אהבה!!!!!!! :cool:

mendyh

New member
אהבה!!!!!!! :cool:

שלום!!! מישהי מעונינת באהבה? יש לי המון להעניק, מאוד נהנית לפנק ולהתפנק. תגובות מרתקות לנ``ל תזכינה בתשובה מרתקת. להתראות !

חתולונת

New member
כן.. ;-)

אני אודה ואתוודה שמוזר לי לענות פה בהאינטרט.. אך כן, גם אני מחפשת אהבה, ותהיי בטוחה שגם לי יש המון להעניק... אשמח לתגובה (למרות שזאת לא הייתה תשובה מרתקת... B-p ) בכל מקרה, שיהיה לך ולכולן יום נהדר!!!

מחורפנת

New member
יש מישהי שלא מחפשת אהבה???

יש מישהו בעולם הזה שלא רוצה אהבה??? אבל ...אני מניחה שזה לא דבר שמחפשים.... אני מתהההה כבר לפגוש את האדם או האדמת חההההה ...שיעשו לי את זה בטירוףףףף...שאני אוכל לתת להם הכל ...ושנוכל להבין אחת את השניה וכאלה ...אלוהים ! אני כמהה לזה בטירוף ... אבל אי אפשר לחפש את זה ....זה כימיה , פיסיקה , מתמטיקה בין בני אדם ..זה דברים שאמורים לקרות כשהבן אדם מוכן להם ... אני יודעתתתת....אני חרבשנית ... יעל

יעלוש...את ממש לא...

כולם רוצים את האחד (או במקרה שלנו- האחת) שיהיו הפלוס למינוס שלהם... אני חושבת שזאת שאלה באמת לא הגיונית, מי רוצה אהבה... כי באמת, כולם רוצים... ו...אני גם חושבת, שזה לא עניין של מקוריות בתשובה, זה עניין שבכלל לא יכול להתנהל בצורה כזאת, אהבה הרבה יותר חזקה מכל פורום/צ`אט או תשובה מקורית... אני את שלי מצאתי... שיהיה לכן בהצלחה...

חתולונת

New member
נכון, את באמת חרבשנית.. ;-p

אבל בסך הכל זה נכון... אני יודעת שאי אפשר לחפש את זה, ותאמיני שאני לא מחפשת את זה אלא מקווה שפשוט זה ינחת עלי... אבל, מה מזיק לנסות? אם לא תנסי בחיים לא תדעי.. אחרי הכל האהבה באה מהמקומות הכי פחות צפויים.. לא?

בר (בת)

New member
באמת מי המציא את המילה אהבה.

אהבה זאת מחלה שאני שונאת שהיא באה לי!!!! אבל הפעם אני אנצח את המחלה הזאת

מחורפנת

New member
דיייי כבר עם הרגישות הזאת למילה הזו

אלוהיםם...אוקי אז אפשר להפגע מאהבה אבל משום מה תמיד שוכחים כמה טוב להיות בה ..יאללה זה סם החיים קיבינימאט ! זה ממלא ! זה מרגש ! זה הרבה סקס ! מה רע ?!?!?! אני מאחלת לכולןןןןן רק אהבה! יעל

דוVשה

New member
ייייייעעעעעעעלללללליייייי!!!!!!!!!!

מה? אההההההההההההההההההההההההההההההההההההה זה לא מספיק? ה-ת-ג-ע-ג-ע-נ-ו זה לא מספיק!?!?!?!?!? יאללה יאללה ימותק הרימי את ישבנך, דדי בצעדים חינניים לעבר הטלפון ותתקשרי כבר! נו נו... הג`חנוניה בע``מ מחכים.

מחורפנת

New member
דובשנית וג`חנוני !!!!!!

אין לי איך ליצורררררררר קשררר...נאבד לי הפלאפון !!!!!!!! של ג`חנוני... אז תתקשרווווווווווווווווווו יעל

למעלה