אהבנו...

אורמור

New member
אהבנו...

אהבנו עת נפגשו מזרח ומערב אהבנו עת נגהו מעלינו קרני פז אהבנו כשנגעת בגופי בערגה אהבנו כשחדרת לליבי בעורמה אהבנו ולמרות שהפכנו סדרי עולם אהבנו ועל אף שהעזנו שלא כמו כולם אהבנו לא היה שם רק גוף כי אהבנו יחד למדנו לעוף כשאהבנו כשהשמש עלתה בהר אהבנו ומנגד עלה המחר ועוד אהבנו מחרותיים כששוב ניפגש ויחדיו נלבה את האש אש הלב והגוף וביחד נעוף אז נדע כי אביב בפתח והסתיו התאדה לו לבטח כי הובס האפור וחדר לו האור כי אכן ואכן א ה ב נ ו .

*קסנדרה

New member
שיר יפה ומלא אור :)

אורמור שירך יפה, ומשרה תקווה למאוכזבים שיש עדיין אהבה בעולם.... יפההההה קסנדרה

אורמור

New member
תודה קסנדרה..

שמחה שאהבת.. אור הוא אלמנט שחוזר בשירי אור הוא חלק משמי.. אור הוא אלמנט שמבריח את החשיכה.. ואל האור אני כמהה.. אולי כמו כולנו.. והלואי יזרח תמיד על כולנו..

mna

New member
ונאהב H-)

מחר כשהשמש , תעלה במזרח, אצלינו הרגש, פשוט יפצח. בניגון ושירה, וצליל נעים. ובתווך - אווירה, ואנשים מתנוענעים. מתקרבים, מתרחקים, מתנשקים מתחבקים, יוצרים מגע, מתערבבים ושוב מתנתקים. וכך ביחד, עד אפיסת כוחות. אור מיוחד, יפגין נוכחות. אור של תשוקה, רצון ורעב, כשיגיע המחר, שנינו נאהב!!

rzar

New member
פסח

עוד לא נגמר הפסח? נשמע על משקל - דיינו :))

אורמור

New member
RZAR יקר

פסח..ומשקל הולך ביחד.. בדרך כלל מוסיפים משקל בפסח.. אבל לא בבית ספרנו.. אצלנו פסח מתחבר עם אביב ופריחה.. ויאללה מה אני מקשקשת? חג שמח..חחחח

את רואה אורמור ? אפילו בערמה..

אפשר לעיתים לגעת בלב ובהמשך,זה הופך למשהו יפה ואופטימי ללמדך-לא הדרך קובעת אלא התוצאה.. מרק.

אורמור

New member
כן מרקי חביב.

לא אתווכח עם עובדות.. והתגובות שלך.. לי ולאחרים..שמרבה לקרא אותן כאן חביבות..ומעלות בי חיוכים.. חן חן..

רואה אורמור-אפילו בערמה..

אפשר לעיתים לגעת בלב ובהמשך,זה הופך למשהו יפה ואופטימי ללמדך-לא הדרך קובעת אלא התוצאה.. מרק.

ההודעה הזו שייכת לאורמור..

אבל הממשק,בטעות,מדביק אותה כאן ניסיתי פעמיים.. מרק.

למעלה