אהבה...!!!

turbo

New member
אהבה...!!!

בס``ד אני אוהב מקופלת ועוגת גבינה וארטיק ותות גינה אני אוהב ימי הולדת ואוהב דברים טובים את השמש והירח וגם כמה כוכבים אני אוהב את החורף את הקיץ והסתיו את האביב ואת מה שעכשיו אני אוהב את מיטל בעיקר עם צמות ואת זאת עם נמשים ואת זאת עם גומות אני אוהב את אמא ואת אבא גם ואת שולה הגננת ואת הדודה מריים אני אוהב את סבא ואת סבתא אני אוהב את אחותי אבל הכי הכי הרבה אני אוהב אותי... טורבו. (גם אתכם אני אוהב:)

התמ-ים

New member
זה לא אריק איינשטיין ...

אלא הכבש ה- 16 ... יונתן גפן והחברה ... אני משער שאת השינויים מהמקור, טורבו עשה בכוונה ...

turbo

New member
זה שיר של מישהו ? ??

בס``ד בנקיונות לפסח מצאתי את זה בספר זיכרונות שרשמו לי, ורציתי לשתף אתכם בשיר ``המרגש`` ,אבל הוא חמוד... טורבו

ST

New member
המקור:

אני אוהב שוקולד / הכבש הששה עשר אני אוהב שוקולד ועוגות גבינה וארטיק וסוכריות ותות גינה אני אוהב ימי הולדת ושקיות עם דברים טובים ואת השמש ואת הירח וגם כמה כוכבים אני אוהב את החורף ואת הקיץ ואת הסתו ואת האביב ואת מה שעכשיו אני אוהב את גלית בעיקר עם צמות ואת זאת עם הנמשים ואת זאת עם הגומות אני אוהב את אמא ואת אבא גם ואת שולה הגננת ואת הדודה המרים אני אוהב את סבא ואת סבתא אני אוהב את אחותי אבל הכי הכי הרבה אני אוהב... אותי... אני אוהב את החורף ואת הקיץ ואת הסתו ואת האביב ואת מה שעכשיו אני אוהב את גלית בעיקר עם צמות ואת זאת עם הנמשים ואת זאת עם הגומות ואגב... תקרא את המאמר של הרב אבינר... אם זה מה שאתה עושה כשאתה מנקה לפסח... מתחיל לקרוא את כל הספרים שאתה מנקה... ;-) (לא שאני לא עושה את זה... :) ) אסתי.

turbo

New member
שיהיה...

בס``ד אני מבקש סליחה מהכבש הזה (מי שזה לא יהיה) טורבו

טרמפיסט

New member
זכרונות

אני זוכר את השיר הזה דיי טוב יחסית...שמענו אותו תמיד בחדר האטום ביחד עם השיר ``מה עושות האיילות`` (שהוא בבירור של אריק :) ).

למעלה