אהבה עלק

הזה

New member
אהבה עלק

אז כשאני רואה אותה אני הכי שמח בעולם, אבל כשהיא נעלמת לי לשניה אני רוצה למות, אז מה אני מרוויח פה??? ואני אפילו עוד לא אוהב אותה, ואני יודע שזה יקרה, ואני מפחד מזה, זה דבילי, אני כבר עכשיו בדיכאון בגלל איך שאני ארגיש כשהיא תעזוב, ועכשיו היא רק שלי, אז מה יקרה כשהיא באמת תעזוב? ולמה לעזזאל אני עושה את זה לעצמי?!

Crossface

New member
מה אני אגיד לך....

אם תמשיך לחשוב מה יקרה שהיא תעזוב, בסוף זה מה שיקרה מה דעתך במקום זה להנות ממה שיש? אל תבזבז את הזמן בלחשוב על זה (אל תרביץ לי, אני יודע שיותר קל להגיד מאשר לעשות) שהיא לא לידך תעשה כל מיני דברים להרגיש קרוב אליה תכתוב לה משהו, תקנה לה משהו, תתכנן ערב רומנטי וכו´

מאו יין

New member
באמת למה??

למה להתענות מחששות על משהו שאולי לא יקרה בכלל??? אני מאוד מאמינה בנבואות שמגשימות את עצמן! ולא בגלל שיש בזה מעשה ניסים אלא כי כשאנו מאמינים שמשהו הולך לקרות ו"מתעסקים" בזה ללא הפסקה אנחנו בלי לשים לב מכוונים את הדברים כך שמה שחששנו ממנו בסוף קורה רק מעצם כל שבהתעסקות שלנו בו הפכנו אותו לאמיתי!!!!! תחשוב על זה, ותפסיק לחשוב על זה!...... תהנה ממה שיש לך ועל תחשוב על מה שעוד איננו קורה בכלל!

ניקולי

New member
אתה יודע מה??

לפעמים ישנם דברים שהם כ"כ נפלאים.. שבתוך תוכנו אנחנו חוששים שיגמרו אי פעם..וזה בדיוק מה שקורה לך עכשיו. אבל... יחד עם זאת היזהר, כשאנו שוקועים במחשבות רבות על דבר שלא קיים ואנו חוששים שיקרה..מבלי שנשים לב אנחנו משדרים לצד השני, ואז תרצה או לא תרצה זה עלול לקרות. ועכשיו תגיד לי..למה לך לחשוב על המחר כשיש לך את היום?? ודוקא היום אתה מאושר, אוהב, מעניק, ומקבל?? למה לחשוב על זה שאולי תפרדו ולא תהיו ביחד??? תחיה את היום אל תחיה את המחר.. כי אתה יכול לתכנן כ"כ הרבה דברים למחר ומי יודע איפה תהיה בכלל יום למחרת?? תחשוב על זה ותפסיק לחשוב שלילי...

הזה

New member
תודה לכולכם.

אתם צודקים, אני כנראה באמת מעסיק את עצמי יותר מדיי במה יקרה שניפרד שאני לא יכול להינות ממה שיש לי עכשיו, תודה על העצות, אני אשתדל :) חיים טובים שיהיו לכם

למעלה