אהבה רומנטית

אהבה רומנטית

שמתי לב שהאהבה הרומנטית בהארי פוטר לא ממש "תופסת" אמנם כל כותבי הפיקים כותבים על רומונטיקה אבל...מה שחשוב הוא אהבה של אם לילד או אהבה חברית... קחו לדוגמא-חוץ מלילי וג'יימס אין זוג "משמעותי" בהארי פוטר.צ'ו והארי יכלו להיות חמודים אם צ'ו הייתה בריאה נפשית,על ג'יני והארי לא ממש הרחיבו והאהבה של מולי וארתור היא יותר אהבה של דאגה אחד לשני ויש בינהם המון פחות רומנטיקה. לדעתי רולינג עושה את זה כדי להחזיר אותנו למציאות.כלומר-מרוב הפינטוזים על בן הזוג החלומי אנחנו שוכמחים את האהבה החזקה בהרבה לחברים,לאחים...אני אוהבת את זה,למרות שלא אהבתי בהתחלה. אז אני שואלת-אתם חושבים כמוני?או שלא אוהבים שאין אהבה רומנטית?או דווקא מרוצים כמוני? תכתבו.

InBaR 85

New member
אני באמת לא מרוצה...

אני ממש ממש שמחתי שהארי וג'יני ניהיו זוג אבל רולינק לא הרחיבה אליהם בכלל!!! ולדעתי זה היה מאכזב

נחמד

לא חשבתי על זה, חשבתי שרולינג פשוט לא הצליחה להעביר את זה כמו שצריך- "המפלצת שנוהמת" וכל זה. רעיון יפה. אבל יש גם את רון והרמיוני שזה היה במודל הקלאסי: חברים טובים שלא סובלים אחד את השני, כל הזמן רבים.

adiss

New member
ג'קר באמת מדגישה

את כל האלמנטים של אהבה במשפחה, בין חברים, של נאמנות וכו לא חשבתי על זה כך, אבל אני מניחה שזה בסדר. למרות שלא הייתי מתנגדת לקטעים כחלחלים שכאלה-__- חהחחהחה. הה ג'קר המופלאה.

2 Mיכל

New member
אולי כי הדמויות שרולינג יצרה לא

מספיק בוגרות כדי להיות בקשר אהבה חזק מספיק או להבין אותו.

קקטוסץ

New member
בגילאים 11-16

אתה לא באמת מסוגל לתפוס קשר אהבה חזק. בספר השישי, כשהארי התקרב לגיל 17 נראה שהוא גם מתבסס יותר בתחום האהבה. במקום לתאר קשר אהבה בנאלי וילדותי רולינג בחרה לתאר חוויות התבגרות עם אהבה ראשונה וקלילה, כי ככה זה. בגיל 16 אתה לא יכול להיכנס לקשר אמיתי וחזק. אתה פשוט לא בוגר מספיק.

אלאסטור

New member
לי זה באמת היה חסר

וחשבתי שזה די מרגיז שעד שכבר הארי וצ`ו התחילו לצאת, זה נגמר, ועוד יותר מרגיז שאצל ג`יני זה היה כל כך קצר ולא מפורט.

2 Mיכל

New member
עם ג'יני זה באמת היה מעצבן, שרולינג

לא כתבה כמעט כלום מאז שהם התנשקו. צ'ו זה סיפור אחר

adiss

New member
כןן

מה זה שווה בלי מעט קטעים כחלחלים להעשרת הדמיון?

אל תאשימו את צ'ו!

מסכוננת! אבל תחשבו,למי הייתה אהבה ראשונה מושלמת?רולינג ניפצה את המיתוס ש"אהבה ראשונה זה דבר מושלם" קחו למשל את רון ופרוואטי,זה היה רומן די מגוחך רק של מיזמוזים... עם קצת ביטחון נראה לי שהיה יכול ללכת טוב בין שניהם.

InBaR 85

New member
אבל הוא לא אהב אותה../images/Emo70.gif

הוא הרי אהב את הרמיוני....

adiss

New member
הארי והרמיוני?!?!?!!?! לא לא לא!

מפתאום!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אין מצב. הרמיוני דלוקה על רון. זה כבר ברור. והוא עליה. יש המוןן רמזים

adiss

New member
למה?

אני אומרת שאין מצב שיש משהו בין הארי להרמיוני

אהה... אבל הוא התכוון שהארי אהב את

צו'. הוא אמר שרון אהב את הרמיוני
ובגלל זה לא הבנתי למה התכוונת..

הארי אהב אותה

והארי והרמיוני?הם כל כך לא מתאימים! מה אי אפשר לקלוט,הרמיוני שייכת לרון,כי הם משלימים זה את זה,רון ילדותי,הרמיוני בוגרת,רון חסר טאקט ולהרמיוני יש...הרבה טאקט...

מה יא

New member
אבל חוד חמוד והרמיוני לא../images/Emo3.gif../images/Emo205.gif

*זה היה חייב לצאת, אבל עכשיו אני אברח לי*

למעלה