קינמונה....
היי קינמונית עם כל פלאי הטכנולוגיה אין כמו הוויה אנושית שאותה עדיין אי אפשר להעביר על קווי הנט אם בכלל. לא זו הייתה כוונתי, ואני מתנצל אם הובן אחרת, אני מדבר על אהבה כהוויה, אהבה שבאה מתוך הלב ומציפה אותך, לא כלפי מישהוא או משהו לא צריך לבחור דבר, העולם כבר יבחר בשבילך, בלי כוונה בכלל את תמצאי את כל מה שלא חלמת שהיה חסר לך, בלי חיפושים כי הכל כבר כאן סביבך, הכל בך, את עולם ומלואו וכל עוד תמשיכי לחיות בחסר את לא תמצאי את מה שאת מחפשת משום שאף פעם זה לא יהיה זה! תוותרי על החיפוש ואת תמצאי. הפרפרים בבטן זה קנאה, זו תשוקה למשהוא שאינו אמיתי ואינו קיים כלל, בזוגיות אין אהבה - מעטים מאוד הזוגות שבהם קיימת אהבה, ברגע שהאהבה תציף אותך היא תציף ותשטוף את כל מי שתהי לידו והוא ירצה להיות איתך זה פועל מידית זה מדבק, את לא תצטרכי את האהבה שלו כי לך יהיה מספיק, הוא לא יצטרך את שלך כי גם לו יהיה מספיק. אני מדבר על זוגיות ממקום אחר . אין להאהוב יותר יש להיות באהבה או לא להיות באהבה, או שהיא קיימת או שהיא מסתתרת, ברגע שאת אומרת ``אני אוהבת יותר מפעם`` את מרמה, את לא באהבה נקודה, ומכאן להתחיל! להודות במה שקיים, יש בך כמיהה לאהבה אך ככול שתרצי היא תברח, תשכחי ממנה והיא תבוא. קינמונה - אני עיצבתי לעצמי מטרות בחיים : חיים של ``אהבה`` , ``חופש`` , ``עוצמה`` ו``ביטוי עצמי מלא`` לא תמיד אני יודע כיצד להגיע לשם, ואני מודה ואומר `אני לא יודע` ומתחיל ומחפש מורה לספוג אותו , כל החיים רימיתי ופעלתי לבד ולא הייתה אהבה, לא היה חופש ובטח לא עוצמה וברגע שקלטתי שאני לא יודע התחיל הטיפוס מעלה, לעיתים בנסיקות מרשימות ולעיתים במתונות וביניהם ישנם נפילות שמתקצרות מפעם לפעם, אם אביט קדימה לתוך הלא נודע של עתידי ואחפש אידיאל אני אשאר רק איתו ובלי חיים. תפסיקי לחפש כי הכל כבר נמצא - זו רק עצה את לא חייבת לקחת כלום ממה שכתבתי. באהבה JonGler