אהבה

RichardSmith

New member
אהבה ../images/Emo23.gif

כסטודנטים עלינו ללהטט בין n כדורים שונים. ג'גלינג מטורף.... הרצאות פרונטליות, עבודות להגשה, לחלקנו עבודה, בהחלט קשים חייו של הסטודנט. אחד מהכדורים זה כדור האהבה... יש שניסוגים של אנשים שנכנסים לאונ' בהקשר הזה, אלו שכבר בקשר, ואלו שאולי יכנסו לקשר במהלך הלימודים. גם אלו שבקשר במהלך הלימודים, אם נכנסו אליו לפני או במהלך, יכולים למצוא עצמם בודדים במהלך הלימודים. היכן חברי הפורום עומדים מהבחינה הזו? איך אפשר לשלב מערכת עמוסה ודייטים ראשוניים? האם דייטים ראשוניים שונים מדייטים זוגיים? (נא, סתם בדיחה.) אשמח להענות מכל הלב. אדם.

lollapalooza

New member
הו, שאלה טובה.

אני מכירה כמה אנשים שפשוט החליטו שאין להם זמן למערכת יחסים, אז הם נמנעים בכלל מלצאת לדייטים. אני חושבת שזה תלוי בכמה עמוסים, כמה מוכנים להשקיע וכמה רוצים את זה. במקרה שלי, מערכת היחסים פשוט קרתה, ככה שלא יכולתי להחליט אם מתאים לי עכשיו או לא מתאים לי עכשיו. ואני חושבת שצריך להשקיע, אז עושים זמן ומשתדלים...

ChilD SouL

New member
אהמ...

אני חושבת שכשבאים ללמוד לא באים רק בשביל ללמוד, אלא בשביל עוד דברים [מבחינתי לפחות זה כך]. לכן, אפשר לפנות את הזמן שצריך בשביל דייט כזה או אחר, מפגש חברתי וכו' - סה"כ לבוא ללמוד וללכת הביתה בלי להכיר אפ'חד, בלי לצאת ובלי כלום - זה דיי מעפן, יבש ואפור. חוצמזה, שאם המערכת ממש ממש עמוסה - בסופי שבוע לא לומדים ואפשר להפגש לכמה שעות בערב [אני בספק אם יש כאלה שחורשים כל הסופש לשיעורים...], השאלה כמה זה באמת חשוב לך. לגבי מערכת יחסים קיימת - אז כמובן שלא צריך לשכוח ממנה, לשים אותה על אש קטנה ולקחת את הבנזוג כמובן מאליו, עדיין צריך לתחזק ת'יחסים ולהקדיש זמן לבנזוג - הכל עניין של סדרי עדיפויות וחילוק זמן נכון. [הכי טוב, לישון פחות - ככה יש זמן להכל
]

שונים בהחלט-

בהתחלה התאמצנו להיפגש לפחות פעם ביומיים וללהטט בין הצבא שלו והלימודים שלי, ועכשיו- נפגשים רק סופ"שים ופעם אחת באמצע השבוע וזהו- לשנינו ברור שזה בלתי אפשרי להיפגש יותר מבחינת שעות הגעה, מטלות וכו'.

the last anigma

New member
אני אמנם "הבאתי מהבית"...

אבל גם זה לא פחות קשה... אני יחסית בסדר עם המצב כי החבר שלי הוא חייל, וחוזר בעיקר בסופ"שים.. אם הוא היה כל הזמן בבית, אני לא יודעת מה הייתי עושה...

the last anigma

New member
השיחות כל יום - כמה שאפשר..

זה נע בין חצי שעה לבין בכלל לא (הוא בחיל הים, ולפעמים לא נמצא בנמל)..

RichardSmith

New member
מזכיר לי את "אישתו של הנוסע בזמן"

ספר מד"ב. בתחילת הספר היא חושבת על איך נשות הוקינגים הרגישו כאשר בעליהן נעדרו מהבית למסעות השיט שלהם בימים הצפונים של אירופה. בהחלט לא מצב... נחמד, להיות מנותק בלי אפשרות של קשר מבחיר ליבך. אבל לפחות יש ערך מוסף לפעמים שכן יוצא לדבר.

מורני !

New member
לא יוצאת

אני משקיעה את מירב זמני בלימודים ובעבודה. אם יש לי קצת זמן עודף אני משקיעה בחברים. אני לא יוצאת לדייטים גם אם מאוד רוצים לשדך לי מישהו או אם מציעים לי לצאת. אני חושבת שזה לוקח המון המון זמן ופניות רגשית שאני מעדיפה להשקיע בלימודים ובעבודה. (כמובן שלהורים שלי בא למות מיזה, אבל הם יתמודדו
)

למעלה