אהבה נכזבת!!

hila13131

New member
אהבה נכזבת!!

אני בת 28 ובפעם השנייה בחיים שלי התאהבתי בגבר.

יצאנו חודש ושבועיים הכי מטורפים שהיו לי הכול היה בשפע האהבה, עבודה, ישיבות חבר'ה, בילויים בקיצור הכול היה כמו שאומרים דבש...
ואז זה קרה, נפרדנו בטענה שהוא לא מספיק טוב בשבילי, שהוא מרגיש שאם הוא לא יכול לתת לי 50% ממנו אז אנחנו ניפרד למרות שהוא אוהב אותי עד היום ,ואני אותו...
איבדתי אותו איבדתי את מקום העבודה שלי(לא שאני מצטערת) רבתי עם החברה הכי טובה שלי והכי מעצבן זה שחזרתי להורים שלי אחרי 8 שנים.....
הכול נפל בדיוק כמו משחק דומינו......

עברו יומיים הכרתי בחור חדש בחור מדהים מקסים ומתחשב אומנם קטן מגילי אבל ...
הוא לא הבחור הקודם
אצלו אני לא רואה עתיד ובטח לא את הילדים שלי
אבל נוח לי אני לא אוהבת להישאר לבד
הוא סוג של משענת בחודש מטורף כמו עכשיו

אני רוצה לאהוב את השני ולשכוח את הראשון וזה קשה אני לא בחורה שמתאהבת מהר לוקח לי זמן ואם כבר התאהבתי אז זה אמיתי....

oreli111

New member
...

אני חושבת בקשר לשני שאת יכולה בסופו של דבר לפתח אליו אהבה נואשת,כי ברור שהרבה יותר קל לעבור תקופה רעה שיש לך כתף להישען עליה, אבל יהיה לך הרבה יותר טוב לעבור את זה לבד.
בקשר לראשון-לא כל כך פירטת,אבל היה לך טוב איתו,למה שלא ינסה לתת מעצמו יותר?להיות יותר טוב בשביל עצמו וגם בשבילך? הרי אם האהבה קיימת והיא גדולה,לא חבל לאבד אותה? ועוד בשביל מישהו שאת *רוצה* לאהוב , ושאת בכלל לא רואה עתיד איתו?
כמו שdojee הגיב , באמת יש בסיפור משהו קצת משעשע - הרי ברור לך איפה האהבה שלך נמצאת , אז במקום להלחם על עצמך אחריי הפרידה,תלחמי על המערכת יחסים שהאהבה עוד קיימת בה.

שלום

היי בקשר לא כי נוח לך, אלא כי את אוהבת או מחבבת. אם את אוהבת את הבחור החדש, חשוב שתהיי אתו בקשר והעתיד המשותף כבר יתפתח בעצמו.

Megie

New member
היי הילה

נשמע שאת צריכה לשבת ולעשות סדר עם עצמך, לפרק הכל לגורמים..אני אפילו חושבת שהרגש כלפי הבחור הקודם מורכב בעיקר מהרבה התרגשות מהתקופה הנתונה..ברגע שיש כ"כ הרבה רגש סביב הרבה דברים-הכי קל למקד הכל למקום אחד ולהשליך את הכל לרגש אחד מגובש.. לדעתי כן אפשר להתאהב בחודש..אבל זאת לא תיהיה כזאת אהבה שיהיה עד כדי כך קשה לצאת ממנה, הסיבה מאוד פשוטה, לא משנה כמה דברים תכניסו בחודש..עדיין לא תכירו את כל הצדדים ההדדיים.. אני חושבת שממה שכן ראית, אומנם אהבת, אבל רוב הרגש הוא ב'לא נודע' ב'הוא' שבנית לעצמך על סמך מה שהכרת ולא בהכרח ה'הוא' האמיתי.
תעשי סדר, תשבי עם דף ותפרקי את התקופה, תעשי לך יתרונות וחסרונות בכל חלק שמרכיב את חייך כרגע..גם לגבי המרוגים עם ההורים.. תנסי להוביל את עצמך למקום שאת פחות או יותר מבינה מה את רוצה לעצמך כרגע, מה הכיוון שלך ומה את צריכה לעשות בשביל להגיע לשם.. ברגע שיהיה לך קצת יותר סדר בראש, יהיה לך יותר קל לראות את האופק... בנוסף, אולי אפילו תחשבי על דרך נכונה לראות בה את הבחור הקודם..ואולי אפילו יש פתרון דרכו כן תוכלו להיות יחד..
מה שלא יהיה, מאחלת לך המון בהצלחה!

dinozaur1

New member
..

נראה קצת לא פייר כלפי הבחור השני.. חשוב בכל אופן לדעתי להבהיר לו באיזה מצב את נמצאת...

וזה הרגשה נוראית להיפרד במיוחד כשלא שלמים עם זה. אבל אם זה קרה ולא חוזרים אחורה אז צריך ללכת קדימה. תקחי את הזמן כדי לחשוב מה הקדימה הזה בשבילך... קשר חדש\ עצמאות מחודשת (לעזוב את הבית של ההורים בשנית =])\ עבודה חדשה\ או סתם לקחת קצת זמן בשביל להכיר את עצמך ולהתרענן.

בכל מקרה הכל יהיה בסדר.. אל תטרידי את עצמך במחשבות מלחיצות. שימי איזה שיר קליל ברקע ותנסי לנקות את הראש קצת. :)

למעלה