אהבה

Wannalove8

New member
אהבה

איך אתם יודעים שאתם אוהבים מישהו או מישהי ?
איך הייתם מגדירים אהבה ?
האם אתם מאמינים שאהבה היא לנצח ?
האם היא דועכת ? מתפוגגת? נעלמת ? או נשארת לעד ?
מה ההבדל בין אהבה למשפחה ? לבין אהבה לחברים ? לבין אהבה רומנטית ?
ואם כבר מדברים על רומנטיקה.... אתם חושבים שזה תלוי אישיות ? (יש אנשים רומנטים ויש כאלו שלא?) או שמא כשאוהבים הופכים לרומנטיים ?...

ממני ... אחד שרוצה בכל מאודו לאהוב, לרגש, להרגיש ולהתרגש ... לא יודע אם אהב אי פעם... למרות המוני נשים שהיו .... ומתחיל לפחד... שאולי.. אולי לעולם לא אוהב עוד. ושאמשיך לקפוץ בין הנשים עד שגופי ידעך.. ונשמתי תכבה לעד...

שלום

מבחינתי חיבה רגש פשוט של הנאה מאופי האדם, ואהבה רגש יותר עמוק של הערכה חזקה. אהבה אני מגדיר כנטייה לרצות הרבה בדבר בגלל הרגשה שיש בו הרבה טוב. אהבה אמתית נשארת כל החייים. יש אנשים יותר רומנטיים, אבל כל האנשים יכולים לאהוב.

pov2

New member
אהבה היא לנצח ואם לא- סימן שנגמרה.

כמו כן, כשזוג אוהב באמת, אז כל אחד רוצה שלשני יהיה טוב. לא נאלץ לעשות זאת כדי "לשמור על הקשר" אלא רוצה לעשות זאת.
למשל- לריב מי ישטוף כלים כדי שהשני ינוח ולא ההפך.

Megie

New member
היי

האהבה היא מה שאתה מגדיר לעצמך, אי אפשר שלא לדעת כשזה זה-כי זה מתורגם בכל הגוף.. יש אנשים שיסתפקו באיזשהו רגש, במשיכה, אולי אפילו בדבר כלשהו או אינטרס סמוי...ויש שירצו שהאדם שיהיה איתם-יהיה אחד שהרגש כלפיו יהיה ברור ויתורגם בכל חלק בגוף.
אני יודעת שאני אוהבת כשהמחשבות נודדות כל הזמןם לאותו כיוון, הרצון העז והגעגועים יזכירו לי אותו בכל רגע כשהוא רחוק ויתחילו להדהד ברגעים שהוא עומד ללכת.. כשאני לא מפסיקה לחשוב איך אפשר לגרום לו להרגיש טוב יותר וכשאני מאמינה, יודעת וחולמת לחיות איתו את כל החיים שלי.
אני חושבת שאהבה אמיתית לא נעלמת לחלוטין..היא תמיד תשאיר איזשהו צל מקיומה..אבל היא בהחלט נחלשת עד כדי זיכרון בלבד וזה בד"כ לטובת אהבה חדשה ונגמר בגלל אי התאמה/ריב וכו'..ולא כי הרגש נעלם..לדעתי אהבה שמפסיקה להתקיים פתאום בתוך הזוגיות, פשוט לא באמת הייתה שם מעולם או שפשוט לא הייתה מספיק חזקה ולא הייתה לגיטימציה הדדית לחזק ולשמר אותה.
רומנטיקה בהחלט תלויית אישיות אבל בסופו של דבר גם האנשים הכי קרים, עלולים למצוא את עצמם קצת רומנטיים במצבים שונים, ההבדל יהיה בעוצמה בין אנשים.
אהבה כלפי משפחה וחברים מרגישה אחרת, היא סוג של "המובן מאליו" משהו שיש לנו וברור לנו שהוא קיים, היא לרוב לא מלווה באיזשהם תחושות נלוות (כמו התרגשות, משיכה וכו').

ואל תשבר, פשוט אל תתן לעצמך להכנס לקשרים בהם אתה מזהה מראש ניגודיות ורואה שאין סיכוי למשהו חזק.. תן לעצמך להכיר מישהי שבאמת תפיל אותך מהרגע הראשון או לפחות באיזור ההתחלתי להיכרות..(תנסה למצוא מכנה משותף בין כל אותן הבחורות ואולי מקום בו הכרת או התנהלות היחסים, אולי תבין איפה הבעיה)

בקיצור חפרתי, אבל שיהיה המון בהצלחה

למעלה