אהבו את זה ב 68 ' אפשר גם היום........ MY YEAR IS A DAY
S shelly1975 New member 21/1/06 #2 מנשל"שת לטובת שאלת ../images/Emo32.gif מישהו יכול להמליץ על אתר בלוגים טוב ופרטי במיוחד???
מ מאבד תמלילים New member 21/1/06 #3 לא מכיר אתר בלוגים אבל מכיר את גירסת המקור הפשוטה והנחמדה, מ - 1972, לשיר "מעולם לא הבטחתי לך גן של וורדים", של...לורתה לין.
לא מכיר אתר בלוגים אבל מכיר את גירסת המקור הפשוטה והנחמדה, מ - 1972, לשיר "מעולם לא הבטחתי לך גן של וורדים", של...לורתה לין.
S shelly1975 New member 21/1/06 #6 אפרופו גירסה לשיר הזה לדעתי אחד הביצועים היפים ביותר שייך לזמרת שלא קיבלה כמעט קרדיט אבל היאע ענקית. Randy Crawford.
אפרופו גירסה לשיר הזה לדעתי אחד הביצועים היפים ביותר שייך לזמרת שלא קיבלה כמעט קרדיט אבל היאע ענקית. Randy Crawford.
A a girl named tal New member 21/1/06 #10 חחחחחחחחח נכון ועד היום אני מתעלפת כל פעם שמתחיל איזה קליפ שלהם ב-MTV מדהים איך עם מוזיקה לא מתבגרים... מה שזה עשה לי אז, זה עדיין עושה לי היום
חחחחחחחחח נכון ועד היום אני מתעלפת כל פעם שמתחיל איזה קליפ שלהם ב-MTV מדהים איך עם מוזיקה לא מתבגרים... מה שזה עשה לי אז, זה עדיין עושה לי היום
מ מאבד תמלילים New member 21/1/06 #11 למשל "SING FOR THE MOMENT" גירסת הראפ של אמינם, מבוססת על שיר משנת 1973 של "אירוסמית", שנקרא במקור: "DREAM ON". לאהבי רוק קלאסי.....
למשל "SING FOR THE MOMENT" גירסת הראפ של אמינם, מבוססת על שיר משנת 1973 של "אירוסמית", שנקרא במקור: "DREAM ON". לאהבי רוק קלאסי.....
D dd חזקה ומאושרת New member 21/1/06 #20 אחחח פעם אהבתי את אקסל רוז היה מה זה "שווה" בתקופתי היום אני כבר לא אוהבת גברים עם שיער ארוך אוהבת אותם קרחים זה סופר סקסי ...
אחחח פעם אהבתי את אקסל רוז היה מה זה "שווה" בתקופתי היום אני כבר לא אוהבת גברים עם שיער ארוך אוהבת אותם קרחים זה סופר סקסי ...
A a girl named tal New member 21/1/06 #22 גם אני לא אבל את אקסל ואת סלאש,עדיין הייתי מזמינה לשישי שבת
D dd חזקה ומאושרת New member 21/1/06 #14 סחתיין עליי יש שיר עליי אבל למה מוטיבים מזרחיים < אתה טוען שזה בגלל שאני מרוקאית? (1/2 טריפולטאית גם..) יו כל היום אני אוכל תמעדנים בגלל השן - או העדר השן - הבור החדש עכשיו אכלתי גמדי זה יאמי
סחתיין עליי יש שיר עליי אבל למה מוטיבים מזרחיים < אתה טוען שזה בגלל שאני מרוקאית? (1/2 טריפולטאית גם..) יו כל היום אני אוכל תמעדנים בגלל השן - או העדר השן - הבור החדש עכשיו אכלתי גמדי זה יאמי
ה הגרה שלו New member 21/1/06 #15 תמיד דופקים ת'שחורים ../images/Emo8.gif למה לא באת לסאני בר ? חיכיתי לך
D dd חזקה ומאושרת New member 21/1/06 #16 כי לא מצאתי טרמפ והיה קר ... קצור אני מפונקת .. סמכתי על טרמפ ... ולא היה ...