אהבה נכזבת!!
אני בת 28 ובפעם השנייה בחיים שלי התאהבתי בגבר.
יצאנו חודש ושבועיים הכי מטורפים שהיו לי הכול היה בשפע האהבה, עבודה, ישיבות חבר'ה, בילויים בקיצור הכול היה כמו שאומרים דבש...
ואז זה קרה, נפרדנו בטענה שהוא לא מספיק טוב בשבילי, שהוא מרגיש שאם הוא לא יכול לתת לי 50% ממנו אז אנחנו ניפרד למרות שהוא אוהב אותי עד היום ,ואני אותו...
איבדתי אותו איבדתי את מקום העבודה שלי(לא שאני מצטערת) רבתי עם החברה הכי טובה שלי והכי מעצבן זה שחזרתי להורים שלי אחרי 8 שנים.....
הכול נפל בדיוק כמו משחק דומינו......
עברו יומיים הכרתי בחור חדש בחור מדהים מקסים ומתחשב אומנם קטן מגילי אבל ...
הוא לא הבחור הקודם
אצלו אני לא רואה עתיד ובטח לא את הילדים שלי
אבל נוח לי אני לא אוהבת להישאר לבד
הוא סוג של משענת בחודש מטורף כמו עכשיו
אני רוצה לאהוב את השני ולשכוח את הראשון וזה קשה אני לא בחורה שמתאהבת מהר לוקח לי זמן ואם כבר התאהבתי אז זה אמיתי....
אני בת 28 ובפעם השנייה בחיים שלי התאהבתי בגבר.
יצאנו חודש ושבועיים הכי מטורפים שהיו לי הכול היה בשפע האהבה, עבודה, ישיבות חבר'ה, בילויים בקיצור הכול היה כמו שאומרים דבש...
ואז זה קרה, נפרדנו בטענה שהוא לא מספיק טוב בשבילי, שהוא מרגיש שאם הוא לא יכול לתת לי 50% ממנו אז אנחנו ניפרד למרות שהוא אוהב אותי עד היום ,ואני אותו...
איבדתי אותו איבדתי את מקום העבודה שלי(לא שאני מצטערת) רבתי עם החברה הכי טובה שלי והכי מעצבן זה שחזרתי להורים שלי אחרי 8 שנים.....
הכול נפל בדיוק כמו משחק דומינו......
עברו יומיים הכרתי בחור חדש בחור מדהים מקסים ומתחשב אומנם קטן מגילי אבל ...
הוא לא הבחור הקודם
אצלו אני לא רואה עתיד ובטח לא את הילדים שלי
אבל נוח לי אני לא אוהבת להישאר לבד
הוא סוג של משענת בחודש מטורף כמו עכשיו
אני רוצה לאהוב את השני ולשכוח את הראשון וזה קשה אני לא בחורה שמתאהבת מהר לוקח לי זמן ואם כבר התאהבתי אז זה אמיתי....