אהבה מעבר לפינה...

free soul

New member
אהבה מעבר לפינה...

מה אתם אומרים על הטלנובלה החדשה בערוץ 2..?? דעתי? היא לא משהו בכלל!! לא מגיעה ל"לגעת באושר" "לחיי אהבה" ו"משחק החיים" עכשיו, דעתכם:

קרלוצה

New member
היא לא נחשבת טלנובלה אגב../images/Emo8.gif

זאת אופרת סבון ישראלית

hila tet

New member
מההההההההההה?

אחלה אופרת סבון!!! אנשים!!! תראו אותה!!! יהודה לוי שםםםםםםםם!
אבל בכלל.. אחלה אופרת סבון! שוווווווווווווה צפייה

gabriela spanic

New member
בעיתון ידיעות...

יום לאחרי ששודר הפרק ה-1 היה כתוב:"שחקנים טובים בעלילה של כרטון" התכוונו לערוץ כרטון לסרטים המצוירים שבאנגלית, זה ממש הצחיק אותי
אני אישית לא ראית את הסדרה ואני גם לא מתכנת לראות!!!

BUG LOVE

New member
לדעתי הרבה יותר יפה מלחיי אהבה

אולי לא כמו משחק החיים אבל שם לפחות אין דמו ראשית מציקה ומעצבנת כמו ליה!!!! שם כולם יודעים לשחק

אתי בת 15

New member
סדרה מצויינת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

עזבו את זה שאני חולה על יהודה... אבל היא באמת יפה!!! רק שעל כול טלנובלה או אופרת סבון ישראלית אתם אומרים שהיא לא יפה... ישר שבאתי לפורום אתם אמרתם שאתם לא מסמפטים במיוחד את הטלנובולת הישראליות... וחוץ מזה שזאת אופרת סבון ובאופרת סבון הקצב איטי יותר לא כמו בטלנובלה שצריך לדחוס את הכול ב-120 פרק בממוצע... וכמובן שיהודה תורם הרבה!!!!!! איך אני חולה על הבנאדם הזה!! אבל עזבו... באמת סדרה יפה... חבל שאתם לא נותנים צ'אנס לסדרות ישראליות.

love g i r l

New member
אני דווקה

רואה דיי נחמד רק שאני לא אוהבת סדקות שנימתכות ..... מה כבר אפשר ליראות ביותר מאיזה 200 פרקים כמה אפשר להמציא...

אתי בת 15

New member
זה לא מתאיים פרקים... זה הולך ככה

יש לזה עונות... בנתיים קנו עונה אחת ען 100 פרקים ורק חזתמו על עוד שניי עונות שזה עוד 200 פרקים ביחד לבנתיים יש 300 פרקים... מחולקים לשלוש עונות כמובן! איזה כיף!!

love g i r l

New member
אההה

כי אני חשבתי שזה כמו ימי חיינו והיפים והאמיצים וכול זה .... חחחח

אתי בת 15

New member
זהו שזה כן... חחחחחח

כאילו זה יותר כמו רמת אביב גימל רק כאן יש הרבה יותר פרקים כי זה מדי יום וזה גם יכול להמשך המון שנים... זה רק מחולק לעונות ויכול מאוד להיות שיצרכו עוד עונות כלומר עוד פרקים... אבל מה אכפת לי אני נהנית!

love g i r l

New member
כן אני יודעת שזה סידרה אבל...

אבל חשבתי שיהיו איזה אלף פרקים כמו בימי חיינו

buzaglo

New member
אני לא מבין איך התוכנית משודרת../images/Emo41.gif

בכל יום? כי יש שלוש זכיניות לערוץ רשת,קשת וטלעד ולפי מה אני זוכר זה שאסור להם ליצור תוכניות יחד
איך ערוץ 10 עברו על זה בשקט?

אתי בת 15

New member
אני הולכת לראות את יהודה!!!!!!!!!!!

העבירו לי את הזכייה של ללכת לצילומים של "אהבה מעבר לפינה" ואני הולכת לסט!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אמא אני מתרגשת!!!!!!!! כרגע הודיעו לי!!!!!!! אני הולכת לראות את יהודה!!!!!!!! אמאל'ה!!!!!!!!!!

למעלה