אהבות שמחות

Sודית

New member
אהבות שמחות

שאלת - היש אהבות שמחות ילדתי? בעיניך יובלות הבטתי אך מענה לא היה בפי היום זה אחרת, אני השואלת היש אהבות שמחות אהובי? שחר הפציע עלתה החמה ואתה את עיניך עצמת בדממה אשב ואביט בעיניך ברגש אביט ואזכור שאלתך ברטט היש אהבות שמחות ילדתי? ישנן אהובי, קיימות הן בחלד צריך רק ברגש לפתוח הדלת אולי לא אחת הדלתות סגורה אולי יש אחרת, גם היא נעולה אחפש המפתח על כלות הנשימה אפתח את הדלת ואשאג בשמחה בוא אהובי פתחתי השער בוא נואהב יחדיו לא נדע עוד צער אז תפתח את עיניך מעט בבהלה ותביט בי כך סתם, בעיניך שאלה היש אהבות שמחות ילדתי? מפתח יחיד נותר אהובי אנא קחהו שלך עולמי ואז אם תאות המפתח לקחת אחריך אלך לא אדע עוד פחד.

לא יכול בלעדייך.....

שוב ראיתי בעיניך ניצוצות של פחד לו יכולתי בלעדייך לא היינו יחד את שלי,את יודעת שאהבתינו היא שושנה של אש שבאה להביא מזור לנשמתנו מכאן ועד בכלל. באת אלי פתאם באת כמו חלום כל מה שביקשת התקיים איתך. רגש ששמרתי בליבי, אמרתי שלא אכאב הפעם מכאן ועד בכלל. כל מיני מילים אמרתי כבר אינני זוכר רק יודע שנשבעתי- אין לי אף אחת אחרת את שלי ואת יודעת שאהבתנו היא שושנה של אש שבאה להביא אושר לליבנו מכאן ועד בכלל. שיר של מגי כהן.

אפרת.א

New member
שומעת את קולך

מבעד למילים... ממש כך - בתוך , בתוך, כאן - רואה? בפנים... מילותייך חדות ברורות -רועמות מרעידות. הברותייך שותקות - מלחשות מגששות, מרטיטות. אכן, ילדה יפה - ישנן אהבות שמחות!!! יפות , מתוקות, סמוקות... עליזות, צחוק, תמימות , התלהבות, נעורייך - מעוררים בשלמות... מי ייתן...ובעל המפתח ידע להעריך את האוצר הגלום הממתין לו בדמותך הנאצלה - בשקט, בדממה, בשלווה , בריגושים...ובסערה... ריגשת את הנימים סודית יקירה - תודה ששיתפת...תודה שנתת להגיע עד אלייך פנימה - אהבתי כל מילה. סוף שבוע קסום וממלא משאלות לב - שיהיה לך ולכולנו:))

למעלה