אהבה

שרי 43

New member
אהבה

אתה מביט אל פני בעיניים דומעות, מבקש בתחינה אמפתיה לא מבין איך כל זה קרה. עד לפני שעה חייכת לעולם והוא חייך אליך בחזרה, הלכת בגאווה במדרכה כשהיא לצידך. בבת אחת, בלי מחשבה, אתה מצטנף בתוכי, מניח את ראשך על חזי, לופת את גופי, מבקש עוד דקה של פינוק. "זה כואב" אתה אומר. הדמעות שלך זולגות לאיטן במורדות לחייך ונושרות על חולצתי, היד שלי מושטת ברכות למחותן. אני יודעת שתוכל להתמודד עם הכאב, כולנו עוברים את השלב. זה הרגע שאני ממעטת במילים, כי שום מילת נחמה אין בה להפחית את עוצמת הרגש שאתה חש. זה חלק מההתמודדות שיש לנו בחיים, רק שאצלי הנסיון מדבר, אני כבר נמצאת שלבים רבים אחרי, אני כבר עברתי את הכאב, אני כבר יודעת שאחר כך יבואו רגעים רבים אחרים, שעוצמתם תמחה באחת את מה שאתה חש עכשיו, אבל שום הגיון לא ידבר אליך, אתה כל כך עטוף בכאבך, בשבילך זה סוף העולם. אני עוטפת את ראשך בידיי, מלטפת את שערך, מרגיעה. אני חשה חסרת אונים, כואבת את כאבך, יודעת שאתה לא מאותם שתשפוך את הלב תוך דקה. אתה צריך זמן לעכל, לנתח, לכאוב, לכעוס ורק אחר כך כשתוכל להתמודד ללא הדמעות והכעס, תבקש את אוזני, מה שלא מונע ממני לשאול אותך "אתה רוצה לדבר על זה?" ואתה כצפוי נותן בי מבט שאומר... עוד מעט. כל פרידה יש בה את הכאב שלה וכך גם באהבה ראשונה, אבל לך תסביר את זה לילד בן 10 .

א פ ר ו ח

New member
" שום הגיון לא ידבר אליך"

וישנם שלבים וגילאים ומצבים בחיים שזה אמור להיות כך. שההגיון לא אמור לבקר באותו הרגע. רק הרגש ! תהליך אנושי טיבעי ואפילו בריא מחשל ומלמד! והדמעות הטהורות זורמות במפל החיים פעם מעצבות ופעם מאושר. זה פשוט ככה בחיים האמיתיים. עיקול, ניתוח, כעס, התמודדות, הסדר האנושי הטיבעי. והוא מבורך ובר מזל שהידיים העוטפות את ראשו הן הידיים הספציפיות בהן מדובר
לך ... ו...
לשרי

מישאלי

New member
אני מתלבט ......

אפשר לקבל אותך מהכל? אמא, חברה, אישה???? איך אפשר שלא להתאהב בך?
שבת של כייף, שולח לך

שרי 43

New member
אני לא ......./images/Emo3.gif

תודה על התגובה כאן ובמסרים, הפתעת אותי, חיממת את ליבי. מחבקת חזק, אוהבת

הקשתית*

New member
יקירתי תני לו גם ../images/Emo24.gif גדול ממני

ועם אמא ,שכזו אני בטוחה שזה יעבור לו יותר בקלות. לעיתים , אין לנו בררה ,אלא לתת להם ללמוד על הבשר, אבל עצם זה,שאנחנו איתם/ולידם נותן המון כוחות לעבור את זה בשלום...
ועוד מלאנתלפים נשיקותתתתתתתתתת

שרי 43

New member
../images/Emo24.gif בחזרה

אמא - מילה קצרה עם כל כך הרבה אחריות.

נמרונת

New member
בהתחלה,

כשהתחלתי לקרוא את הסיפור לא כ"כ הבנתי על מה מדובר, ורציתי לכתוב לך שגברים לא בוכים, ואם כן, אז לא מאהבה נכזבת... אבל כשהבנתי על מה מדובר נזכתי בילדות (הלא רחוקה) שלי, כשהייתי במקום הילד הזה, ואמא שלי הייתה במקומך. אין מה לעשות, זה כואב. לו - הפרידה, לך - חוסר האונים, אבל לא יעזור כלום. הוא צריך לחוות לבד את כל החוויות...
לו ו
לך. יום טוב!

