אהבה (?)

casidi

New member
אהבה (?)

האם יש דבר כזה שנקרא אהבה!? אהבה.. היתה לי אחת כזאת.. אהבתי אותה נורא.. אוי בכיתי נורא.. שהיא נגמרה.. כי היא נגמרה ללא סיבה.. והיא היתה כל כך טובה.. שלרגע חשבתי שזה שמא אגדה.. היא נגמרה לה פתאום ללא סיבה .. כי לא היה לה המשך או סיבה.. כי שנינו מעולמות שונים ושלבים אחרים בחינו.. לקח לי תקופה לא בטלה על מנת להחלים ממנה.. היא היתה ממש מציאה! ולמה כל פעם שאני רוצה לכתוב על אהבה אני נזכר בה!? באותה בחורה כה מופלאה שמילאה לי חלל כה גדול וריק.. שהתאימה לי כמו כפפה ליד קרה .. אהבתי אותה כמו בסרטים.. כמו קלארק קנט את לואיס ליין או פיטר את מרי ג'ין.. ועכשיו אני לבד.. בעולם של הכרויות ואכזבות.. אתה נראה כך או כך .. זה עושה לי את זה או לא כל כך.. המשחקים של בא לי היום ולא בא לי כל כך.. זה די פתטי ומאוס.. עד שבא לי לטוס... אתרי הכרויות... אתרים של מין זמין.. מועדונים רווי אלכוהול מורעלים בתככים כמו מי שופכין.. למה אין את האחת שתגיע לחיי כמו מכתב על תשלום החשמל?! אהבה.. זה דבר כה מופלא שאי אפשר איתה ובלעדיה זה כה נורא..

לך תקח אותה חזרה

אז מה אם הייתם מעולמות מנוגדים, זה רק אומר שכן יכלתם להיות זוג, הרי מי הולך עם מישהו שכל כך דומה לו? איפה תמצא ענין, אצל מישהו שאתה יכול להרגיש וללמוד ממנו או ממישהו שנראה בדיוק כמוך?!?! אני לא חושבת שהיא נגמרה ללא סיבה, הייתה סיבה אתה פשוט עדיין לא הבנת מה הלך שם ולמה היא הלכה כנראה, עוד לא עיכלת. אני תמיד חושבת שכשזו אהבה אמיתית אמיתית - צריך להלחם עליה ושום דבר לא סוף פסוק. כי אם זה זה- אז זה זה. ועכשיו לך תמצא לאן אבדה הכפפה, אולי היא מחפשת אותך בעצם?!

למעלה