אהבה

שירקאן12

New member
אהבה

האם להישאר לבד ------------------ או זוגיות בונה בפני כל אחד מאיתנו עולה השאלה....אחרי פרידה קשה מכל סוג שהוא...כמה זמן ייקח לי עכשיו להתגבר? מה אעשה? איך יהיה המחר? ולא...אם ניסיתם להתכחש למצב ולהגיד שהכל בסדר ושאנחנו שמחים ועליזים יותר מתמיד.... כל מי שהיה שם נוכח לדעת שאי אפשר לברוח...האבן תמיד תשב בליבינו...תמיד תבצבץ בעיתוי הכי לא נוח... לכל אחד זה קשה, יש כאלה שמראים זאת ויש כאלו שלא, יש כאלו שלוקח להם זמן מועט להתגבר ויש כאלו שלוקח לפצע להגליד זמן רב, לעיתים זמן רב מכפי שהם חשבו שייקח. קשה להתקדם הלאה... לקחת את הסיכון הריגשי העמוק שוב, שמא הפעם לא נוכל לעמוד בו שוב ואין לדעת כיצד נוכל המשיך בפעם הבאה... מכיוון שבקושי הצלחנו להחזיק את עצמנו הפעם... מצד אחד זו טעות להמשיך הלאה עם פרטנרים אחרים כאשר אנחנו יודעים שלא התגברנו, ומצד שני זו טעות להיכנס לתוך דיכאון, מה הצעד הנכון שניתן לעשות לאחר פרידה קשה וכואבת אם כן?! לפי דעתי הצעד הנכון ביותר, הוא קודם כל להיות אמיתיים עם עצמנו, כל אחד מאיתנו צריך קודם כל לפני שהוא "קופץ" לקשר חדש, להכיר את הפחדים שלו, "לעשות לעצמו סיכום" של הקשר הקודם, להפיק לקחים מהניסיון הכושל, ולפיכך להבין שגם אם נכשלנו פעם או יותר בתחום האהבה, אין זה אומר שצריך לוותר... אלא להתחיל להאמין מחדש באהבה! אל תרגילו את עצמכם לחיים ללא אהבה, אתם תסבלו יותר! הפיקו את הניסיון שצברתם... כך שההתייחסות לקשר או הקשרים הקודמים תהייה מעין "דמי הלימוד שלכם"... לפיהם תדעו לקשר או הקשרים הבאים את הצעדים הנכונים לבניית קשר בריא, הרמוני ושלו עם הבן הזוג העתידי המתאים! ואלו שחושבים שהם לא רוצים להתנסות אף פעם בנושא האהבה, משום שייאבדו את עצמם בפעם הבאה שייפגעו, אתם טועים! זוהי טעות חמורה לחשוב באופן הזה משום שבסך הכול אהבה היא לא מלכודת טרגית כפי שהיא נראית לכם, אתם אלו שמכניסים את עצמכם למלכודת הטרגית אם אתם חושבים בצורה כזו! משום שמי ש"קופץ" לקשר במהירות רבה רק כדי לשכוח מהקשר הקודם, מחבל בסיכוייו לאהבה אמיתית וכנה! ההסבר הכי הגיוני לכך, הוא שאהבה יכולה להיות דבר נפלא, בטוח, שלו, הרמוני, ויציב רק אם שני בני הזוג אמיתיים לגבי עצמם ולגבי הקשר, מכירים את הפחדים הפנימיים שלהם ומודעים להם, להעריך את עצמם, ולא לבטל את זהותם,ולאהוב את עצמם ומי שהם- כי רק אהבה מביאה אהבה! או אפשרות ..... קובץ

שירקאן12

New member
לחיות יחד?

זוגיות לא תמיד מצליחה, גם בגלל חוסר ידע . לחיות יחד זה כמו מפעל חיים פרטי חסוי מעין כול (ולהראות רק טוב) (אמור להיות כך) צריף להיות אמין, בן, ישר ולדעת ליצור אווירה טובה. בפועל יוצא אלו רק מילים . לחיות יחד זה לחיות בחפיפה ולא אחד בתוך השני לשחרר קצת את הנפש של השני . בגילאים שלנו למדנו גם לחיות לבד ולכל אחד מאיתנו יש גם את הרצונות שלו . אחרת יום נעים שבת שקטה

