אהבה

Noam S

New member
אהבה

היי, יוצא לי לאחרונה לחשוב "מה החיים שווים ללא אהבה"? זה לא שיש לי נטיות התאבדותיות או משהו (או לפחות עדיין לא
). זו פשוט הרגשה כזו של חוסר שמציקה לי יותר ויותר... זה זה ו... שאני באמת לא רואה סיבה משמעותית לחיים ללא אהבה.

הנזיר 1

New member
ידידי הצעיר האם באמת קשה היום למצוא

אהבה. בעולמנו. בעצם אלו הימים. בתקופה שהיא מתירנית וחופשיה. חדשות לבקרים אני עבדך הנאמן. נתקל על כל צעד ושעל באין ספור. הודעות ומודעות. בעתונים מאגזינים למינהם אתרי אינטרנט. אתרי סלולרי והשד יודע מה עוד ימציאו. והנושא בכל המקומות האלו. הוא מחפש קשר איתה. והיא מחפשת קשר איתו. כל אחד ואחת גם טורחים לתאר פחות או יותר מה מטרת הקשר ולשם מה החיפוש. ואתה ידידי הצעיר רוצה להגיד לנו שעברתה את כל מסכת האפשרויות של מחפשי הקשר. ובאף אחת מהן לא מצאתה את אהבתך. היתכן. אני בהחלט יוצא מנקודת הנחה שלא צלחה ידך בלמצוא אהבה במה שנקרא קשרים חברתיים רגילים. בסדר זה קורה ואתה לא היחיד. אבל מה עם כל שפע ההצעות שבראש חוצות. האם לא חשבתה להעזר. ולו באחת מהן. היתכן. גם אם תאמר לי שאין לך אומץ. אשיב לך. שזאת לא סיבה שמאפשרת לך לספר לנו בנימה שכלו כל הקיצין שאנך מוצא אהבה. נסה ידידי הצעיר וראה שדרכך תצלח. אצטט מקוהלת שאומר. "יגעתה ומצאתה תאמין. יגעתה ולא מצאתה אל תאמין" אז איפה אתה עומד נועם. אלא אם כן מתכוון אתה לאהבה אחרת אז האר את עננו ונתייחס. ובנתיים האמן באהבה היא מרוממת משובבת והיא התבלינים של החיים. הנזיר

Noam S

New member
חיפשתי... נרשמתי לכל אותם אתרים

מהוללים... וחוץ מהרשת איפה כבר אפשר לחפש? אני ממש לא טיפוס של מועדונים ומסיבות. ובכל מקרה זה לא נראה לי מקום סביר לחפש אהבה. כנ"ל לגבי פאבים. מי שבקטע של "פיק-אפ" וסטוצים - סבבה. אבל איפה יחפש מי שמעונין בקשר רציני? עושה רושם שכולם מחפשים רק סטוצים מהירים חסרי משמעות.

neko

New member
אני את הקשר הרציני שלי מצאתי

כשהפסקתי לחפש קשר רציני.

Grimsom

New member
you can't hurry love

אהבה היא אולי האופן הקיצוני ביותר של התייחסות לאחר כסובייקט עצמאי ושלם(מה שכל כך חסר לנו בחיי היומיום). כלומר, לראות את האחר על מכלול היבטיו - בעוד שלרוב אנחנו מסתכלים על אחרים רק בהיבט מסויים (נהגת האוטובוס שלנו, הפקיד במשרד ליד). חלק מהעניין, זה לראות את האחר לא כנועד למלא פונקציה מסויימת - גם לא כמי שנועד לפתור את בדידותינו או את הצורך שלנו באהבה. בגלל זה, אולי דווקא הפסקת החיפוש מציבה אותך בהלך רוח מתאים יותר לאהוב. you just have to wait... מצד שני, יכול להיות שדווקא מתוך מערכת יחסים של שניים בעלי אינטרס משותף (סיפוק מיני, הפגת בדידות) תתפתח אהבה, כשהחיכוך האינטנסיבי בין השניים יחייב אותם להתמודד עם מכלול הסובייקטיביות של האחר. אם השניים פתוחים מספיק (או נואשים מספיק), הקשר לא יתפרק עם גילוי האנושיות של האחר. אולי עם הזמן הם ילמדו לקבל אחד את השני ואולי אפילו לאהוב זה את זה.

November rain

New member
החיים שווים המון

לדעתי תעבוד על להשלים את החוסר מתוך עצמך, ללא תלות כזאת או אחרת. אהבה זה בונוס נפלא לחיים, אבל אם היא תתקיים על תלות ותלך אתה תיפול איתה, חוץ מזה שאהבה שבאה בנוסף היא יותר כנה, לטעמי.

neko

New member
../images/Emo32.gif - משהו מפחיד מעט...

אתה הנועם השלישי שאני נתקל בו בחיי, וגם אתה, בדיוק כמו השנים הקודמים, נועם שר. פחד

neko

New member
נועם שאינו שר? פשיו, אתה מנרמל

את הסטטיסטיקה במעט. אבל מור זה גם דומה לשר...

erezsh

New member
אל תדאג

אני מכיר נועם שהוא לא שר, ושר שהוא לא נועם (לדוגמא, שר האופל).

neko

New member
אחד מהם הוא דווקא מרצה למשפטים,

אולי שווה לך להכיר

אלינה000

New member
../images/Emo13.gif

לפי דעתי אי אפשר לחפש אהבה, מחפשים סטוצים... אהבה זה רגש..אתה לא יכול לכפות על עצמך להרגיש משהו כלפי מישהי... לפי דעתי, אתה מרגיש הרגשה של חוסר בגלל שאתה כל הזמן חושב על זה... פשוט תחיה את החיים שלך, וזה כבר יגיע... Dont need to be on somebodys arm to look good " (I like who I am) Im not saying I dont wanna fall in love cause I would Im not gonna get hooked up just cause you say I should "(Cant romance on demand) by Natasha Bedingfield בהצלחה, מקווה שהועלתי במשהו :)

Noam S

New member
ברור שאי-אפשר לכפות על עצמי לאהוב

מישהו. אהבה זה דבר שלוקח זמן, שצריך לטפח ולבנות. מכירים, מדברים... מבלים... לאט לאט מפתחים רגשות אחד לשני... אם צומחת אהבה, מה טוב. אם לא... זכית בידיד. גם זה משהו, לא?

conatus

New member
אהבה היא יצר מחופש

אהבה אינה אלא יצרים בתחפושת. יצר הקיום יצר המין וכל השאר... למשל מי שמסופק היטב מבחינה מינית לא יחפש אהבה...

Noam S

New member
מה הקשר?

יש מלא שכן מסופקים מינית וכן מחפשים אהבה. רוצים מישהו לחלוק איתו מחשבות, חוויות רגשות ולא רק את אבר מינם...

למעלה