אהבה קצרה

tanin11

New member
אהבה קצרה

לפני כשנה שהייתי חייל נסעתי באוטובוס והייתי דלוק על מישהי מאוד, אבל לא עשיתי כלום, משום מה היא הכי יפה שיש, בכל אופן רצה בגורל ואחרי שנה היא ייצאה עם החבר'ה שלי למסיבה ואנחנו לא קשורים אחד לשני שתבינו את הגורל באוטובוס לא הייתי מדבר איתה אפילו. בכל אופ במסיבה התנשקנו והתקרבנו וימים אחרי זה גם ייצאנו נפגשנו כל יוםם אבל הבעיה שלי שהבחורה הזאת היא כל כך מסתורית מצד אחד היא ממעיטה להתקשר ומצד שני אם אני לא מתקשר או מזמין אותה אליי אז היא אומרת לי שאני לא בסדר מת להתקשר אליה אבל לא רוצה לבהרוס כי אני מרגיש שכבר נמאס לה ממני וחבל כי עבורי היא סגירת מעגל אדירה עצומה מה אתם אורמים.

tanin11

New member
נ.ב.

מצד אחד אני מרגיש שאם אני ייתקשר אני ייצא פראייר ושעדיף שלא כי זה מעצבן אותה יותר ומצב שני הפיתוי להתקשר ולראות אותה גובר עליי...

oferyosi

New member
לא מבין..

הרי כבר עברתם את שלב שבירת הקרח.. דבר איתה ישיר אחי - בלי משחקים. מה יכול להיות??? אולי היא מחכה ואתה מחכה ואף אחד לא זז - לא חבל??

די עם המישחקים האלה!

אתה רוצה אותה???באמת?אז למה אתה מתלבט!לך על זה תתקשר אליה..לך אליה תעשה הכל בישביל להיות איתה..ואל תרגיש שאתה מוריד מהכבוד שלך שאתה מתקשר איתה!

adi1331

New member
זה מאוד תלוי

כלומר, היא בכלל לא מתקשרת? לא יוזמת שיחות? מי שצריך להתקשר כל הזמן וליזום - רק אתה? אם כן, אז בהחלט יש לך סיבה להרגיש שמשהו כאן לא תקין. הדדיות בקשר זה גורם חשוב. לא להרים ידיים ולוותר עליה בגלל זה. אולי בפעם הבאה שבה היא תאמר לך "שזה לא בסדר שאתה לא מתקשר" תהיה ישיר ותאמר לה בצורה יפה שאתה מצפה שגם יוזמה תגיע מהצד שלה.. שתראה שהיא מעוניינת בקשר בדיוק כמוך.. ותגיד לה את מה שאמרת לנו בפורום, שאתה מתחיל להרגיש שנמאס לה ממך. תשמע מה יש לה להגיד בתגובה. זהו, בהצלחה

תגובה

אם היא מבקשת שתתקשר, כנראה היא רוצה קשר אתך. רק כשמתחשק לך לשוחח אתה, התקשר אליה. ככל שתהיה נחמדה ונעימה אליך, היא כנראה אוהבת אותך.

למעלה