אהבה

ronitt1

New member
אהבה

יש לי בעיה ואני די מתוסכלת ,אני עכשיו "בסיבוב שני" ומאוד טוב לי עם בן הזוג החדש ,אבל אני לא יכולה להמנע מלהשבות בינים במיטה ,בן הזוג הנוכחי בעל כישורים נמוכים הרבה יותר....מה אתם ממליצים

ronitt1

New member
אהבה

יש לי בעיה ואני די מתוסכלת ,אני עכשיו "בסיבוב שני" ומאוד טוב לי עם בן הזוג החדש ,אבל אני לא יכולה להמנע מלהשוות בינים במיטה ,בן הזוג הנוכחי בעל כישורים נמוכים הרבה יותר....מה אתם ממליצים

judyr

New member
ואולי...

את היא זאת שגורמת לו לרצות לבצע "כישורים נמוכים" במיטה או במילים אחרות: חשבת שאולי לך יש חלק בביצוע כשה או אחר של בן הזוג
חומר למחשבה

ואולי את צוקדת

פעם סיפרתי לחבר טוב על הכישורים שלי למצוא בני זוג כל כך מוצלחים למיטה, ותשובתו היתה, שאולי זו את ולא הם. למרות זאת ואף על פי כן, לאחרונה היתה לי נפילה גדולה, הכל היה דיימוצלח פרט לפרט מאוד חשוב במיטה, גם לזה היתה לו תשובה לעינין, הוא אמר: כשנכנסת איתו למיטה לא חשבת עליו בתור מאהב אלא בתור משהו אחר, ושאר הפרטים חסויים. שבת שלום לכם בעילום שם

antigone

New member
מסכימה עם הגישה הזו...

אבל בוא לא נסחף!!! וניקח על עצמנו את ה"חוסר יכולת לספק מינית" של הפרטנר שלנו !!
נכון יש דינמיקה מסויימת שכל אחד מביא איתו, אבל אף אחד לא לוקח את הכישלון או הקרדיט באופן אישי.. בפעילות מינית, אני חושבת שכל אחד מביא איתו את החינוך את הערכים את הפחדים הכי כמוסים ,לחצים, חרדות את העכבות או חוסר עכבות ... בקיצור אקט שלכאורה נראה חושני הכי טבעי,מלא תשוקה ואינטימיות, אבל בתכלס הוא ביטוי למה שאנחנו בחיים!!! ואפשר לשנות לשפר את הגישה וכמובן שזו רק דעתי !!!!

רות 2

New member
לעשות השוואות.....מתוסכלת...

..מה לגבי הגודל?? לגבי הפוזה המועדפת עליו?? כמה פעמים גמרת??(אם בכלל "בורכת"בזה...?) האם גמר מהר מידי??לוקח לו זמן??. האם היא משחק מקדים..מספיק זמן לחמם אותך? השוואות מהסוג הזה??...הם אלה שגורמים לך לתיסכול??? האמת שאם את מתוסכלת בגין משוואות מסוג זה... אז בסוד בלי שאף אחד ישמע אותנו..אגלה לך שהבעיה זו את ורק את...... כי את מצפה ועסוקה בהשוואת.... במקום זה יקירה.... היי קצת יותר דומיננטית דברי על מה עושה לך טוב... כווני...הובילי... מי שעושה גבר למאהב טוב במיטה זה לא הניסיון שלו עם אחרות אלה את, אם תדעי להנחות אותו למה שעושה לך הכי טוב שבעולם... ובדרך אל תשכחי גם את לעשות לו הכי טוב שבעולם ... להתעניין מילולית ופיזית מה עושה לו טוב... (רות 2 לשניה בלבד.. לובשת מדים של רות וסטהיימר..)

ronitt1

New member
תגובה

דבר ראשון המון תודה שענית לי אך אני חייבת לחלק את הדברים לשניים אני כבר לא בת 19 ומבינה שזה לא בראש סדר העדיפויות וצריך להתייחס אל כל גבר בפני עצמו ולא בהשוואה הבעיה שהעניין לא ממש רציונלי .ואם כבר לרדת לפרטים כפי שציינת ...אני לא יודעת אבל נבנתה לי עם השנים מערכת ציפיות מסויימת כמו שאני מצפה בזוגיות מבחינה רגשית לדברים מסויימים כך גם במיטה יש לי ציפיות מסויימות הגודל כפי שציינת בציניות בהחלט הינו פרמטר ...

תחליטי בעצמך

כי אי אפשר להמליץ במצב כזה. רק רוצה להגיד לך שאם זה חשוב לך ולא ישתפר המצב - זה יכו להיות רק ענין של זמן עד שתהיי מורעבת דייך כדי לחפש משהו אחר. אבל אם הוא ממש חבר טוב וממש ממש נהדר לך, תנחי אותו. הרבה גברים הם תוצאה של מה שאשה אחרת לימדה אותם לפנינו. תמיד יש מקום לשיפורים....הם לא טלפטיים. לא המלצה, יקירתי -- רק דעה.

r e d head

New member
אני....

לא כל כך בטוחה שכל בן זוג יכול להגיע, אפילו עם הדרכה ומדריכה טובה לאותם "ביצועים" אבל אולי לאחרים. רק רציתי להוסיף על כל קודמותי כאן, שלא כל בני האדם מיניים באותה מידה. ואת זה בלתי ניתן לשנות, אבל קודם צריך לבדוק טוב אם זה מצב נירכש או מולד. יש אומרים שנשיקה היא מדד טוב, ואם היא מוצלחת יש מקום להשקיע. וזה באמת מתסכל.

just yael

New member
../images/Emo45.gifורוצה להוסיף

יש משהו בריח... ובעיקר במגע... שהוא built in יש סוגי מגע וריח...שקשה לי איתם...הרבה לפני הביצועים כך שיש דברים שלדעתי שום לימוד שבעולם לא יעזור...

על טעם וריח...

יעל - אין ספק. על חמישה חושים נשען הקשר - על המראה, הקול (שיהיה נעים לאוזן), הריח, הטעם.
רק אם זה "עובר מבחן" אפשר לגשת לחוש המישוש. אני באופן אישי לא מתפשרת אבל יודעת מסיפורים של גברים (יש לי כמה חברים שתמיד מבקשים שאתרגם להם מוח אשה לשפתם) -- לפעמים הם כאלה חסרי בטחון ורק הנחיה והזרקת בטחון עוזרים להם להשתפר. זה משגע אותי - כמה כוח יש לאשה על הגבר.

s h o o s h a

New member
ציפיות

ואולי אם תפסיקי להתעסק בציפיות ותתמקדי יותר בבן זוגך כשאתם בין הסדינים תמצאי שהביצועים שלו "משו משו". רק דעה שלי

anana levana

New member
ronitt1 ,ההוא עם הבצועים היסטוריה

זה לא גרם לכם להשאר ביחד. אז מה חשוב לך? בסרט ההוא כבר היית. תנחי אותו,תבקשי,תגידי בדיוק מה ואיך את רוצה. ותראי לו שיש מצב אחר-תדגימי לו תראי את זה,אולי יתן לך רעיונות www.ynet.co.il/articles/1,7340,L-2801896,00.html שיהיה לכם רק טוב

ואני תמיד אומרת לחברה שלי

כשנוגעים בכוכבים קשה לרדת אחר כך הנמוך נמוך.. השאלה מה הוא מעבר לסקס ועד כמה גרוע?.

למעלה