אהבה מסוכנת במאה ה21

גבי62

New member
אהבה מסוכנת במאה ה21

אני לא יודע מאיפה זה בא. אלוהים מעניש אותנו? עשינו משהו רע למישהו? מחלת מין חדשה - פפילומה (HPV) מונעת מאיתנו לממש את האהבה, בדיוק כשחשבנו שהאיידס נעלם - זהירות! קונדום לא עוזר נגד! המחלה גורמת לסרטן הרחם! מה עושים?

בר

New member
נבדקים ומסירים כל חשש...

מעבר לזה שאם אני לא טועה,הסרטן הזה ניתן לטיפול וגילוי בשלב מוקדם. וכן,עפ"י תורת ישראל,אלוהים העניש את בני האדם. מפני שחוונ אכלה מפרי עץ הדעתואף רימתה את האדם שיאכל. לכן לחווה הוא אמר "הרבה ארבה עצבונך והרונך ובעצב תלדי בנים". לאדם "בזיעת אפיך תאכל לחם עד שובך אל האדמה". לנחש "על גחונך תלך ועפר תאכל כל ימי חייך" ובעצם כך,כל הצער והרוע נפל על האדם והאנושות. נו תמיד אמרנו שהנשים אשמות בכל צרות העולם הזה...

הלו הלו הלו... ../images/Emo46.gif

תירגע שם !!! במה מזכ[ק]ירה חביבה וחמודה כמוני, יכולה כבר להיות אשמה ?
אהההההההההה ???????? [וכן, כדאי לך מאד לשקול מילים...]

בר

New member
תסתבי את הפה שלך...

ועופי לבשל מרק במטבח !!! [שובניסטית !]

אתה קרא אני שבניסטית ? תתבייש לך !

חוליגאן !!! אתה רצה אני עפה ? אתה רצה אני עשה מרק ? פה זה לא צפארי ולא מסעדה ! פה זה משרד אדני ! אני יתר לא באה מנקה משרד ועשה קפה בחיים שלך... רצה קפה ? עשה לבד ! ]-:

באמת מה עושים

אי אפשר לעשות לפני כל קיום יחסים בדיקת דם, אני גם שונא זריקות. אולי קונדום טוב כן עוזר? הרי אם הוא סגור אי אפשר לעבור דרכו. אני לא חושב שהאיידס נעלם, אולי פחת אבל עדין צריך להזהר ממנו. מחלה מסוכנת.

dudusch

New member
לפחות תדייק בעובדות

זה וירוס שמתמקם בנרתיק או באיזור, אצל חלק מהנשים הוא עובר בלי להשאיר עקבות ובלי בעיות, אצל חלק הוא מתפתח לסרטן. חשוב להיבדק להימצאו הוירוס ולטפל בו מההתחלה כדי שלא יתפתח.

אתה נכנס לפאניקה סתם...

אם אתה לא יודע דווקא המציאו חיסון לסרטן צוואר הרחם בהנחה שאתה דואג לבת זוגך כי אתה הרי לא בסכנה פה שתלך ותקח את החיסון ואז לא תהיה כל בעיה דווקא מזה נכנסת לפאניקה? במקום זה תדאג למשל לנהוג בזהירות הסיכוי להפגע בתאונת דרכים גבוה יותר מכל מחלה.

BlackUnicorn

New member
אני מאמינה באיזון של הטבע

(אני לא מאמינה באלוהים, דת וכו'). לדעתי יש איזשהו איזון בטבע, וככל שאנחנו משפרים כביכול את הרפואה, ככה נוצרים יותר וירוסים ומחלות שנועדו לאזן את כמות המיתות לעומת החיים. זה ההסבר שלי.

הבעיה שהאדם מפר את האיזון

והעובדה היא שלא משנה כמה תחלואה תהיה, עדיין הנבואה מדברת על פיצוץ אוכלוסין ואולי רק מלחמת עולם גרעינית או פלישה מהחלל ידללו את האוכלוסיה באופן משמעותי. אני מאמין שהאדם ימשיך למצוא פתרונות לכל בעיה שתצוץ כפי שזה קורה היום.... אם יש מחסור במקום- בונים לגובה מחסור במזון- יש מזון סינטטי ומהונדס העובדה היא שתוחלת החיים גדלה, אנשים מודעים יותר לבריאותם (מתקלחם, מצחצחים שיניים וכו'). אני מאמין שגם לוירוס הזה ימצאו פיתרון במוקדם ובמאוחר וכמו שהאידס (עד כמה שהמחלה קשה) לא מוחגדר כמגפה (אנשים עדיין מתים יותר מתאונות דרכים ומחלות לב) גם מהוירוס החדש לא צריך לצאת מגדר הרגיל ולהיכנס לסרטים.

nate2000

New member
כמה הבהרות

זה ממש לא וירוס חדש והוא התגלה מעט לפני גילוי נגיף האיידס. לא כל הזנים גורמים לסרטן צוואר הרחם אבל יש זנים שגורמים ליבלות באיברי המין שמאוד קשה להיפטר מהן. את סרטן צוואר הרחם ניתן לגלות ע"י בדיקה. אז בלי פאניקה בבקשה.

למעלה