אהבה..

אהבה..

אהבה בצאט זה דבר מוזר לכשעצמו.. כי הרי אין שום אסמכתא לאהבה כזו.. ההתכתבות נחמדה מאד אבל ההתאהבות דרך ההתכתבות,לא נשמעת לי כל כך אמיתית.זה יותר מדי מופרך כדי להבין שהכל דמיון והבל,איך אפשר להתאהב באדם שאפילו את קולו לא שמעת..שלא נדבר שאפילו לראותו לא ראית..אז המסקנה שלי לכל הענין הזה זו מצוקה והשתוקקות לאהבה, והיתפסות במילים שעל גבי המסך,כמים צוננים לצמא..

הצאט זה ההתחלה

אחכ מדברים.. בסוף נפגשים.. ואז כבר אוהבים... כמובן שזו הגירסא האופטימית.. יש גם את זאת שבטח מיואשת תכתוב לך.. הצאט זה התחלה לדבר זה האמצע לפגוש זה הסוף..ואין אהבה...

מיואשת3

New member
דווקא.....

יש לי מה להגיד בנידון.. אבל יש מי שעושה את זה לא רע במקומי אז קחי את הכבוד יקירתי.

לא ניסיתי לקחת..

נסיתי לחסוך את התגובה הפסימית משהו.. סליחה אם זה הפריע לך....ללא כוונת זדון...

הצאט זה ההתחלה

אחכ מדברים.. בסוף נפגשים.. ואז כבר אוהבים... כמובן שזו הגירסא האופטימית.. יש גם את זאת שבטח מיואשת תכתוב לך.. הצאט זה התחלה לדבר זה האמצע לפגוש זה הסוף..ואין אהבה...

שלום . . .

את חושבת שבהיתאהבות בחיים ( יוצאים וזה . . . ) זה לא מים צוננים . זה לא היתפסות למילים ? . . . - ? ? ?

אביר,

יש שוני בין אחד לשני.. אני לא אומרת שאי אפשר לאהוב בכלל כשכבר מדברים בטלפון,כי זה גם קורה אבל בכללית..

אז ככה . . .

לגבי להיתאהב זה לא תחושה הגיונית ( אפשר להיתאהב גם בגרב ) והבעיה שהעלת כשמוקד ההיתאהבות הוא אתה ( תחושת החוסר ) ולא ואדם שמולך . זה חשש שקים במציאות כמו בוירטואל , אני נוטה להסכים שוירטואל החשש יותר גדול ( אבל לעולם אין לדעת . . . : )

אפצוק

New member
הצ'אט זו רק ההתחלה

מתחילים את השיחה בצ'ט, עוברים לטלפון ומחליטים להיפגש ומפה זורמים כרגיל... זו עוד דרך להכרות, לדעתי.

למעלה