שרי 43

New member
תודה יקירה, תתפלאי....

גם המאצ´ו הישראלי, זה שהסתער וכבש יעדים, זה שטיפס על ג´בלאות בוכה ולא רק בלילה וכן גם...מאהבה נכזבת. לנו הנשים, לשמחתי, אין בעלות על שק הדמעות ועל הפגנת רגשות.

חן.

New member
אנחנו האמהות../images/Emo23.gif../images/Emo14.gif

שמחות את הרגעים המאושרים שלהם וכואבות את הרגעים הקשים. הכל אצלנו בסדרות, לכל ילד הסידרה שלו. אני בטוחה שתמצאי את המילים הנכונות כשהוא יבוא לדבר....

נמרונת

New member
אמהות...

זה דבר הכי נפלא הכי מרגש הכי קשה הכי מלא משמעות שחוויתי בחיי... ואני רק בתחילת הדרך...

שרי 43

New member
מגיע לך ולו ../images/Emo49.gif היום.....

הדבר המקסים והמלא משמעות הזה שלך חוגג חצי שנה.

אפרת.א

New member
מי פשוש של אמא ? ...../images/Emo99.gif ../images/Emo9.gif

אחחחחחחחחחחח.....הקטנים האלה מחזירים אותנו "לאחור, בנועם" חחחחחחחח אמא. הכרתי מליוני אנשים, אבל את מכולם יוצאת דופןנפלאה , חייכנית, מושלמת בכל צורה ,פנים ואופן. פגשתי המון אמהות, של דני, רני,גלי וטלי, אך את - את, אמא שלי את האחת , יחידה לי. גם כשעשיתי הרבה טעויות , גם כשפני מלאו בדמעות ,גם כשגמגמתי מתוך מבוכה גם כשבאתי בכעס נורא, גם כשלא יכולתי לשאת, הבטת, האזנת, שתקת, הרגעת,חיבקת - לא התנשאת. אני מצטערת אם אי פעם פגעתי, אם , אי פעם לבכות לך גרמתי, סליחה. אמא שלי האחת, היחידה. וביני לבינך - כמו היום כמו מחר, מבעד לגשם, השמש תזהר, ואני,,,אני רק רוצה לומר, בכמה מילים...מילים של ילדה רכה בשנים, שאם, אם אי פעם ,אמא, אם תרצי לבכות...גם אם, כתפי קטנות, גם אם זרועותי אינן ,כשלך, חסונות גם אם את גופך לא מכסות - דעי! אותך אוהב עד יום מותי! זכרי - - יש שכר לעמלך...תמיד אהיה כאן לצידך - איתך ובשבילך..זוכרת כל מילה טובה - זוכרת כשהייתי ילדה קטנה....זוכרת, כמו שום דבר לא השתנה...

סליחה? - מותר?-אני פשושית של אמא../images/Emo13.gif

אני אמא קראתי את דברייך ושולחת לך אותם בחזרה מהצד השני רק ההבדל הוא שאת יכולה לקרוא את אשר "כתבתי". אני שולחת לך כפי שציינתי את כל מילותייך המקסימות פלוס מיליוני מילות תודה וסליחה כאחד, אושר ובכי כאחד, אומרים...שלכל דבר יש את הדבר שיבוא בצידו השני - משום מה את כן כן - את בשבילי אחת ויחידה בעולם כולו!!! תרצי או לא תאמיני או לא - כן זאת את...רק דבר אחד קטן : תעשי טובה קטנה לכי למראה תציצי תעשי סיבוב תחייכי - והרי לך התשובה שנמצאת במה שכתבת לי ושאני כביכול לך
, תזכרי אחריי הסיבוב - את האחת והיחידה שלי ובשבילי אוהבת אותך עד אין סוףףףף שלך באהבה קרנונה (קרן) והדורון בשם זה בשביל המשחק הזה של תפוז..חחחחחח ככה שאני עדיין : keren

למעלה