אהבה עצמית

אהבה עצמית

קמים בבוקר, אתה הולך לעבודה, ואני- יום שלם לפני. נכנסת לחדר שלנו, נותנת לבגדים ליפול על הרצפה. הקור בחדר מלטף לי את הגוף ועורי מתחדד. מסתכלת על עצמי בראי הגדול, מרוצה מהשתקפותי. המבט נודד לכוס שלי- האיבר הכי יפה בגוף האשה, המשולש הנחשק שבין הרגליים הארוכות. היד מרפרפת על העור, ומבחינה בקוצים הקטנים שמתחילים לצמוח לאיטם. מפשקת את שפתיי ונותנת לעור הוורדרד להציץ לעולם. מתחשק לי שתנשק אותי בנקודה הכי אינטימית בגוף, אבל אתה לא כאן. חושבת לעצמי שהגיע הזמן לגלח את עצמי, למרות שאני יודעת שרק שלשום עשיתי זאת... ובכל זאת מתחשק לי שוב. לוקחת מגבת נקייה מהארון ופוסעת יחפה וערומה לאמבטיה. לחלוחית עולה בין שפתי רק מהמחשבה על הזמן הזה- זמן שלי עם עצמי, להתפנק ולפנק רק אותי. פותחת את המים החמים ונותנת להם לזרום על העור החלק, השחום. מסבנת את כל הגוף לאט לאט, לא שוכחת אף נקודה. שוב ידיי נודדות לאיבר המגורה שלי- שרוצה תשומת לב תמידית. מחליטה שעכשיו זה הזמן הנכון, ומשפריצה את הקצף גילוח על המשולש הנוצץ ממים. לאט לאט מקציפה את האזור בידי, ומחליקה לאזורים אסורים תוך כדי... נכנסת בין השפתיים, ומקציפה בתנועות מעגליות את הדגדגן שלי, שכל כך אוהב את המגע. ראשי מחליק לאחור, נכנעת להנאה המתפשטת בגופי... מרגישה את הנוזלים שלי מחליקים במורד ירכיי, ויודעת שאני מוכנה, עכשיו הגיע הזמן לגלח את עצמי. מוצאיה את הסכין, ועוברת לאט לאט על כל סנטימטר שמקיף את האינטימיות שלי- תיכף אהיה חלקה למשעי, וברור לי שזה יגרה אותי מחדש, אפילו יותר ממה שהייתי עד כה. שוטפת את הגוף במים החמים ונהנית ללטף את הכוס החלק. זרם המים מעביר בי צמרמורת וגל תשוקה מחודש. מביאה את הזרם החם הישר אל בין רגלי, ופותחת את המים עד הסוף- ככה אני מרגישה את הדם זורם לדגדגן ואת הוויברציות המשגעות עוברות לי בכל הגוף. מרוב שאני מגורה מתחשק לי להשתין, אבל אני עוצרת את עצמי, משחררת כל פעם רק קצת, והגירוי מתעצם בתוכי עד כדי צעקה. לבסוף, איני יכולה עוד... פולטת אנחה רמה וכל גופי רועד, אני נותנת למתח העצום שהצטבר בתוכי להשתחרר.... עכשיו כולי רועדת מהנאה.

השאלה היא...

האם זהו פורום ליוצרים צעירים, בו מעבירים ביקורת על יכולות הכתיבה של המשתתפים? או פורום פנטזיות מיניות, בו המשתתפים יכולים להעלות על הכתב את כל מה שרץ להם בראש, וכל התגובות נוגעות לתוכן הפנטזיה עצמה? מקווה שגם אני לא נשמעת כסחנית מידיי, פשוט אני רוצה לדעת אם אני בפורום הנכון... אוהבת
נשיקות

חתוללבן

New member
כל מילה אשר

גורמת לזין לעמוד. לכוס לטפטף. לפיטמה להזדקר. מתקבלת בברכה.

bugbuster

New member
מזה בדיוק חששתי.

