אהבה זה מה אנחנו מחפשות רק אהבה
א אילן 30 New member 22/4/03 #2 המממ... מתחיל להיות מעניין כאן בפורום . חן , מצטער אין כניסה לילדים ללא ליווי מבוגרים כל הכבוד , אשמח לעוד תמונות בנושא האהבה .
המממ... מתחיל להיות מעניין כאן בפורום . חן , מצטער אין כניסה לילדים ללא ליווי מבוגרים כל הכבוד , אשמח לעוד תמונות בנושא האהבה .
P Palm tree New member 23/4/03 #3 not true הוא הגבר הכי מקסים ועדין ורומנטי ומתחשב שיש בעולם ואת מאוהבת בו מעל כל הראש, ואז את פתאום מגלה שהוא אימפוטנט. עכשיו, אחרי כל ההצדקות שלכן שכל מה שאנו הגברים רוצים זה סקס, תגידי לי שזה לא יפריע לך.
not true הוא הגבר הכי מקסים ועדין ורומנטי ומתחשב שיש בעולם ואת מאוהבת בו מעל כל הראש, ואז את פתאום מגלה שהוא אימפוטנט. עכשיו, אחרי כל ההצדקות שלכן שכל מה שאנו הגברים רוצים זה סקס, תגידי לי שזה לא יפריע לך.
V voguemaster New member 25/4/03 #5 מה את אומרת... אני דווקא חושב שכן. בעצם, זו רק הערכה כי כל אחת תחליט משהו אחר ואני די משוכנע שהרבה יחליטו אחרי כמה זמן לעבור הלאה.
מה את אומרת... אני דווקא חושב שכן. בעצם, זו רק הערכה כי כל אחת תחליט משהו אחר ואני די משוכנע שהרבה יחליטו אחרי כמה זמן לעבור הלאה.
י ילדה בלבן New member 25/4/03 #6 אני יכולה רק לשער ../images/Emo13.gif אבל אני לא חושבת שזה מה שיגרום לי לעבור הלאה. אבל לך תדע