שירקאן12

New member
שם מיוחד ויפה אבישג

יש לך , נוסטלגיה יוצאת מהשם שלך. השיר של אריק אנשטיין

ben 911

New member
../images/Emo45.gif אני בעד זוגיות בונה ../images/Emo24.gif

גם אם מחשבותיך עדיין נתונות לקשר הקודם נותרו בידך שלוש אפשרויות 1. לנסות לשקם את הקשר הקודם. 2. לסגור פרק ולאחר תקופת "אבל" שמשך תקופתו תלויה ברגשות של כל אחד ואחד מאיתנו, לפתוח פרק חדש. 3. להשאר לבד מנותק מכל בת זוג. אגב, אין כל סיבה שבתקופת ה"אבל" תהיה לבד, אתה יכול בקצרה לספר לבת זוג החדשה שלא מזמן סיימת מערכת יחסים. מבטיח לך שלא יקרה כלום, היא תבין. כל הסיכויים שגם היא נתונה במצב דומה לשלך. לבד זה לא טוב שירקאן
מי יודע? יתכן שיום אחד תפתיע את כולנו עם הזמנה בזו הלשון
סובו ציון והקיפוה קול ששון וקול שמחה מצהלות חתן עם כלה וכו' הננו שמחים להזמינכם לחתונתנו שתערך אם ירצה השם אוטוטו מיד אחרי צום יום כיפור וכו' וכו' שירקאן דוקא מתאים לך חליפת חתן..אתה יודע?

סימנים של אהבה ../images/Emo23.gif

סימנים של אהבה: אם אתה נהנה... להתחכך עם עוד מישהו, להרגיש את חום הגוף, להריח את הניחוח. לחוש את הנשימות על העורף, להיכנס מקדימה, להתגנב מאחור, לעלות... לרדת... לצאת. להזיע... להישאר דבוקים יחד... אם כן... . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . סע באוטובוס

גאיה .......את יודעת שיש

כל מיני אהבות. עכשיו רצה לאהבה מיוחדת בשבילי
לרקוד
וברגע של רצינות....לא יודעת למה........נהייתי סקפטית חבל'ז.המוטיבציה נעלמה מזמן. את קוראת פה ושם הודעות של נשים ומה דעתן על ההתנסות שלהן. המשך ערב נעים לכם. וגמר חתימה טובה לכולם

ben 911

New member
חחח../images/Emo6.gif לא ידעתי שבאוטובוסים כה שמח.

ואני נוסע במכונית קטנה בלי טיפ טיפונת התחכחות
יודעת? פעם נסעתי באוטובוס בצהרי היום באמצע הקיץ (המכונית התקלקלה) רוב האנשים באוטובוס חזרו מהשוק עם עגלות, סלים, שקיות עמוסות לעייפה, האוטובוס קפץ על כל מהמורה יחד עם כולנו כולל עגלות, סלים, שקיות. כל קפיצה כזו הדביקה את כולנו לכולנו יצאתי משם רטוב כהוגן מהזיעה שלי של כולם. עד היום אני זוכר את ריח בית השחי של זו שעמדה מולי.
יתכן גם שהיא... זוכרת את שלי

פעם....מקום ההכרויות היה

באוטובוס
זוכרים? קרה לכם? לי קרה פעמיים. אבל.....מצד שני באוטובוס זכורים לי מקרים לא נעימים בצעירותי. כל ההתחככות[המכוונת] לא נעימה ודי דוחה מסוטים למיניהם .היום קוראים לזה הטרדה מינית . וכן.....מבינה את ההרגשה בבליל הריחות הריחני שאתה זוכר

ben 911

New member
הכי עצבן באוטובוס, הכרטיסן ../images/Emo196.gif

היה מושיט יד..."יש לך כרטיס?" ..."תביא" !!! ככה הוא עבר מאחד לשני ניקב לכולם ת'כרטיסים. כמה ילדות ביקשו ממנו לנקב להן באוזן כדי לשים עגיל

יוווווווווו.איזה נוסטלגיה

הכרטיסן התימני שהיה עושה צחוקים. נזכרתי ..........כשנסענו לרודוס עלינו לאוטובוס ורצינו לשלם לנהג-לא הבין מה רוצים ממנו.הסתבר שאצלם צריכים להגיע לכרטיסן [יש לו בודקה באוטובוס]ולשלם.

למעלה