אהבה?

אהבה?

שלום כולם! אני ממש חדש פה, אבל איזו דרך יותר טובה להתחיל מלדבר על אהבה? אני יודע שעכשיו כולנו (כן גם אני) מוטרדים מדברים אחרים כמו דאגה למשפחה וחברים בארץ. אבל דווקא בזמן כזה אני מרגיש את החסך באהבה יותר ויותר. אז ככה: אני נורא לבד פה. אז נכון שיש לי מלא חברים וידידים ואני נמצא באוניברסיטה ובעבודה שמספקות מסגרת חברתית והכל טוב. אבל עם המין השני נורא קשה לי פתאום. בארץ היה לי כל כך הרבה יותר קל. היו לי שלוש מערכות יחסים רציניות וגם כמה דברים קצת פחות מחייבים, אבל בשניה שאני נוחת פה הקסם מתפוגג. האנגלית שלי פרפקט אבל פתאום אני יוצא עם מישהי ואין לי מה להגיד. פתאום אני מחפש מילים. ואני לא בנאדם שאוהב לשתוק. חוסר ההצלחה שלי באינטראקציה הבין-ג´נדרית ממש משגע אותי. כבר הפסקתי לנסות ועכשיו אני סתם גורר את עצמי משיעור לשיעור ולעבודה והביתה. החיים שלי נהיו אפורים ואיבדתי הרבה מהחשק לצאת ולבלות. וככל שעובר הזמן אני יותר רוצה קשר ויותר מתייאש מחסרונו. זהו. לא התכוונתי לדכא אותכם (ואותי) יותר מדי. רק חדשות טובות, ינשוף ביצות (השם המלא שמור במערכת)

Gefen

New member
ינשוף..באיזו ביצה אתה בדיוק נמצא

על רחבי היבשת? או במילים אחרות, מאיפה אתה כותב אלינו? והאמת היא ש...לא דברנו עוד על אהבה ולא ירדנו אל סופה...
אולי באמת הגיע הזמן שנדבר. אז ככה - קודם כל ברוך הבא לפורומינו הקט והמקסים..אתה מוזמן לשבת בנוח, לקבל פת ומלח וגם
... לעניין הודעתך.. נראה לי שיש תקופות כאלה בחיים שסתם לא הולך עם המין השני, במקרים כאלה לדעתי צריך באמת לקחת פסק זמן מהנסיונות, להתעסק בדברים אחרים ולהתרכז בהם...כי דווקא כשלא מחפשים ולא חושבים על זה , זה מגיע... ועם הרבה פיצוי!! תתעודד...
גפן

judyr

New member
ובהמשך למילותיה של גפנונה

אולי פה לא תמצא מזור לאהבה הבינג´נדרית שאתה כה מחפש... אבל מה שתמצא פה זה אוזן קשבת (בחגים מסויימים גם אוזן המן) חברה טובה ואפילו נהדרת ומישהו שתמיד אבל תמיד יקבל אותך באהבה וולקם טו דה משפוחה
ג´ודי (הילדה החולה של המשפוחה)

Gefen

New member
איזה אחלה....איזה...

תהיה לנו פה מחלקה סגורה

judyr

New member
קאט../images/Emo70.gif

שמישהו ישתיק את הרעשנית מאחור פחחחח ג´ודי (שיושבת על כסא הבמאית/מפיקה) ג´ודי הפקות

למעלה