אהבה מתחת לאף

7monita

New member
אהבה מתחת לאף

וכמו טיפשה לא ראיתי אותה : אני בכיתה יכ היום ואחרי 12 שנים הבנתי שאני מאוהבת במישהו שנאי צכירה 12 שנים בכיתה א ביסודי היתי ידידה של מישהו עד כיתה ט בכיתה ט ניפרדנו לתיכונים שונים ולא שמרנו על קשר ביסודי הוא תמיד רדף אחרי הינו ביחד שיחקנו אפילו התאהבתי בו אבל כשסיפרתי לחברה שלי היא הציעה לו חברות והם ניהיו חברים אז החלטתי להמשיך הלאה אחרי שהם ניפרדו שזה היה בכיתה ו המשכנו להיות ידידים (גם בזמן שהם היו חברים) הפיצול לתיכונים שונים גרם לי להתגעגע אליו מידי פעם ולרצות לראות אותו אבל עדיין לא הבנתי למה..... אחרי שנתיים ראיתי אותו שוב ובאותו הרגע הרגשתי שכאילו התאהבתי מחדש רק הפעם חזק יותר מאי פעם דיברנו כמה שניות וזהו אחרי חודשיים ראיתי אותו שוב ואחרי חודש שוב ומאז אני לא מפסיקה לחשוב עליו והבנתי שהתאהבתי ואני לא יכולה לעשות כלום כי אין לי אומץ לדבר איתו אחרי ששנתיים לא הינו בקשר מה אני עושה ?.... :(

sh53

New member
מה עושה? אוכלת את הלב

זה יקרה אם לא תאזרי אומץ ותנסי (הדרך הכי קלה), ולכן אני מציעה לך להתגבר על הפחד והחששות ודווקא כן לנסות. את לא פוגשת אותו כל יום כך שמצבים לא הכי נעימים לא יקרו לך כל יום כי את פוגשת אותו רק פעם ב... אז לכי על זה ואל תפחדי וכמובן לא לשכוח לעדכן אותנו

7monita

New member
חחח תודה

אני באמת לכחתי החלטה של להגיד לו אבל אייך אני יגיד לו אז זה פשוט תשמע אני צריכה לדבר איתך ואז לספר לו או קודם להתקרב אליו אחרי ששנתיים לא הינו בקשר? אני אשמח עם תסבירו לי מה עושים ^___________^

שלום.

הדרך הפשוטה יותר היא באמת להתקרב אליו קודם, ולא לבוא אליו ביציאה של "תשמע, אני מאוהבת בך!". תגידי לו שכבר שנתיים אתם לא כ"כ בקשר ושזה חבל לך בגלל שהתגעגעת אליו. תבואי בגישה של "בוא נשב" ותזרמי בשיחה שבסופה תדאגי להבטיח שתתקשרי אליו [ואז יש ת`קטע של "שניה... אבל אין לי את המספר שלך"] את מתקשרת יום-יומיים אח"כ "סתם לשאול מה המצב" ואז כל כמה ימים. תזרמי עם זה משם הלאה ואל תשכחי להזמין אותנו לחתונה!

7monita

New member
חחחח אוקיי מבטיחה

אבל לא ניראה לי שתיהיה שום חתונה תודה על העצה בכל זאת רואים שהיא באה מכל הל היה לנו היום הזכרה של ידיד שלי שניפתר לפני שלוש שנים והוא היה שם לא אמר שלום ולא להתראות משהו שיצאתי דיי נעלבת שלחתי לו הודעה באיי סיי שאני צריכה לדבר איתו אמרתי לו שזה לא היה במקום שהוא לא התייחס אלי אחרי ש9 שנים הינו ידידים ממש טובים והוא התנצל בפני אמרת לי שהוא היה עייף ולא היה לו כוח לאנשים ושזו באמת פשלה שלו אמרתי לו שאני סולחת ..... אני חושבת שפשוט קשה לי להתקרב אליו כי הוא לא נותן לי את האפשרות הוא עונה לי בתשובות קצרות כאילו לא בא לו לדבר ביכלל ואני חושבת שאני כבר לא מכירה אותו למרות שבתוך תוכי אני יודעת שהוא עדיין אותו בנאדם או לפחות מקווה ככה ^__________^

sh53

New member
השתדלי לא לבקר/לשפוט אנשים בשעת צער

אני מבינה בהחלט שנפגעת ובכלל לא מבטלת את הרגשות שלך או מקטינה אותך לעומת הידיד, אך מצד שני אני גם מבינה אותו - הוא רוצה "לברוח" מהעולם, להתכנס בתוך עצמו, להיות לבד ולא לדבר עם אף אחד או לתת חשבון לאף אחד. אל תיפגעי מההתנהגות שלו (למרות שאני בטוחה שזה מעליב כשמתעלמים ממך כאילו את לא קיימת בכלל), כי הוא לא מתנהג כך כי הוא שונא אותך או לא מכבד אותך, אלא בגלל שהוא נמצא במשבר וזו ההתמודדות שלו עם המצב.

7monita

New member
אמ.....

אבל הידיד הזה שניפתר ניפתר לפני 3 שנים אז זה עוד היה ממש טרי וכן היתי מבינה אוד שבניגוד לאז הוא כן התיחס ודיבר איתי בעוד שעכשיו שזה כבר פחות טרי הוא לא היתיחס כך שזה לא ניראה לי כתוצאה מהאזכרה הוא הסביר לי שהוא היה עייף לא היה לו כוח לאף אחד כי הוא לא ישן ושהוא מצטער שזו פשלה שלו אתמול שוב שלחתי לו הודע באיי סיי שאלתי אותו מה קורה הוא ענה לי ושאל מה איתי ושהוא עונה פעם ב כי הוא משחק במחשב עכשיו אחרי שעניתי לו הוא כבר לא ענה ולא כתב כלום השאלה שלי עכשיו היא אייך פותחים בשיחה עם אנשים אדישים?( חחחח זו אולי שאלה מצחיקה אבל אני מקווה שיש לה תשובה) ^__________________________^ דרכ"א אני שמחה שחזרת אלינו מאושרת ושמחה ^_________^

למעלה