אהבה רחוקה..

אהבה רחוקה..

טוב אז מאיפה אני אתחיל?
אני אפרת, כיום חיילת ג'ובניקית אבל למי אכפת חח,הכרתי מישהו לפני חודשיים במסיבה,החלפנו טלפונים ומאז כל יום אנחנו מדברים והוא ממש כמו הידיד הכי טוב שיש..
עד לפני שבוע שפתאום התחלתי להבין שאולי הוא קצת מעבר לידיד ושמתי לב גם לרמזים קטנים ממנו.
היום נפגשנו והיה פשוט מדהים באמת שיש לי רגש כלשהוא אליו וגם ראיתי שהוא ככה כלפיי וחשבנו על זה שאולי נוכל לנסות משהו יחד
עד כאן הכל טורחב ויפה. הבעיה העיקרית כאן שאני גרה באשדוד והוא במודיעין.. כביכול זה ממש לא נחשב מרחק,זה שעה פלוס מינוס באוטובוסים.
היה לי קשר של שנתיים וחצי עם מישהו הרבה יותר רחוק מזה שהתבסס על אוטובוסים ונסיעות שוחקות והצלחתי להסתדר עם זה איכשהוא כי אז הייתי תיכוניסטית.
ידוע לי שאם רוצים הכל אפשרי אבל כרגע זה נראה לי סוג של מכשול בינינו מאחר ואני חיילת ובמשך כל השבוע אנחנו לא יכולים להיפגש כי אני חוזרת בשעות מאוחרות הביתה,לו אין רכב.. אז זה בעיה. מה גם שאם דברים יהיו יותר רציניים אצלנו אני לא אוכל לבוא לישון אצלו ואפשר רק אצלי אז זה גם בעייתי.. ואני לא יודעת מה לעשות עכשיו. אני כל כך רוצה להיות איתו אבל המרחק,האוטובוסים והחוסר זמן פשוט הורסים הכל!!!

יש למישהו עצה או רעיון משהו להציע כי אני באמת כל היום חושבת על זה ומתבאסת שאולי זה פשוט לא ילך רק בגלל זה...
תודה מראש לעונים.:)

מציעה לך כמה שאלות לעצמך...

היי אפרת,
נסי רגע לדמיין מצב שבו מגבלת המרחק והתחבורה לא קיימת. איך את מרגישה אז? האם גם שם יש איזשהו חשש מלקפוץ למים ולנסות?
אולי בעצם המרחק הוא לא החשש היחיד?
אם את מגיעה למסקנה שזה רק המרחק, אז למה לא לנסות? כתבת שכבר היית במערכת יחסים עם מישהו שגר אפילו יותר רחוק והצלחת להסתדר...
מה דעתך?
ענבר

אם לא היה את המרחק..

אני חושבת שדברים היו מסתדרים הרבה יותר טוב. אני מוכנה לקחת את הסיכון ולתת לזה צ'אנס אבל זה נראה שהמרחק טיפה מרתיע אותו וזה דיי מבאס אותי כל הקטע הזה.
אני רואה שהוא כן רוצה אבל בגלל שלא יוצא לנו להיפגש אז זה מוריד לו.
אין לו רכב, אז אמרתי לו שנפגש באמצע הדרך בתל אביב למשל כי אני משרתת במרכז. התגובה שלו הייתה ישר "מה פתאום שאני אתן לך לנסוע לתל אביב אחרי יום עבודה,אני מרגיש רע עם זה שאני לא יכול לקחת אותך ומגיע לך הרבה יותר טוב מזה".
מאד קשה לי שכל פעם מחדש שאנחנו מדברים על הקטע הזה של לנסות הוא אומר "אפרת את בחורה מדהימה ובאמת לא פגשתי הרבה כמוך בחיים שלי אבל מגיע לך מישהו שיפנק אותך ושיסיע אותך לכל מקום ושיתיחס אליך טוב יותר"
הקטע הוא שהוא לא מבין שמה שעושה לי טוב זה הנוכחות שלו בחיים שלי.. הוא לא קולט את זה. הוא נפגע מהרבה בחורות בעבר והיו לו קשרים ארוכים ורצינים ובגלל זה הוא מפחד נראה לי להתחיל משהו חדש ולקחת את הסיכון להיפגע.
באמת שכבר אני לא יודעת מה לעשות כי מצד אחד אני ממש רוצה להיות איתו ולהכיר אותו יותר ושנפגש כי סך הכל אני לא יכולה לקבוע אם זה זה בטוח על סמך פגישה אחת אבל מצד שני אני לא יכולה שכל פעם הוא אומר לי שלא מגיע לי מישהו כמוהו ושהוא לא רוצה לפגוע בי והמרחק וממציא את כל התירוצים האפשריים.. קשה לי להפסיק לחשוב עליו ולהתנתק ממנו כי נקשרתי אליו אבל אני ממש לא יודעת איך להמשיך מכאן..

