אהבה

אהבה ../images/Emo23.gif ../images/Emo23.gif

אני מלאה באהבה כרגע
מה שלומך? האם את/ה כרגע שופט/ת את עצמך? ואם לא, אז מה מפריע לך להיות מאושר/ת?!?!!? ------------------ אם את/ת שופט/ת את עצמך, יש לי משהו קטן לרשום לך: נניח שאת/ה עומד/ת ברחוב. ברחוב עובר אדם שנראה תמהוני, פרוע שערות, מריח מאלכוהול, ולובש בגדים קרועים: (בכוונה רשמתי דוגמא קיצונית סטריאוטיפית) הוא צועק באוויר (באופן כללי, לא רק אליכם): "אתם דפוקים" האם תקחו את זה באופן אישי, תאמינו לו שאתם דפוקים?!?!??! כנראה שלא
אז למה להאמין יותר למחשבות שאתם שומעים בתוך עצמם? זה שהן כאילו בתוך עצמכם מקנות להן יותר אמינות?!? אתם לא חייבים להאמין למחשבות השיפוטיות שיש לכם, כמו שאתם לא חייבים להאמין לאיש שהולך ברחוב וצועק

jedi

New member
הרבה הרבה יותר ../images/Emo13.gif

אני הרי נמצא בדיוק במעמדי, אבל עדיין אני לא רואה טעם לשפוט את עצמי.

seeyou

New member
יש מצבים שחייבים לשפוט אדם אחר

השאלה האם זה משפט צדק ? צדק של מי? של החזק?

kung fu

New member
לא מסכימה....

אולי תגדירי למה את מתכוונת בשיפוט, ומתי צריך לשפוט אחרים.

seeyou

New member
ומתי צריך לשפוט אחרים?../images/Emo11.gif

תמיד שהוא-היא גורם למתרד על אחרים! דוגמה קטנה? יש בשכונה כ-30 ביניניים של 8 קומות יש חייל ששם את הרמקולים על החלונות בעוצמה גדולה כך ששומעים במרחק של מאות מטרים. איך לדעתך צריך לנהוג אם פרא אדם כזה שבז לכול הכללים החברתיים?

שאלה מענינת

נושא השפיטה הוא לפעמים הרבה יותר מורכב והצעקות אצלנו הרבה יותר חזקות לפעמים בעצם הם לפעמים נאמרות בלחישה מאד משכנעת לרעה. אבל כרגע אני באותו מצב של
אבל יודעת וזוכרת ששפיטה הוא מצב נורא אז מאחלת לכם ימים קסומים והמון
בתודה לידיסנו

חה חה חה חה חה חה ../images/Emo6.gif

איזה מצחיקים הם בתפוז! שמו את ההודעה הזאת שלי בהודעות הנבחרות בעמוד הראשי וגם בעמוד הקהילות. אבל עם איזה כותרת? עם הכותרת: "בחיים לא נוכל להיות מאושרים"
איך כל פעם שהם שמים הודעה שלי בהודעות הנבחרות, הם מבינים את הדבר ההפוך ממה שכתבתי. זה ממש מצחיק בטירוף! רשמתי הודעה על כך שאנחנו משולמים כמו שאנחנו, ושאם לא נאמין למחשבות של עצמנו נרגיש מאושרים. והם הבינו בדיוק את ההיפך?

natalynataly

New member
באמת מוצלח....! ../images/Emo13.gif

טוב, כנראה שמי שבוחר את ההודעות האלה... יש לו בעיה של שיפוטיות יתר לגבי עצמו!!!!

IC4

New member
נראה לי שזו היתה יציאה של תסכול ../images/Emo13.gif

מי שבוחר את ההודעות הנבחרות חושב על עצמו שלעולם לא יוכל לחיות בדרך המוצגת ומומלצת בהודעה הזו
ולכן כביכול לעולם לא יוכל להיות מאושר. או שזו סתם טעות או שזו טעות מכוונת למשוך אנשים שמזדהים עם הכותרת על מנת לבוא ולהווכח באמת פנימית נפלאה שונה

אולי באמת הכותרת היא בכוונה

כזאת שנועדה למשוך אנשים..... טוב, בינתיים לא ראיתי שמישהו חדש הגיב, אז אולי הכותרת עדיין לא עשתה את זה

כל אחד משהו אחר

מדיטציה / הילינג / ים / קריאה / טאי צ'י / שינוי החיים לפי סדנאות שכל אחד עבר / דברים אחרים...

לחיות בהרמוניה..

יכול להיות שאפילו ואני עושה את מירב הדברים הללו... אני פשוט לא "טיפוס זורם" ולכן לא יכולה להיות שלווה לעולם?

למעלה