אהבות...

חוששת

New member
אהבות...

אהבתי את המדריך שהיה סמכותי וגדול וחכם ודיבר רק אלי כשדיבר עם כולם אהבתי סטודנט נמוך ומוכשר שאהב את יוון ועל אופנוע דהר אהבתי אותו שעבד לידי וכשהכין קפה גם אחד בשבילי אהבתי אותו מהחוג למשחק שראה בעיני את האושר הדק גם את החתיך בסדנא בירושליים שעמד מול כולם עם דמעות בעניים את ההוא מהצאט הצעיר המוכשר שלכתוב לו היה תענוג ונגמר אהבתי אותם הם היו רק שלי וגם הוא שבבית חיכה - בעלי התמסרתי להם בליבי בקולי ולא בגופי - זה החטא שלי

Sודית

New member
את פשוט לא יכולה......

לכתוב כזה דבר פה כל-כך תמים וחמים ואחרי הכל ללא חטאים אולי נפתח ביחד את ואני, אני ואת פורום חדש.... הלא חוטאות בטח נישאר לבד סודית מתבדחת

חוששת

New member
לא כזאת תמימה...

אני נמשכת לכאן כמו מגנט אינני כל כך נקיה מהחטא וליבי מלא וגדוש סודות אף כי בהם קשה לי להודות קוראת מילותכם מילה במילה מההתחלה לסוף וחזר חלילה ולא כל כך פשוט בעיני להפר את הנדר הקדוש של חיי אבל ללב קצב משלו והוא עושה בי כרצונו והגוף נמשך ונסחב והשכל עומד לו בגבול וניצב ``אסור לגעת את לא יודעת?`` כן, אני יודעת אז מה? יותר טוב להוציא ת`נשמה?

דיאבלו

New member
חוששת

חיים פעם אחת ויחידה ואם יש בליבך סודות מסויימים מחשבות מסויימות ערגה מסויימת זה כי את רק בן אדם חטא?? ממש לא!!!

sunset

New member
לכולנו

יש סודות. לפעמים אנו רוצים לפרוץ ת`חומות את המוסכמות את האידיאלים את הערכים בקיצור: את המנטליות... אך מה שבליבנו האם זר יכול לשפטנו?! וגם אם חטאנו, האם פשענו?! חוששת אני נברתי במילותיך והבנתי את תחושותייך אך עצתי הכנה היא אל נא תייסרי את ליבך במשובותייך! החיים הם כמו חלום לפעמים רע ולפעמים טוב לפעמים סיוט ולעיתים מזור. לעיתים אכזבה ולפעמים תקווה.... בוקר קסום לך חמודה SUNSET

למעלה