אהבה...

12אניהיא

New member
אהבה...

האהבה היא רק הברה, שתמיד צריכה הברה. האהבה היא יוגעת, ולפעמים גם רוגעת. האהבה היא כמו גלגל, ואיתה אף נסגור מעגל. האהבה שלי זה מה שבחרתי, ואיתה דרכים הארתי. האהבה היא דמעותיי, שזולגות מעיניי על פניי. האהבה היא כמו שדות ירוקים, כמו כוכבים מבהיקים. האהבה זה הרגש הנעלה ביותר, וגם המכאיב ביותר. ואני... אני לעולם לא ארצה להישאר בלעדיה...

טאKילה

New member
אשזור לך אהבתי בזרי זהב../images/Emo23.gif../images/Emo48.gif

כש.. אתה מביט אלי מעומק זוהר עינייך מסוערת אביט בך כולי גואה מתיקות כשאתה מסתנן לתוכי קרן אור חייך מבזיק ניצוצות אל מנהרות נשמתי מבטך החם מגן עלי כש.. אקיץ מחלומי וסביבי יהיה חשוך נגן לי על מיתר לבי התגעגעו החושים אני רוצה ללכת אליך עד כלות נפשי ואחריה בוא עם עינוגי בשמים בעדנת גפן יין הילולים קח את האני הרך שבי אשזור לך אהבתי בזרים קטנים מזהב

thewhiteknight

New member
בכלא של אהבה...

הדקות עוברות לאט כשאת לא איתי השניות זוחלות כמו הצב הכי איטי שום דבר לא מצליח לעניין רק את כמו הגשם המרענן מעירה רגשות ורצונות שנדמו חומות של חלומות שנפלו ולא קמו בפניך, אני שושנה פורחת כולי קורן כשמש הזורחת הדמעות התייבשו ונגמר העצב כל היום שר ורוקד בקצב חי ונושם יותר מתמיד אושר כזה הוא העתיד בבוקר כמו מחלום מתעורר נדמה לכולם שאני מתעוור את היחידה שבעיני מושלמת עדיין מנסה למצוא בך פגם מהחומות שאומרים שיש בינינו אני מתעלם על כל העקרונות בשבילך מוותר רק כדי לראות את המבט המושך בעינייך ולטעום את הדבש המתוק שעל שפתייך הקסם שלך מטריף חושים ואת מתעלמת מכל הקשיים אני שבוי בכלא שנקרא אהבה שממנו לצאת אין תקווה.

נאום האהבה

אינני יכול להתחיל ולספר לך כמה שאוהב אני אותך. את והעולם – אותה המשמעות לגביי ולכן יחרב עולמי אם לא תהיי כנה עימי. אינך יכולה לתאר לעצמך כמה שמח אני שיכול לשפוך ליבי לידך ולומר לך את כל מה שצץ בליבי. כל פעם שאני כאן ואת שם מסדר אני מחשבותי ועורך לכבודך נאומים וכל נאומי מלאים צוף ואהבה. אבל שאני כאן וגם את היית כאן כאשר הבטתי לתוך עינייך ואת הבטת עלי לפתע נעתקו המילים ממאנות לנטוש את היכל קודשן – הלב. לכן, אהובתי, חשבי על הביטויים היפים ביותר ששפת אנוש חשבה ליתן ודמי לעצמך שהכל נאמר ממני אלייך. אם לא תעשי כן,אהובה, אזי כאילו אטמת אוזנייך מלשמוע עת נושא אני את נאום אהבתי והרי את ,אהובה, לא מתכוונת להכאיב לי, אז....

למעלה