אהבה עד כאבבבב

אהבה עד כאבבבב

די אני לא יכולה יותרררר אני מאוהבת ואני יודעת שזה לא יסתיים טוב, יש לו אישה וילד אבל הם בחו"ל ועכשיו הוא נוסע לחו"ל לשבועיים וחצי ואני בצבא רררר אני מרגישה כאילו מענישים אותי איך אני יכולה לשרוד תקופה כזאת מעצבנת? מה גם שזה תחילת הקשר כאילו עברו איזה חודש וחצי זה לא שאנחנו ביחד שנה וזה יכול להחזיק מעמד.... אני יודעת שמבחינה הגיונית ושכלתנית אני אמורה להמשיך בחיי ולהגיד יפה שלום ולא להתראות אבל אני כל כך אוהבת אותו כבר התרגלתי ונקשרתי אליו ואתם יודעים מה? אני גם לא רוצה לעזוב אותו הוא כזה מושלםםם אוווופפפפפפפפפפפפ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

exterior

New member
../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

איך הוא יכול להיות מושלם אם הוא נשוי (+ ילדים)? מציעה לך ללכת למדורות היום, אולי תמצאי שם מישהו בשבילך...

חחחחח

לא נו באמת אני רציתי אותו תקופה כל כך ארוכה ואז השגתי אותו ואני לא יכולה לחשוב על מישהו אחר חוץ ממנו וגם אני לא רוצה אני רק מקווה בליבי שתגיע תקופה טובה יותר שנראה אחד השני יותר כמו פעם שהיינו עובדים אשכרה כל יום ביחד

מיטללל

New member
מוסר

ע"פ ההודעה שלך אני מבינה שהדבר המשמעותי, מבחינתך, היא לא העובדה שהוא נשוי, ואבא אלא שהוא טס לשבועיים כי הוא מושלם (עד כמה יכול להיות מושלם בחור שבוגד במשפחה שלו, מבלי למצמץ) ואת מתגעגעת זה נכון שאי אפשר לבחור במי להתאהב אבל אפשר לבחור מה לעשות עם הרגש שלנו יש דברים שלא עושים. לא משנה מה אנחנו מרגישים, מה הצד השני רוצה, או מה הנסיבות. פשוט לא. כדי שנוכל לחיות עם עצמנו, להירדם בלילה, וכאלה.

rotesh8

New member
מוסר 2

קראתי את ההודעה שלך פעמיים כדי להיות בטוח שמה שאני קורא אמיתי. אם היית כותבת שאת רק מאוהבת בו מרחוק הייתי יכול להבין ואפילו לעודד אותך, אבל זה שאתם בקשר כבר חודש? WTF??? איך לעזאזל הוא יכול להיות כזה מושלם אם יש לו אישה וילד והוא בכל זאת בקשר איתך????????????

Paranoid Eyes

New member
שלום ילדה טיפשה

אם היית באה ואומרת משהו בסגנון של :" התאהבתי בגבר נשוי.. תעזרו לי לשכוח אותו" או בלה בלה אחר.. אז אחלה.. אבל את לא מתביישת? תראי מה את עושה לעצמך, תראי מה את עושה לאשה וילד.. שאבא שלהם מתפרפר מהצד ואת בוכה על זה שהא נוסע? שנקשרת אליו? שמעי, יש גבולות שלא חוצים, ולצערי את הצטרפת לסטטיסטיקה הגבוהה והמכוערת של אחוז הבוגדים. היום בגדיה כבר כ"כ הפכה למעין נורמה שבא לי להקיא.

דוVשה

New member
זהו?

נעלם התאילנדי? אהבת חייך? משוש נפשך? הלך לאיבוד?
בחיי את משעשעת.

למעלה