אהבה

אהבה

אני בת 35, אקדמאית, איכותית. אני מחפשת אהבה , זוגיות, חתונה וילדים.
אני חובבת פסיכולוגיה, בישול בריא,מדע, עשייה פורייה וסתם שוטטות:)
באחד השרשורים הקודמים פה, ראיתי מישהו שדיבר על סכיזואידיות. ובכן, ייתכן שמבנה האישיות שלי הוא סכיזואידי. אני לא ככ סגורה מה אומרת המילה. אבל בסה"כ לכל אדם יש מבנה אישיות בעל חסרון, זה חובה, זה הטבע. (לפחות לפי ספרים שקראתי והאינטואיציה הבסיסית שלי). אז אם הייתי צריכה להמר מה שלי, הייתי מהמרת על כך.

אני מחפשת בחור איכותי. כלומר: רגיש, אקדמאי, בעל יכולת לפרנס משפחה, בעל לב טוב.
וכמובן: שיתאים לי ואני לו.

orald

New member
מה יש לאנשים עם "גל" הסכיזואידיות הזה?

לא הבנתי, הרעישו בכלי התשקורת כל מיני זיבולים על סכיזואידיות וא-מיניות והפנו לפורום הנ"ל?

אתה טועה ומטעה.

אני סה"כ פרסמתי מודעה על חיפוש חבר.
אם אתה רוצה לדעת משהו, למה שלא תשאל בצורה נורמלית מאיפה באת ואיך את מכירה אותנו?

בכל אופן, הדיון איתך מרגיש לי ממש לא מתאים.

אז אם לא אכפת לך, התשובה שלילית. שלום שלום.

orald

New member
שלילית למה? אני לא מחפשת מה שאת מחפשת.

בייחוד לא חתונה וילדים(פיכסה), אני לא בחור ובייחוד לא "בעל יכולת(או רצון -ו.פ) לפרנס משפחה" בשלב זה של חיי, חחח.

קלייטון.ש

Well-known member
אם את כמהה לאהבה וזוגיות בכנות

את לא סכיזואידית.
סכיזואיד לא מעוניין באמת בקשר עם אנשים אחרים. גם לא בזוגיות ומשפחה.

אשמח לתגובות מתאימות למסרים

orald

New member
יש בשביל זה גם את לוח ההיכרויות שיותר מתאים.

הגדרה

לכל אחד אכן יש קווי אישיות שונים, אבל ממש לא לכל אחד יש הפרעת אישיות.
כדי שתדעי מה אומרת המילה "סכיזואיד" זו ההגדרה ב- DSM:

DSM-IV-TR Diagnostic Criteria for Schizoid Personality Disorder:
A.
A pervasive pattern of detachment from social relationships and a restricted range of expression of emotions in interpersonal settings, beginning by early adulthood and present in a variety of contexts, as indicated by four (or more) of the following:
1. neither desires nor enjoys close relationships, including being part of a family
2. almost always chooses solitary activities
3. has little, if any, interest in having sexual experiences with another person
4. takes pleasure in few, if any, activities
5. lacks close friends or confidants other than first-degree relatives
6. appears indifferent to the praise or criticism of others
7. shows emotional coldness, detachment, or flattened affectivity
B. Does not occur exclusively during the course of schizophrenia, a mood disorder with psychotic features, another psychotic disorder, or a pervasive developmental disorder and is not due to the direct physiological effects of a general medical condition.
Note: If criteria are met prior to the onset of schizophrenia, add ג€premorbid,ג€ e.g., ג€schizoid personality disorder (premorbid).ג€

ונדגיש שה- DSM הוא ספר של

קהילה לא מדעית שלא עשתה שום מחקר רציני אבל בהחלט דאגה לרשום הרבה "עובדות" כאילו זה תורה מסיני.

נזכיר לכל הסוגדים לספר הזה שעד 1973 הומוסקסואליות הופיעה כהפרעה נפשית. ומי יודע אילו עוד "הפרעות" מצויינות שם עד היום שעושות רק עוול לאנשים בריאים ונורמליים לחלוטין. רק בגלל שהם לא הולכים אחרי העדר.

אז, נא להתייחס אליו בעירבון מוגבל.

זה לא רלוונטי

אם ה- DSM מבוסס או לא זה עניין לויכוח (שאני לא לוקחת בו צד ולכן ממש לא מעניין אותי להכנס אליו), אבל אם משתמשים במונחים שנלקחו ממנו אז צריך לפחות להכיר את ההגדרות שלהם כדי להבין על מה מדברים.
המילה סכיזואיד נזרקה לאוויר הפורום יותר מידי בימים האחרונים, וכיוון שהיא נלקחה מה- DSM ראיתי לנכון להביא את ההגדרה שלה משם, כדי שאנשים יפסיקו להשתמש במושג בצורה לא מתאימה.

orald

New member
זו בדיוק הפואנטה שלי. פותחת את הפורום יום אחד

ופתאום רואה "סכיזואידיות" מרוחה על כל המסך, כאילו WTF?

אין קשר בין סכיזואידיות וא-מיניות

זה בדיוק כמו שאין שום קשר בין פדופילייה להומוסקסואליות.

hatzilonit

Member
מנהל
האם את א-מינית שמחפשת פרטנר א-מיני?

לא התייחסת לנקודה הזאת בכלל, לא פה ולא במודעת ההכרות...

alona 27

New member
שיהיה לך בהצלחה

חושבת שהגעת למקום המתאים, ואל תתפשרי על מה שחשוב לך.

למעלה