אהבה מעבר לפינה...

y o n i X

New member
כן אבל הם קיבלו אישור../images/Emo59.gif

ממועצת הרשות השנייה, להפוך את שעה 7 בערב לרצועה שמותפת של כל הזכיניות... לערוץ 10 לא היתה ברירה.... יש שידורים חוזרים ב-13:00

או קי...דעתי...

לפי דעתי, המונפול על אופרות הסבון שייכת לארצות הברית ואוסטליה..המונופול לטלנובלות שייך, מה לעשות, ללטינאמריקה ובעיקר ארגנטינה....זה נסיון נחמד, אבל לא מגיע לרמה של אופרת סבות נורמלית..זו דעתי. למרות, שכולם יודעים שאחרי כל הטלנובלות הישראליות יש הרבה יותר התעניינות בשחקנים וזה מעט מעורר את תעשיית הסרטים בישראל ואולי לאט לאט נתחיל להפנים טכניקות עבודה מיקצועיות.

y o n i X

New member
צודק!../images/Emo59.gif

אופרות סבון זה ארה"ב וטלנובלות זה לארגנטינה!!

אין, זה לא הולך להשתנות גם

זה כמו שיש את המלכים והמלכות.... מלכים: פקונדו ארנה, גבריאל קוראדו, אנטוניו בנדרס מלכות: אנדראה דל-בוקה(כמובן...אין, היא לוקחת בהליכה), סלסטה סיד, ארסלי גונזלס... ככה זה וזה לא הולך להשתנות...אולי להתעדכן, אבל בטח לא להשתנות אגב יוני, איזה יפה היה הפרק היום של El sodero de mi vida בכלל אני נורא אוהב את הטלנובלה הזאת כי היא מדגישה מנהגים ארגנטינאים, דרך חיים ארגנטינאית טיפוסית בשכונת בוקה.... פעם, ועד היום, יש את איש הסודה(El sodero) שעובר ומחלק סודה ויש את החלבן(El lechero) שמחלק חלב..זה נורא נחמד. אני נורא רוצה לגור ככה...ואיך שאורטגה אומר בשיר yo vengo con alegria זה רק מראה שאנשים יכולים לחיות בעוני, ולהיות מאושרים. ובכלל, אני אוהב את הדמויות שיש בטלנובלה...הפסיכולוגיה(המלכה דל בוקה) ואיפוליטו בעל שתי הנשים והבנות...ובכלל, זה פשוט טלנובלה מהחיים.

rico y famoso

New member
../images/Emo87.gif כמה אתה יכול לכתוב../images/Emo2.gif?!../images/Emo87.gif

ועוד לזיין את השכל?
סתם סתם תכתובבבבבבבבבב אבל קראתי הכל וזה יוצא כמו משפט אחד שלם
ולעניינו- ראיתי רק את הסוף שעומר מגיע ומציק לסופיה ועוד כמה שאני לא זוכר.

חחחחחחחחחחחחחחחחח

כתבתי מהר כי לא רציתי לפספס משהו שחשבתי עליו למרות שפספסתי משהו ואני לא מצליח להזכר...חחחח אבל למה לזיין ת'שכל? זה לא נכון מה שאמרתי?

rico y famoso

New member
סנטי..... כנס../images/Emo87.gif

מממ- כן. זה נכון שאמרת.... אתה בן 16? תזכיר לי...

חח ואיך עומר אמר לסופיה

nos hablemos? וסופיה כזה.....no. חחחחחחח אני חולה על התגובות שלה שהיא מייבשת את האנשים שאיתם היא מדברת! היא פשוט מייבשת אותם!!! כזה בשיא האדישות, לא. חחחח אנדריאה חולים עליך פה בישראל!! בואי שוב!!

y o n i X

New member
וההתחלה היתה הכי מצחיקה!!../images/Emo59.gif

איך מוספפה(עם 2 פ') זיין את עומר!! איך הוא צלף בו עם הפרחים זה היה פשוט ענק!!! אני שונא את הסוטה מין הזה במפעל של עומר!! טוב שהוא פיטר את מוני!! והיום ריחמתי על זה ממפעל הסודה(שכחתי איך קוראים לו) שמאוהב במוני(אחות של אלברטו) ועכשיו אני שם לב שיש 2 מוני: גם החבר של רומי וגם אחותו של אלברטו, זה נכון הוא שאני טועה באחד השמות? טוב אני זז אני אחזור בערב

אתה ממש לא טועה.

יש את מוני אחותו של מוספפה(com doble pe ) ויש את מוני החמוד חבר של רומי המתוקה! אני חולה על רומי היא כזאת חמודההה וראית איך לאיטו התחילה עם אלברטו?? אולי כי הוא דומה לקיקה...

y o n i X

New member
יו סנטי כמה אהבתי לקרוא../images/Emo59.gif

מה שרשמת!! במיוחד על אנדריאה שהיא המלכה!! ובקשר לאהבה תוססת, אתה צודק, וגם זה שאין משרתות תורם לעניין...

נכון!! חשבתי בדיוק על אותו עניין!!!

כי תמיד יש את האיזון בין העוני לעושר ופה יש רק מצב ביניים נחמד כזה!! ממש ממש אהבתי. זו טלנובלה אמיתית..Televición en real vida זה מה שמייחד כל כך ועושה את זה לסדרה טובה

למעלה