אהבתיך, קטינקא.

Kouryuu

New member
אהבתיך, קטינקא. ../images/Emo23.gif

את הסדרה פולמטאל אלכמיסט אני מכירה די ממזמן. משהו כמו חצי שנה, ליתר דיוק. אך לאחרונה, כבשה מסויימת התמכרה לסדרה, וכעת, נראלי שגם אני שבוייה בקסמיו של הגמד הבלונדיני, אדוארד הבישונן המטורף. היום הייתי אמורה ללמוד עם החונכת שלי מת', אבל ממש לא היה לי מצברוח ללמידה. אז סחבתי אותה למרכז המסחרי איתי, ומצאתי אוצר קטן בחנות 'הכל ב-2 שקל'. גליל עליו מצויירות 3 דמויות מנגה (הייתי צריכה לצלם את זה, אע! תיפשה), בראשו מחדד, ובתוכו- 12 מיני-עפרונות צבעוניים! רכשתי את המציאה, וכשחזרתי הבייתה, התיישבתי וציירתי אד. הוא יצא לי לא רע בכלל. אז אותו אד מיודעינו מוקדש לכבשה האחת והיחידה. אני אוהבת אותך, ולא קבלת מתנת יומולדת ראוייה ממני, וחוצמזה, עשית עבורי כ"כ הרבה. זה המעט שיכולתי לעשות בשבילך, כבשת. אז הנה השי שלי. אגב, בשרשור זה מוזמנים כל אנשי הפורום המאגניבים לבשר אחד לשני כמה הם אוהבים זה את זה. ^-^ אני אוהבת את כולכם. 3> -לימורו.

ketty the sheep

New member
לימור! *-*

אין כמוך בכל העולם.
*ממלמלת כלמיני דברים לא קשורים מרוב התרגשות* *מפרפרת* *מתה* *קמה לתחיה* יאיי, אד שלם שמוקדש לי!
*-* אני באמת אוהבת אותך.
*מסמיקה כמו סקולגירל*

ketty the sheep

New member
אל תצרוב לו!

שילמד מה זה להוריד פרק במשך שבוע ואז לגלות שהוא באוזבקית.
סתם, לא. ^^;

ketty the sheep

New member
או למכר מישהו מהשכבה שלך לאנימה,

ואז להכריח אותו להוריד את זה ולהביא לך את הדיסקים שלו. זה מה שחברה שלי עשתה. משתלם למדי. ^^; (עכשיו אותו בחור מוריד גראוויטיישן, אגב. *מצחקקת*).

Thestral

New member
D:../images/Emo24.gif../images/Emo108.gif

ייאי^-^ כשאשתלט לע העולם ואהפוך את בת-ים לכלא בתשלום עבור מדינות מוסלמיות ומאיה בוסקילה, אותך אני לא אזרוק לים^-^ [ואולי גם את אתי לא
]

Kouryuu

New member
קטיה~!

*מחבקת* את מקסימה ממש. עודמעט איילון, ואז אחבקך כ"כ הרבה!

Kouryuu

New member
זונות!

>-<! אפאחד מכם לא מלא באהבה כלפי רעהו הפורומיסט?! בושו והכלמו!
- תראו, יש לו חרא בפה! זה גם מה שיקרה לכולכם אם לא תתחילו להפיץ את האהבה ברחבי הפורום!

למעלה