אהבה מתחת לאף

7monita

New member
אהבה מתחת לאף

וכמו טיפשה לא ראיתי אותה : אני בכיתה יכ היום ואחרי 12 שנים הבנתי שאני מאוהבת במישהו שנאי צכירה 12 שנים בכיתה א ביסודי היתי ידידה של מישהו עד כיתה ט בכיתה ט ניפרדנו לתיכונים שונים ולא שמרנו על קשר ביסודי הוא תמיד רדף אחרי הינו ביחד שיחקנו אפילו התאהבתי בו אבל כשסיפרתי לחברה שלי היא הציעה לו חברות והם ניהיו חברים אז החלטתי להמשיך הלאה אחרי שהם ניפרדו שזה היה בכיתה ו המשכנו להיות ידידים (גם בזמן שהם היו חברים) הפיצול לתיכונים שונים גרם לי להתגעגע אליו מידי פעם ולרצות לראות אותו אבל עדיין לא הבנתי למה..... אחרי שנתיים ראיתי אותו שוב ובאותו הרגע הרגשתי שכאילו התאהבתי מחדש רק הפעם חזק יותר מאי פעם דיברנו כמה שניות וזהו אחרי חודשיים ראיתי אותו שוב ואחרי חודש שוב ומאז אני לא מפסיקה לחשוב עליו והבנתי שהתאהבתי ואני לא יכולה לעשות כלום כי אין לי אומץ לדבר איתו אחרי ששנתיים לא הינו בקשר מה אני עושה ?.... :(

M A R I N A 2 2

New member
קודם כל

טוב שגילית את זה,ואני מודה שלא שמעתי מקרה כמו שלך וזה מה זה יפה.....לפי דעתי את צריכה להמשיך איתו להיות בקשר ולנסות להפגש הרבה כמו פעם.....ואז כשתרגישי בנוח תגידי לו...ואולי גם הוא מרגיש את זה וחושב כמוך שעברו שנתיםם וכ"ו....לא חבל לפספס?

7monita

New member
קודם כל תודה שהגבת מרינה^^

זה באמת חשוב לי דעות מאנשים אחרים דבר שני כן באמת טוב שניזכרתי אני לא מפסיקה לבכות על הזמן העבוד כשגם עכשיו הזמן רק עובר רק הבעיה היא אייך אני מתקרבת למישהו ששנתיים לא היתי איתו בקשר?!

אשkלוני

New member
תשיגי תמס שלו אם אין לך.

כך יהיה לך קל יותר ליצור איתו קשר.sms ‎או משו כזה...

7monita

New member
יש לי את האיי סיי שלו

וגם מס זה עניין של שניות להשיג הבעיה זה מה להגיד ומה לעשות אני ביישנית וממש לא אמיצה אני לא מעזה לשלוח לו הודעה כי אני יודעת שאחרי ה"מה נישמע הכל סבבה מה איתך" השיחה מתה כי אין לי על מה לדבר איתו ואין לי סיבה :(

אם לא תעזי

לא תדעי! ויכול להיות שאת מפסידה.. אין מה להפסיד, תתגברי על הפחדים, תאזרי אומץ ותפני אליו חבל לחיות אחכ עוד שנתיים במחשבות של "מה היה אילו..?" חיים רק פעם אחת נשמע אולי נדוש- אבל ככ נכון לפי דעתי לכי על זה בגדול ואל תחששי..

smartblonda

New member
אין לך הרבה מה לעשות

מאחר והפגישות שלך עם אותו בחור היו קצרות ביותר ובטווח מאוד רחב. את יכולה לנסות להתקשר אליו ולהזכיר לו מי את ,אבל אני לא רואה בעניין הזה הרבה סיכויים למשהו רומנטי בינכם.

7monita

New member
כן באמת ניראה לי שאין סיכוי

להזכיר לו מי אני אני לא חושבת שהוא שכח מי אני יותר נכון בטוחה אבל להתקשר פתעום אחרי שנתיים ולהתחיל לדבר איתו אני חושבת מה אני היתי חושבת על זה במקומו ואני אישית לא היתי מבינה "מה היא ניזכרה בי פתעום?!" חברות שלי רוצות ליראות אותי איתו הם אומרות שזה היה אמור להיות אנחו מאז ומתמיד.... וכשהן אומרות לי את זה אני יודעת שהן צודקות אבל.... אני לפעמים נעזרת באומץ חושבת שפשוט אני אגש ויגיד לו מה אני מרגישה כשבעצם אין לי אומץ אפילו להקליד אות אחת בחלון שיחה איתו באיי סיי.... זה אומר שאני פ-ח-ד-נ-י-ת T_________T ......

פחדנית?

לא הייתי לוקחת את זה לקיצוניות כזו. אני חושבת שאת אנושית ושאת חוששת מדחייה. אבל מי מאיתנו לא חושש מדחייה? האם היית רוצה שהוא יפעל כמוך אם יש לו רגשות דומים? נכון שהיית מצפה ממנו שיהיה אמיץ? אז אני אומרת:די לחששות! לקפוץ למים. מקסימום זה לא יעבוד ותלקקי את הפצעים במשך כמה ימים אבל סופסוף תוכלי להמשיך הלאה. בכל מקרה יצא מזה משהו טוב,לא משנה איך זה יגמר. המצב של עכשיו רק מקבע אותך יותר בהתייחס אליו ובהתייחס לדימוי העצמי שאת יוצרת לעצמך. לא חבל

7monita

New member
חחחח ככה אני מרגישה

אז אני אקפוץ למים ואטבע לא סתם ואייך להתקרב אליו אייך אני אתחיל את השיחה איתו על הנושא?

למעלה