אהבה..

אהבה..

הנער חזר..מהעבודה.. בתוך תיק בגדי העבודה שלו..מצאתי "חפיסת שוקולד".. חיכתי ושאלתי.. "פגשת את סבתה<אמא שלי>..באטובוס שוב?.." .... לאמא.. תמיד יש "מתוקים" בתיק..לך תדעי מתי תפגוש נכד..בעיר.. הנערה.. החתמשק לה..לעיין שוב בתמונות..אלה שנמצאות..בקופסאות הנעלים..ולא מסודרות באלבום.. אלה התמונות הכי מיוחדות...כל תמונה יש סיפור בתוכה..סיפור ישם עם ניחוח של זמן.. "אמא.. מי בתמונות כאן..?"..שאלה.. ניגשתי לראות.. "זאת אני..במסיבת חנוכה..בגן וזכרתי את כל שמות הילדים שהיו שם בתמונה....".. באחת התמונות הנוספות של אותה מסיבת חנוכה..אני מצולמת עם אמא..ואמא<שלי>..נראת כלכך צעירה ויפה.. לקחתי תמונות..שמתי בתיק יש לי מה להראות לילדים מחר.. לילה טוב..

גם לי יש קופסאות נעליים...

תמונות אין בהן, אבל אוצרות... יש ויש.. עוד בהיותי נער (וגם היום) דאגתי לשים בקופסאות האלה, תלושים, מכתבים, כרטיסים הזמנות וכל דבר שחשבתי למיוחד.. כבר היום יש שם דברים בעלי ערך היסטורי/נוסטלגי, ואישי כמובן... יש לי גם ערימת עיתונים עם כותרות היסטוריות כמו הנחיתה של סדאת, רצח רבין ועוד ועוד.. מקווה רק שלנכדים שלי, אלה לא יהיו "סתם" חפצים לעשות מהם כסף באיזה מכירה פומבית.. ובהזדמנות זאת.. הרשו לי להזמינכם לברית המילה שלי...
.....(הזמנה אותנטית ומקורית !!!!)

טעמים של סבא וסבתא

גם סבתא שלי מתקשרת אצלי עם טעם של שוקולד פרה. זה מה שהיא תמיד חילקה לנו. אם חלילה לא היה לה, היא נתנה כסף ושלחה אותנו לקנות כמה חבילות. ככה שיהיה. הטעם שמתחבר עם סבא שלי זה טעם של מיץ אשכוליות. בחיי שזה טעים.

ד ו ל ה

New member
סבא וסבתא...

ניחוח של רוך ודאגה, ופינוק ואהבה... אנשים צנועים, קשי יום, שהפינוקים הקטנים שלהם טעימים לנו יותר מכל דבר אחר... זכיתי לגדול עם סבים שכאלה ורואה היום את ילדיי עם הסבים שלהם ...ומתרגשת בכל פעם מחדש.

למעלה