אהבה

אהבה

מנסה לנשום את מילותיי. לכתוב אותן בסדר הנכון, על רצפת בטני. ניסיתי. להבין משמעות עמוקה יותר. למצוא שבילים מוכרים במסע שרגליי בחרו. רשמתי. הרגשתי את בטני מתכווצת. את קצב פעימות לבי פועם באי סדר מופגן. ועוד דמעה נוחתת. מוכרת בכאבה האילם. קיוויתי שאלמד להניע את לשוני לקצב השריטות שמופיעות על עורי. ניסיתי להזיז את האוויר שנכנס לאוזניי. אולי הבנתי. מכירה את כאבייך. מרגישה אותם מוחצים את דמי. זועקים עמוק בפנים. מחרישי עיניים. שומעת את הדמעות בתוכך. רואה את כל שדייך, הולכים יד ביד לטיול בתוך נפשי. מחייכים אל לבי הרועד. מרגישה את כל פחדייך. מרגישה אותך במלוא עוצמת המילה. מילים שמנסות לכתוב אותך. מילים שאולי ששכחו אותי. אז ניסיתי לרשום את כל מילותיי. לכתוב אותן בסדר הנכון, על רצפת בטני. והן, להפתעת ידיי, נאלמות מולן. מתחבאות מעיניי המבקשות. אולי הבנתי. כאבייך עולים על כאביי. שדייך מחייכים באור מרהיב יותר. מרגישה את רגליי לוקחות אותי רחוק. למצוא מסתור עמוק במעמקיי נפשי. להיעלם מעינייך. הבטתי. מנסה לנשום את כל מילותיי. להבין את קצב פעימות לבי. אולי עכשיו צריך לבד. אולי עיניי מבקשות לשמוע רק אותי. וידיי יודעות את מילותיי. אבל... אני יודעת אותנו. מכירה את החיוך על פניי כשאת נרדמת לצידי, לא יודעת שאני חודרת עמוק במבטי. מכירה את החדווה באצבעותיי, בכל פעם שהן יוצאות לטיול על עורך. בולעות כל תא ותא. לא מצליחה לשמוע אותי. אבל יודעת... שדיי מוחלים על כבודם ומקדישים לשדייך את כל פעימות לבי. אוזניי מוטות לעבר עינייך, מבקשות לבלוע כל דמעה היוצאת מזוג עינייך. רואה את רשימות ליבי, כתובות ביד חוששת על רצפת בטני. שמעת את פיות חיי, צובעות כל אות ואות, בצבעים מתוקים. אולי שדייך חזקים משלי. אבל פיותיי מוכשרות בעבודתן. מסורות למילותינו. צבעים אוהבים יצבעו את נשימתי, בכל פעם שאביט אליך. ואולי... אולי אני שקטה עכשיו אבל פיות חיי שרות מכל הלב, עמוק על רצפת בטני.

טורטיתת

New member
....

פשוט אין לי מילים אולי מילה ולא יותר אורגזמה (בעברית: אֲבִיוֹנָה)

טורטיתת

New member
גם אני מרוצה...

לפעמים אני רוצה להיות צב מוגנת ע"י שריון שרע לי להיכנס לביתי לתוך עצמי. לפעמים אני רוצה להיות זברה עם צבעי הסוואה מוגנת מהעולם שבחוץ. לפעמים אני רוצה להיות בעלת כנף צופה מגבוה רחוקה קרובה לקרקע. לפעמים אני רוצה להיות בתוכה מוגנת איתה והיא אולי לא רוצה. לפעמים אני רוצה להיות אני ולפעמים אני בכלל לא רוצה להיות. לפעמים רוצה להיות תולעת להיכנס לגופה להבין אותה לא מבינה כבר כלום....

אוססונה

New member
קסם, קוסמת מקסימה ואני מסמיקה.

בוקר טוב הקסם שבפשטות!! אמנם, "שדייך מוחלים על כבודם", למען האהבה, אך "כבודם אינו מחול". בסופו של דבר, אף הם יזכו למגע הקסם של האהבה, משם אל רצפת בטנך העמוקה. החדווה באצבעותייך במסעם אל מסתורי ומעמקי בטנה, היא גם החדווה שבין רגלייך במסען. זכרי, בין השדיים לבין תחילת הרגליים, נמצא אותו "משולש", אשר תמיד מפעם ומבעבע, בשיפעה היוקדת, שהיא היא "טבורה" של האהבה. (חייבת להזכיר את "הטבור", שהוא בעצם, "אגן הסהר"....) מה נעים ומה נחמד, לרעות בעשרים אצבעות, בשדה "התאווה והאהבה" עם האהובה. לאחר מכן, לחייך חיוך של שירה, שיש בו מעין עונג של "עולם הבא". זוהי בעצם, "חדוות האהבה", המתנה המביאה אותנו אל "האביונה". אהבתי כל מילה, בכתיבתך... שבת שלום.

למעלה