תודה על העצות.

אם כך הבעיה היא קצת אחרת...

כפי שכתבת, את יודעת מחוויות העבר שלקיים קשר ממרחק זה לא דבר קל, אבל אפשרי. אין ספק שכדי שזה יצליח, נדרשת מחוייבות גבוהה של שני הצדדים ונכונות להשקיע יותר מבקשר רגיל. האם הבחור שלך מחוייב כמוך? כתבת שאת מרגישה שדבריו הם "תירוצים"...
וגם אם זה כך כי בעבר הוא נפגע והוא מפחד להיכנס לקשר חדש, זה עניין שלו. לא תוכלי לעשות עבורו את הדרך ולפתור עבורו את כל הבעיות והמחסומים. אינספור בנות ניסו "לתקן" כל מיני באגים בבחורים וסיימו עם כאב לב.
אני מציעה לך לפתוח איתו את הנושא, לבדוק עד כמה הוא מחוייבת לניסיון הזה, עד כמה הוא מוכן להשקיע כדי לבדוק את הקשר ביניכם. אם שוב תרגישי שהוא לא מוכן להשקיע כמוך ושיש לו את "כל התירוצים האפשריים", אני מציעה לך להרפות. זה לא יילך אם רק את נורא תרצי.
אני יודעת שזאת אופציה לא קלה כי את רוצה אותו, אבל אני יכולה להגיד לך מנסיוני שכל הקשרים שלא מצליחים מכל מיני סיבות, לא נועדו להצליח ואין מה להצטער עליהם. קשרים שנועדו להצליח, מצליחים. כך אני רואה את זה...
תמשיכי לעדכן אותנו?
בהצלחה יקירה ושבוע מצוין!
ענבר

Megie

New member
היי אפרת

ברוכה הבאה

אני מכירה את הנושא ויודעת כמה הוא מעיק ולא קל.. אבל אפשרי ביותר!
כרגע אני גרה עם בן זוג שהמרחק ביניינו הוא הצפון הרחוק אל מול המרכז הדרומי.. כלומר-כשעתיים+ של נסיעה.. אני סטודנטית שלומדת במרכז ועובדת במרכז..7 ימים בשבוע! בהתחלה זה היה עינוי אבל עם הזמן מצאנו לנו את הפתרונות וכרגע אנחנו גרים יחד..

צבא זה נתון משתנה..זה לא לנצח.. בהתחלה יהיה קצת קשה ותיפגשו מעט, אבל אם זה שווה את זה ותרגישו שהרגש עמוק ומבוסס.. הקשר ימצא פתרונות אחרי הצבא ויתקדם הלאה..
כרגע את תייסרי את עצמך במחשבות, תתחילי, ותראי שזה הרבה יותר פשוט ליישום משנראה

שיהיה המון בהצלחה!!!

היי תודה!

כן זה לגמרי נושא בעייתי אבל קשה לי להתגבר על זה בגללו.. תסתכלי מה שכתבתי לענבר גובר (התגובה) יש סוג של התפתחות מאז.
תודה

שלום

מרחק בעיה טכנית, ואפשר להתגבר עליו. נסו בעיקר לדבר בטלפון ובדואר, היפגשו יותר באמצע הדרך והשתדלו לשמור על קשר רגשי חזק ולהשקיע בו עד שתוכלו לקרב אותו.

למעלה