אהבותתתתתתתתתתת

דיןדון*

New member
אהבותתתתתתתתתתת

די בבקשה די פשוט לא מסוגל לעמוד בדבר כולם פה מתאהבים ופשוט שוכחים שבעצם הגענו לכאן רק לביקור קטנטן בכדי לפטפט ולהכיר חברים חדשים ומקסימים אבל לאט לאט מתחילות להן האהבות אנשים מכירים ומתאהבים וזה כיף ואפילו מהנה כשהכל זורם יפה אבל לצערי לא כמו באגדות הדברים לפעמים מסתבכים והופכים להיות בכלל לא נעימים ואז נשלחים מכתבים יפים ומרגשים ובהן המון מילים מרגשים מלטפים ולפעמים גם כואבים מילים שחוצים לבבות שבורים, די לא חושבים שאנו מגזימים הרי כולנו אבל כולנו פה נשואים לפעמים באושר ולפעמים בכאב אבל עדיין נשואים לכן עצה קטנה לי לכם תישמרו את הכל בלב שלכם ורק שלכם כי בסה``כ זה משהו יפה אבל גם מפחיד יפה בלהרגיש את הפרפרים משתוללים ומתעופפים להם בבטננו יפה בחיזורים ובפינוקים יפה בלהרגיש אוהב ונאהב אבל גם מאוד מאוד מפחיד כי כמה מכם באמת רוצים לפרק את המסגרת? כמה מכם באמת לא מפחדים שהדבר יתגלה? לכן עצה קטנה לי לכם גם אם אתם מתאהבים ובאמת רוצים אחד את השני שמרו את זה בליבכם ורק בליבכם כי זה משהו יפה ומיוחד שעליו לא צריך לדעת אף אחד כי זה משהו אישי שלכם ורק שלכם שלכם ורק שלכם כל זמן שמצבכם לא השתנה ושלא תבינו לא נכון אין רע בלהתאהב כי זה ממש כיף ואפילו נפלא אבל חשוב בגלל המצב שהוא לא פשוט בכלל לשמור על המשהו המיוחד והמפחיד הזה עמוק בליבכם שלכם מכל הלב דיןדון נ.ב לפעמים יש גם אכזבות ולצערי לחלק מהחברים הן מאוד קשות ואז הדברים עולים על כתב וזה הופך להיות לא נעים ונחלת הכלל סוד קטן לכם אגלה גם אני אוהב אבל להבדיל מכם על זה אשמור בלב ורק בלב

קראתי ו....

לא ממש הסכמתי איתך אבל זכותו של כל אחד להביע את עמדתו... אני חושבת שכל השירים על האהבות, האכזבות וכל מה שאנו קוראים כאן מחזירים אותנו קצת לגיל 16 שמזמן שכחנו... ומה רע בכך? אחרי הכל כשאנו סוגרים את המחשב אנו שוב עם הבעלים\הנשים שלנו... וכל זה סתם עושה לנו טוב בלב... דיןדון תגיד לי איך הפורום הזה יראה בלי החשק לחזור ולו לדקה או שתיים לגיל הנעורים הטיפשעשרה שלנו? ליהי

לי28

New member
הסחפות...

יקרתי... שמענו כבר גם על כאלו שנסחפו ואני חושבת שעליהם דיןדון רושם... נכון כל עוד זה נשאר בגדר כתיבת הפורום אין בזה פסול להפך נחמד... ההורמונים זורמים להם והאנדרלין עולה לו..ובאמת נותן לנו להכיר את מעין הנעורים החבוי והקסום. כל דבר בפרופורציה שלו... אוהבת לי28

