אהבה B-p

אהבה B-p

מישהו יודע מה זה אהבה???????? כי אני עדיין מחפשת!!!!! אני צריכה תשובה ומהר!!!!!! שירלי

אהבה

זה הכדור וניל בגלידה עם 3 כדורים. המגעיל הזה שאף אחד לא רוצה. מכירה? ואם את מחפשת אף פעם לא תמצאי. זה יבוא שלא תצפי לזה.

Hell is beige

New member
אהבה...

יש הטוענים שהיא תופעה פסיכולוגית, יש שאומרים גנטית ויש שאומרים כימית... אני אישית חושב שצריך להוציא להורג כל מי שקורא לאהבה תופעה... כי אהבה היא רגש... ותופעה זה דבר מדעי... וחיבור בין רגש למגע זה כמו חיבור בין ביופיסיקה גרעינית לפילים מחרסינה... ואת שואלת מה היא האהבה, נראה אותך מוצא תשובה? את לא תמצאי תשובה... התשובה היא ההבנה שלא צריך להבין, יותר בפשטות, לא צריך לדעת מהי האהבה כדי להנות ממנה, ברגע שהיא שם את פשוט יודעת... מה שעומד מאחורי האהבה הוא נסתר ועדיף שכך... תתארי לעצמך את המצב, אם מישהו ידע מה היא אהבה הוא יוכל לשכפל אותך... ואז אהבה תהיה מצב סטנדרתי... ואז מי ישים על אהבה... ואיך הז יהיה לחיות בעולם שבו לאהבה אין ערך? אני אומר לך דבר פשוט, לא אומר לך מה את מחפשת אלא רק שתפסיקי לחפש אותו, כי הדברים הכי טובים באים בהפתעה... החמשוש

hasaroot

New member
אהבה זה בדיוק

מה שאף - אחד לא יודע וגם לא ידע זה כל היופי אם נגלה מה זאת אהבה - העולם יהי מקום הרבה יותר גרוע ובלי שום קשר הלכתי לסנן אתהשיער לפני כמה ימים, חפפתי מאז בערך 4 פעמים ואני עדין מוריד שערות ממנו!! אני יודע שאין לי נשירה!!!! hasaroot עד גיל 20 אני כבר אראה כמו סבא שלי או שאני אהיה מאלה שמגדלים שערה אחת ממש ממש ארוכה ומלפפים אותה סביב הראש

אהבה:

חומר שהמח מפריש אחת לשנתיים. סתם אבל זה מה שהמדענים אומרים. את רוצה לדעת מה זה אהבה? כשאת מאוהבת במישהו והוא אוהב אותך חזרה, אתם מתגעגעים אחד לשניה, כל הזמן חושבים אחד על השניה, יש פרפרים בבטן על כל מחשבה, זו אהבה, לדעתי לפחות, מבחינה פיזית ונפשית. ואי אפשר למצוא אותה, היא באה לבד.

kirk hammet

New member
כה אמר ...

כה אמר אברהם אבן שושן : אהבה -1- חבה עזה , רגש של משיכה גדולה או חשק למישהו או משהו : ``גם-אהבה גם שנאה`` (קהלת ט א) ``עזה כמוות אהבה`` (שיר השירים ח ו) ``נפלאתה אהבתך לי מאהבת נשים`` (שמואל ב א כו - הערת הכותב - למה דוד כזה הומו ???) ``עשות משפט ואהבת חסד`` (מיכה ו ח) ``כולי בוער באש האהבה`` (ביאליק , מגילת ו) ``אהבת ישראל תקועה בליבי`` (עגנון , כלה ח) 2- שם הברכה הפותחת במילים ``אהבה רבה אהבתנו`` (תפילת שחרית) וכן שם הברכה הפותחת במילים ``אהבת עולם`` (תפילת ערבית) 3-שם הפיוטים סמוך לברכות הנ``ל ותוכנם האהבה שבין כנסת ישראל לה` .

dominik

New member
הזאת מפלסטיק שמקבלים בקורנפלקס

..``ועוד רז אחד לך אתוודה נפשי נשרפה בלהבה אומרים אהבה יש בעולם מה זאת אהבה?`` (אחד)

למעלה