KaRnaTioN17
New member
אהבה
אני וידיד ממש טוב שלי דיברנו.. ואיכשהו הגענו ל"מה זה אהבה". כמובן שיש אהבה שונה בין משפחה, חברות, ידידים, וחבר, אבל מה זה האהבה הזאת? אני בכלל טוענת שאהבה זה בעצם כמה שאתה נקשר לבנאדם, כמה שאתה נהנה אתו וכמה שטוב לך אתו סה"כ. הוא אמר ש.. הוא לא יודע, שהוא עדיין "לא חווה את האהבה האמיתית". (ושתבינו, היינו זוג לפני 3 שנים. כמה מעליב חחחח סתם יוסקה
קיצר, ואז הוא אמר משהו, ובינתיים התחלתי לחשוב, מתי הכי הכי הרגשתי שאני "אוהבת" מישהו, ואמרתי, שי, (אחד שהיה ידיד ממש טוב שלי במשך שנתיים וחצי, ואז התחיל בינינו קטע קצת יותר במשך עוד כמעט חצי שנה). ואז ידיד שלי שאל אותי, למה אהבת אותו? ואז עניתי, כמו שטענתי בהתחלה, כי נקשרתי אליו. ואחרי 3 שנים שמדברים כל יום ונפגשים ואז בנוסף לזה גם מתחיל קטע פיזי שגם כן מקשר.. ברור שזה "אהבה" (לפי ההגדרה שלי), כי נקשרתי גם אל הבנאדם, ואז גם פיזית אליו. ועכשיו יש לי חבר חדש, אנחנו חודש וחצי ביחד, ואני לא מרגישה אליו את מה שהרגשתי לשי. עם שי היו פעמים, רגעים כאלה, שהרגשתי שאני ממש אוהבת אותו.. לא כל הזמן, אלא רגעים כאלה שפשוט ידעתי. ועם החבר החדש היה לי את זה גם, פחות חזק אבל. יכול להיות בגלל שעדיין לא הספקתי להיקשר אליו, או בגלל שאני לא "אוהבת" אותו? מה זה האהבה בעצם?
אני וידיד ממש טוב שלי דיברנו.. ואיכשהו הגענו ל"מה זה אהבה". כמובן שיש אהבה שונה בין משפחה, חברות, ידידים, וחבר, אבל מה זה האהבה הזאת? אני בכלל טוענת שאהבה זה בעצם כמה שאתה נקשר לבנאדם, כמה שאתה נהנה אתו וכמה שטוב לך אתו סה"כ. הוא אמר ש.. הוא לא יודע, שהוא עדיין "לא חווה את האהבה האמיתית". (ושתבינו, היינו זוג לפני 3 שנים. כמה מעליב חחחח סתם יוסקה