וכיוון "שאשר יגורתי בא לי," הרי אני רואה את האשמה בי. או בביטוי המאוד שחוק, לא הסברתי את עצמי כהלכה.
אולי היה עלי להגיד זאת במסר פרטי, אלא שבעוונותי אני מחפש גם מה בדברים פרטיים יכול לשרת ולהואיל לגולשים אחרים בפורום, ולכן עשיתי זאת בצורה גלויה ופתוחה והלוואי גם יתפתח לדיון.
לעצם הדברים. ראשית יפה כתב חתול לבן לגבי כל מילה הגה או תאור, (כולל ויזואלי,)הגורם לגרוי וכוליי, הוא מראוי גם ראוי.
ולדבריך ובאופן סדור: ומי אומר כותבים צעירים ומי אמר מבוגרים? כותב / גולש הוא כותב הוא כותב הוא כותב כשההגבלה היחידה היא עליו להיות מעל לגיל שמונה עשרה. [(אלחש לך בסוד, כותבות בנות פחות משמונה עשרה אני ממליץ להן לא לציין את גילן בכרטיס, ואזי מתייחס אליהן "כמעל" לגיל, אבל זה סוד.) (ולמה כותבות, מה ההפליה, כיוון שגולשים מתחת לגיל הזה מפנטזים בדרך כלל בנוסח אני מת לזיין את ציפי, וכוליי.)]
ביקורת. על יכולת הכתיבה? ממש לא. נכון, אני דורש שזו תהייה פנטזייה. ולא בנוסח יש לי פנטזייה לזיין את ציפי על העץ וכוליי. כולל לא הפנטזיה שלי היא דוגי, מי שמעוניינת הנה המאייל. אלא ש', ודווקא כיוון שהכתיבה שלך כל כך טובה, אנ מעיז להגיד שמעבר לנגעתי הכנסתי יצאתי, אין בה משהו שמעבר למשהו מכניסיתי. מכני. ודווקא מי שיכולה לתאר ביכולות כאלה, הרי הכוונה להציב לה רף נוסף. השיא הוא סיפור יקירתי. סיפור הוא כל מה שמיתקרב משיק או חופף לרושם הנותר בך אחרי הקריאה של ואהההה, קראתי כבר תאורים אבל דווקא דרך ההתרחשות, ההתחלה האמצע או הסיום המפתיע / או דווקא צפוי / ולחלופין כל כך בנאלי, אך משכנע, דווקא אלה עושים את התאור הזה לכל כך מיוחד, כזה שעוד לא קראתי מעולם. בואי נודה בעובדות. מישגל. פעולה של אבר זיכרי בפות ניקבי בכיוון אחורה קדימה בקצבים שונים לרוב עולים, פליטה ויציאה. איך לתאר את הדבר הדי פשוט הזה, והוא לא פשוט! אבל איך לתאר אותו באופן שיחרוג מהמכניקה, אה? הסיפור. הסיפור הסיפור הסיפור.
תגובות לתוכן הפנטזייה, זאת בוודאי שלא. מי ופנטזייתו הוא לזיין את ציפי על העץ, אבל ייטיב לתאר זאת כסיפור, יהיה ברוך ולא אעז להעיר דבר לסוג פנטזייה שכזה. אז כן יקירה, זו לא סדנה לכתיבה יוצרת, אבל אני מאוד מאוד מעוניין להגיע כאן לכתיבות סיפוריות משובחות.
הפורום הנכון? זו כבר כמובן ההרגשה שלך.
אולי טעיתי שוב מעבר לכך שלא שלחתי לך את הדברים במסר פרטי בכך שלא הבהרתי עד כמה את כן מפזרת ניחוח מבטיח מבטיח לכתיבות "לא מכנסטיות." ולכן, כבר בהתחלה. בלי הפוצי מוצי של שלום מה נשמע תרגישי טוב, ושאר מילות הטקסט בקסטת הברכה לגולש חדש. בלי לכסח, אלא לדרבן לעוד ולעוד ולו גם בצורה לא ממש מלטפת, (כבר אמרתי מחוספסת?)
אחרי כל אלה, לו ניפגעת, הרי התנצלותי מעומק הלב, וברכת חג שמח מאותו עומק ממש.

../images/Emo15.gif,אני חייבת להסכים איתך

זה נורא פשוט לבוא ולכתוב הוא בא,אני ישבתי,התפשטתי, שכבתי,הוא נכנס יצא,נכנס יצא,גמר,סגר את הדלת והלך. את אילו הדברים כל אחד יכול לכתוב, אבל!!!השאלה מה עומד מאחורי כל המילים האילו. צריך משהו מעבר. אני חושבת שמקום כמו זה הוא קודם כל לקוראים. עצם המחשבה שמישהו\י מזדקר או נרטבת בגלל כמה מילים שישבתי וכתבתי,זה עצום. זה כח. צריך משהו מעבר ל"נכנס ויצא" (כמו שאמרת) המשהו הזה,זו ההשתאות של הקוראים אחר-כך, זה ההרגשה שהצלחתי להעביר משהו. הסיפור. הלב של כל הפעולה. למה בכלל הגענו לפעולה הזו.(כביכול כניסה ויציאה). אני מקווה שהבהרתי את עצמי, בתוך כל אחד(ואני בטוחה!!!),מסתתר סופר קטן. כדאי ורצוי להוציא את זה החוצה. שיהיה לכם חג שמח.

הבנתי, הפנמתי,

ומודה לך על הפידבק. תקופה די ארוכה רציתי לכתוב וסוף סוף החלטתי לאזור אומץ ולעשות זאת, והתגובה הראשונה שקיבלתי הייתה המשפט שלך.... (נסה לשים את עצמך במקומי) לא נעלבתי רק תהיתי מה עמד מאחורי התגובה והיא גרמה לי לפחד במה כתגובה ראשונית.... וכמובן שכשאמרתי יוצרים צעירים התכוונתי "חסרי נסיון בכתיבה" ולאוו דווקא צעירים בשנותיהם.... אבל מודה לך על התשובה הארוכה והמפורטת, ומאחלת חג שמח בחזרה! אוהבת
נשיקות

bugbuster

New member
../images/Emo9.gif ועכשיו?

לכתוב לכתוב לכתוב לכתוב
כיתבי סיפור. אני הייתי מתחיל באיך היה לי קשה להתחיל לכתוב. וזה סיפור. הסיפור שלך יקירה, ורק שלך. קיבלת מסרים? עם חלקם התקשרת? אז הנה, תארי הכל. צרי מסכת אחת שתחילתה ברצון לכתוב, בהיסוסים, ןכן, תתפלאי כמה קשה לכתוב על איך מזיינים אותי, ועשית את זה, כשכתבת, אוננת? ואחרי כן החריין הזה, המנהל, והתגובה הקרה שלו, ומסרים שעם אחד מהם כבר הזדיינתי אחרי שעה, הא? ערבי מציאות בדמיון ולהפך, ותני סיפורררררררררררררררררררר

אוהבת נשיקות...

אחחח אחרי תיאור כזה אי אפשר להשאר אדיש ולא לנשקך במשולש התאוה שלך

למעלה