אהבה רומנטית

oshriti123

New member
לדעתי היא מפרטת מספיק...../images/Emo100.gif../images/Emo28.gif

זתומרת, גם אני הייתי שמחה אם היה קצת יותר פירוט על הארי וג'יני, אבל לא יותר מדי... אחרי הכל הארי פוטר זה לא ספר רומנטי
זה ספר מתח והרפתקאות, ולדעתי אם הארי לא היה בגיל ההתבגרות היא הייתה מוותרת על כל הקטע של הרומנטיקה בכלל... אבל בגלל שזה מוזר שהוא יהיה בן 16 ולא יתעניין באף אחת היא הייתה די חייבת להוסיף את זה...

Mrs Amber Bloom

New member
אמממ../images/Emo41.gif

היו אהבות בסיפורים (זוגות וכו') בספרים, אבל באמת לא היו הרבה תיאורים של זה. השאלה אם הרומנטיקה והתיאורים מפריעים לכיוון שרולינג הולכת אליו. הרי הכל נהיה יותר אפל ויותר מסוכן, הרגע שבו הארי צריך לתמודד לבדו מול וולדמורט הולך וקרב, והוא עסוק בלהתמזמז עם ג'יני? ברור שזה הגיוני, הרי כל הקטע שצריך להמשיך בחיים ובלה בלה בלה, אבל כנראה היא לא מצאה את זה חשוב. מה שהכי ביאס אותי, זה שרון והרמיוני לא נהיו זוג בשישי. הרי זה די ברור שבשביעי הם יהפכו לזוג, אבל באמת בקושי יהיו תאורים שלהם, כזוג (מתנשקים, מתחבקים וכו'), כי הכל יהיה מרוכז בהארי והמסע שלו. ארג. היא לא יכלה לעשות אותם זוג בשישי?! (גם בחמישי זה היה יכול להיות טוב. יותר טוב.)

InBaR 85

New member
אם היא עושה את רון והרמיוני זוג

בספר השישי היא צריכה גם לעשות את הארי וג'יני זוג
למה רק להם מותר להנות??

לושהה

New member
מסכימה איתךך!

רון והרמיוני
רולינג פשוט חייבת לשים אותך ביחד סופסוף! אין מהספר הרביעי אני מחכה
אבל גם בספר השביעי זה טוב..בעיקר שבסוף הם יהיו ביחד

FavO r i Tes

New member
אולי היא כן עשתה אותם זוג

ופשוט אנחנו לא יודעיםX: כלומר, כפי שאתם יודעים, רוב הסיפור מתחרש ממבט עיניו של הארי, מה שהוא רואה, חולם ומרגיש (מלבד ההקדמות של הספרים או קטעים קטנים). אולי פשוט הארי לא ראה אותם עושים את הדברים האלה, אבל זה עדיין לא אומר שהם לא עושים

אנילא אוהבת אתזה כי אין לי אחת../images/Emo48.gif

XD כאילו אני לא אוהבת לקרוא על אהבות רומנטיות. את ממש פתחת לי את העיניים עכשיו. הכל באמת סובב סביב אהבה חברית ומשפחתית וכאלה. אבל אהבה רומנטית זה הדבר הכי חשוב. סך הכל בגלל זה אנחנו לא נכחדים ^^" אני צריכה להראות למישהי את מה שכתבת. אובר-התלהבות-מהחבר-שלה יש לה ^^" טוב זה לא קשור. בכל אופן, כל הכבוד על האבחנה! ולא, זה לא כזה מפריע לי שאין ^^

../images/Emo14.gif

לי אישית זה לא כ"כ מפריע, כי בסך כל הארי פוטר זה לא ספר רומנטיקה. רק לי נדמה שיש אהבות רומנטיות בהארי פוטר, והרבה?

למעלה