אהבה שהיתה ....

אהבה שהיתה ....

קשה לי לכתוב על אהבה היתה כי איפשהו זה עדיין בלב איפשהו זה תמיד ישאר בלב אבל נכון יש חיים מעבר לאשליה יש חיים מעבר לדימיון . לי יש חיים שאני די אוהבת לך יש חיים שגם אתה אוהב זה הכל התחיל במשחק מילים מדהים הכל התחיל בהצגה יפה של רגש קסום והרי כולנו יודעים על אהבה אבל לא תמיד חווים אותה כמו שחווינו אותה כואב לי מאוד לסיים את זה ככה כואב לי מאוד שלא יכולת לדבר איתי על זה נכון שלא נפגשנו , נכון שלא הבטתי בעינך אבל בכל זאת לפי המילים שלך ידעתי בדיוק מי אתה ומה צבע העינים שלך החלומות הפנטזיות האשליות ההזיות ידענו לשתף את כולם בהם ידענו איך לכתוב את מה שמרגישים בלב אתמול כשנכסתי קראת את מה שכתבת לי ובאותו רגע קצת לא האמנתי ההרגשה הראשונה שהיתה לי היא שאני שונאת אותך רגש מלא כאב קראתי את זה פעם קראתי את זה פעמיים וכל מה שחשבתי היה ,, הוא היה צריך לדבר איתי ... למה הוא לא דיבר איתי ...? אבל לא משנה לא בוכים על חלב שנשפך אלא לומדים מטעויות ,וטעות כזאת לא אחזור לעשות אני לא כועסת עליך בגלל ההחלטה אני כועסת בגלל הדרך שבא עשית אותה אני ידעתי שמתישהו זה יסתיים , החלום יגמר ואז קמים בבוקר לחיים האמיתיים ורואים את האהבה האמיתית מה שהיה ביני ובינך היה חלום קסום חלום של אהבה ועכשיו בוקר .. למרות שלא ישנתי בלילה כל כך אני קמתי פקחתי עיניים והחיים שלי נמצאים לידי זה כואב זה יכאב אבל זה יעבור .... מאחלת לך את החיים הכי מאושרים , חיים מלאים באהבה , חיים מלאים בתשוקה . מאחלת לך את כל הקסם , את כל האשליה , את כל החלומות את כל הפנטזיות מאחלת בשבילך ...... שלום ולהתראות לך שרון

אהבה קיימת?או לא? לא נדע...

מהי באמת אהבה האם היא קיימת זאת לעולם לא נדע... שאני אוהב זה מכל הלבשאני לא אוהב גם זה מכל הלב... כרגע אני יותר מידי אוהב אבל לצערי זה חד צדדי... אולי בעתיד זה יהיה דו צדדי מי יודע רק אני... להתעורר בבוקר עם חיוך על הפנים לחייך ולומר... וואו האחת והיחידה כאן נמה את שנתה איזה אושר... להרדם בלילהבשיא התשוקה היא לידי והיא רק שלי... להסתובב כל היום עם חיוך מרוח על הפנים לשמוע... את צלצול הטלפון וואו זאת היא... סתם התקשרתי לומר לך שאני אוהבת ושהתגעגתי... עשתה לי את היום לפעמים דברים קטנים שבאים מהלב... הם האושר הכי גדול....איזה כייף שאתה מאוהב ... הלוואי ולכולנו יהיה אושר אהבה ורק טוב...

לא שמח לאיד!!!

הכל התחיל והסתיים בשבוע... ו ה ו א ש א מ ר ת י !!!! בקשר לאהבה וירטואלית !!!! ולפנינו עוד מוצג מרשיע....

bluewater

New member
הנה עוד דוגמה חיה למה שכתבתי פה...

אסור להתאהב באשליות! אסור להתאהב בחלומות! מתי תלמדו את זה אנשים??? רק אחרי שתחושו זאת על בשרכם??? ובקשר אליך שרוני.... כואב את כאבך מתוך הזדהות כואב את כאבך מרגיש את הבדידות את הלב אסור לפתוח סתם כך כי העיניים בסוף דומעות כל כך... שרון,כמו שאמרת לא בוכים על חלב שנשפך...תסתכלי קדימה! תשכחי את העבר! ואני מאחל לך רק טוב,כי עקבתי אחריך אחרי שירך...אני יודע בדיוק מה את מרגישה וכמה באמת את מוכנה לתת מעצמך... ובאמת מגיע לך שרון! מגיע לך את הטוב ביותר!!! בכל מקרה את הלקח בטח כבר למדת..תמיד טוב ללמוד לקחים...תחשבי על זה שהנה למדת עוד משהו חשוב על אהבה ועל החיים. שבוע מדהים ויום מקסים! ממני }מים כחולים{ :cool:

blue love

New member
ארבל...

דע לך ידידי... ב``מה שהתחיל והסתיים בשבוע..`` לפי דבריך.. חווינו דברים שחלק מהאנשים לא חווים חיים שלמים!!! ולא פרק הזמן הוא הקובע...אלה מהות הקשר... ואני בהחלט לא חושב שזה ``מוצג מרשיע`` כדברייך.. blue

נו באמת......

לקשר בן שבוע בעוצמות שתוארו אתה קורה קשר??? אני קורה לו בלוף!!!או אשלייה אחת גדולה!!! ואני לא מאמין שתימנה אהבה זו במנין אהבותיך בעתיד אם תישאל פעם על אהבה אמיתית שהיתה לך!!! ובאמת שעיני אינה צרה לא באהבתך ולא באכזבתך!!!

אתה לא צר עין????

תגיד לי מר ארבל היקר! יש לך משהו אישי נגד שרון28? כי נדמה לי שכל מה שאתה עושה כאן בפורום זה רק לחפש אותה בנרות. מהרגע הראשון שכתבה כאן ,אתה רק התקפת אותה! תגיד תאמת-ניסית פעם להתייחס לדברים שהיא כותבת בלי להתייחס אליה? לא נראה לי!!

ואולי לא היו.......

היי שרון ואולי לא היו הדברים מעולם ?? עולם הדמיון והפנטזיה, הוא עולם שיש בו הכול ואין בו כלום, אין לנו שליטה על הדימיון, לעיתים מהתל הוא בנו, ויחד עם זאת שם נמצא נחמה, נרחף ונעןף לכל גובה, נצלול למעמקים, שרון, המחר הוא תמיד יום חדש ביי

cici

New member
שרון28

אני חייבת לציין שאת פשוט כותבת ניפלא וכל כך מרגש. אני מקווה שהכל יסתדר עבורך על הצד הטוב ביותר.

למעלה