אהבה קסם של מילה
י יחפן New member 27/8/01 #4 אולי איז שידוך יתאים? מה קורה לעזאזל בפורומים לאחרונה כמה מתחזים או שכולם החליטו להוריד נעליים פה זה לא מסגד יאללה יאללה כולם לנעול נעליים מיד ותהיו קצת יותר מקוריים שלכם יחפן המקור היזהרו מחיקויים תעשי קולות של שטיח...
אולי איז שידוך יתאים? מה קורה לעזאזל בפורומים לאחרונה כמה מתחזים או שכולם החליטו להוריד נעליים פה זה לא מסגד יאללה יאללה כולם לנעול נעליים מיד ותהיו קצת יותר מקוריים שלכם יחפן המקור היזהרו מחיקויים תעשי קולות של שטיח...
ה השחקנית הראשית New member 27/8/01 #5 יחפנוביץ אני עושה דווקא קולות אחרים לאו דווקא של שטיח מתאים???.... שחקנית גרון עמוק
י יחפן New member 27/8/01 #6 יוצאת מהארון או... מוצצת מהגרון נעים מאד כן נעים... אוחחח נעים עוד ... כן.. שחקנית אל תהיי שתקנית עני לי עני אותי והילד הזה הוא עני יחפן שאין לו כסף לנעליים
יוצאת מהארון או... מוצצת מהגרון נעים מאד כן נעים... אוחחח נעים עוד ... כן.. שחקנית אל תהיי שתקנית עני לי עני אותי והילד הזה הוא עני יחפן שאין לו כסף לנעליים
ה השחקנית הראשית New member 27/8/01 #7 למה לצאת?...... אם אתה יכול להיכנס?..... בוא מתוק בוא... שחקנית לא שתקנית נצמדת צמודה הכי אוהבת מענה