אהבה שורפת...

אהבה שורפת...

מה עושים, אני לא רוצה לחיות בלעדיו והוא לא עושה סימני חזרה. אני מרגישה שלחיים אין טעם בלעדיו, כל היום יושבת ותוהה והכי גרוע משתעממת! הולכת ישנ,ה חוזרת למחשב והוא לא מתחבר. אני יודעת שזה לא בירא כבר האהבה הזו, ובבקשה אל תבקשו ממני את הסיפור שלנו כי לא רוצה לפרט מדי. אבל בינתיים אנחנו לא יחד, הבטן מתהפכת רק מהמחשבה עליו, לא עובר יום וגם לא לילה שאני לא מבקשת שיחזור. אין לי יום וגם לא לילה, ואהבה כל כך שורפת לי בנשמה. מצד אחד רוצה להצתאהב כבר, להרפות מהרגש המעיק הזה , מצד שני עוד לא מוכנה לוותר עליו. תעזרו ליHELPPPPPPPPPPP

בריט23

New member
יקירתי אני חושבת שהגיע הזמן להרפות

מהבחור בעצם אני לא חושבת, אני בטוחה בזה. ממה שאת כותבת, אני מבינה שהפכת אותו למרכז חייך, שאין לך חיים בלעדיו, שאת חיה רק מלחכות שהוא יתחבר כבר לאיסיקיו, שבלעדיו את מרגישה שבעצם אינך חיה, את מרגישה ריקנות, שעמום ובדידות. (אני טועה)? אבל בואי אני אגיד לך משהו, זה הכל פסיכולוגי. את חושבת בצורה הזאת כי כך החלטת, כי זה מה שאת אומרת לעצמך כל הזמן. את צריכה לקחת את עצמך לידיים ולהחליט שאת חזקה, שאת לא צריכה אף גבר בשביל להיות מאושרת. את צריכה לאהוב את עצמך ולהעריך את עצמך יותר, את מרגישה משועממת? גם אני הייתי מרגישה כמוך אם הייתי תולה את חיי בגבר וחיה רק מפגישה לפגישה איתו, זה באמת לא בריא, לא בריא להתלות ככה באנשים. אז באמת, קחי את עצמך בידיים, מלאי את חייך בדברים אחרים שעושים לך טוב, הבחור הזה אם הוא כ"כ אוהב אותך הוא כבר יבוא אלייך על 4 ויהיה שלך. ואם לא - שילך לחפש, לא נגמרו הגברים בעולם הזה מותק. יש לי כמה טיפים בשבילך: לכי למספרה תעשי איזה שינוי, צאי עם חברות לבלות, תחדשי את המלתחה שלך, תשקיעי בדברים שאת אוהבת לעשות, פנקי את עצמך. בקיצור: תאהבי את עצמך! טוב, מקווה שהצלחתי לעזור לך... שיהיה לך חג שמח!

תגובה

אם הוא אוהב ורוצה אותך, מן הסתם תוכלי לחזור אליו לאיזשהו קשר, שיתאים במדת קרבתו לרגש שיש לשניכם. אם אינו רוצה בך, עסקי הרבה בדברים שאת אוהבת ושמענינים אותך, ואז תאהבי את עצמך ופחות תהיי תלויה באהבה מאחרים.

ענתי44

New member
../images/Emo24.gif ממשיכים הלאה

בהתעלמות שלו, הוא אומר לך שנכון לעכשיו, וכנראה לתמיד, הוא לא רוצה לחזור. מה שאת צריכה זה להשלים עם זה ולהמשיך הלאה. את זו שהכתרת אותו למלך ליבך ורק את תוכלי ל"הוריד" לו את הכתר, כלומר, להפסיק לתת לו משמעות כזו חשובה ולשחרר אותו. אני מסכימה עם מי שענה לך, שזה הזמן שלך לעצמך. לזרום הלאה ולפנק את עמצך. כל מה שיעשה לך טוב, שינויי מראה ע"י תספורת או בגדים, נסיעה לחו"ל או חוג חדש. כל מה שיגרום לך להרגיש יותר טוב.

רונית1983

New member
תרגעו חברה קצת

איך אתם אומרים לה מה לעשות ואתם לא יודעים שום דבר על העניין ??? זה תלוי למה הם לא ביחד ?, אולי הוא מתעלם ממנה ? אולי הוא בבית חולים? .... מתוקה אל תשפטי אותו אם הוא לא מתחבר זה לא אומר שהוא לא רוצה אותך אולי הוא לא פנוי ויש עוד 1000 סיבות לכן תנסי לדבר איתו בכל דרך אחרת עד שתשמעי את האמת ממנו ... אין גאווה באהבה עם האדם שאוהבים ואין בזה בושה להתקשר אליו ... את אוהבת אותו חג שמח לך

למעלה