דיןדון*

New member
לקרוא בין השורותתתתתתתתת

ליהי יקירתי כל זמן שהקשר יפה זה מאוד נחמד ויפה אבל מה קורה כשזה כבר מפסיק להיות יפה מתחילים פה הליכלוכים והדברים הפחות נעימים וכר קוראים פה דברים שהם בכלל לא יפים וזה עוד בעדינות כי היו פה אפילו דברים מלוכלכים והכל התחיל ממשהו יפה ומהנה משהו שהתחיל בכיף וניגמר בכאב חברים פה מאוד נהנו בהתחלה ממכתבים יפים אבל גם מאוד ניפגעו כשהמחתבים הפכו להיות לא נעימים זכותך וזכותו של כל אחד לחשוב ולהרגיש אחרת אבל אם תישאלי את אלה שניפגעו מאותם מכתבים תביני שהם כבר מאוד מצטערים על הדברים שנכתבים לכן חשוב לדעת למטבע שני צדדים אחד יפה והשני מגעיל ולא הייתי רוצה להיות במקומם ולהרגיש את הפגיעה האהבה זה משהו יפה מקסים ונהדר תחושות של כיף תחושות של ריחוף תחושות של חזרה לגיל הטיפש עשרה אז למה לא לשמור אותו חזק בלבכם וכך גם לא לפגוע ולהיפגע ממשהו מקסים זה שלכם מכל הלב דיןדון

לי28

New member
דיןדון היקר..

קראתי ואהבתי, אתה צודק, אין דעת הפרט אמורה להיות דעת הכלל ולהפוך להיות נושא לשיחה (כבר שמענו על כאלו שנפגעו מזה). גם אני אתך באותה הדעה, אם זה כבר קרה תדעו לשמור על המסגרת המשפחתית האמיתית שלכם, ואם בכל זאת מצאתם מישהו שהוא נכנס לכם ללב שישאר הסוד הקטן שלכם, זה שמוסיף לכל הדברים שאולי איפה שהוא חסרים לכם בבית, אימצו אותו חזק לליבכם, תנו לו במקביל מרחב מחיה, וגם אתם תמשיכו לחיות. המסגרת הביתית היא המסגרת החשובה, אל תשכחו שגם מעבר יש עוד מסגרת שעלולה או להתפרק בגללכם או שחלילה שתשארו קרחים מכאן ומכאן... שלכם לי28

דיןדון*

New member
לחברתי לי28

שמח לראות שישנם עוד אנשים החושבים כמוני ושמח עוד יותר לשמוע זאת מחברה נפלא כמוך שלך דיןדון

אני חולקת על דברייך,

כמה נפלא לי להכנס לפורום ולקרא מכתביי אהבה, לא סתם מכתבי אהבה אלא כאלו של אנשים אמיתיים, אנשים שאולי איני מכירה ממש אבל מכירה לפחות וירטואלית. הם כותבים על תחושות מדהימות ונהדרות...תחושות שעוברות להם בפנים, כייף לי לקרא את דבריהם לעיתים להזדהות, לעיתים סתם לנסות לדמיין את תיאוריהם ואת המצב של שניהם, זה פשוט נפלא לקחת חלק בתחושה של מישהו אחר, כדוגמת תיאוריה של מיכל1 תקרא אותם הם נפלאים-מכתביה, ואגב אתה אומר לנו שגם אתה מאוהב אז זה לא עניין של שיתוף הכלל? אבל שיהיה לך באמת בהצלחה מכל הלב, אני באמת מעריכה ואוהבת את כנותך ורגישותך, אוהבת, אלת האהבה.

דיןדון*

New member
לאלת יקירתייייייייייייי

תנסי קצת לחשוב על הדברים איזה נפלא שהכל זורם ואיזה בומרנג זה שהכל מתהפך תשאלי את אלו שניפגעו ותיראי אם אני צודק אוהב דיןדון

דיןדון המקסים

או קיי חשבתי על מה שדיברנו ואני מבינה מאיפה זה נבע. אבל עדיין כל כך נפלא להיות חלק ממה שנכתב כאן. כל כך חלומי ובכל זאת לעיתים אמיתי. צר לי אבל אני בעד ומעודדת, כייף לחוש כמו בני 16 וגם בני 16 לעיתים מתאכזבים ובכל זאת מתעלים על עצמם, וזה מה שצריך להיות במידה וקשר לא מצליח צריך לדעת להמשיך הלאה כידידים, אפשר לא להיות ידידים וגם לא אוייבים. חשוב להתנהג כבוגרים. עדיין מאוד מקווה שחבירנו ישתפו אותנו באהבתם. אוהבת, אלת האהבה.

למעלה