אהבה ממבט שני..?

• פותח הנושא mccm
  • פורסם בתאריך

mccm

New member
אהבה ממבט שני..?

שלום לכל חברי הפורום,
אשמח להתייעץ אתכם בקשר לבחורה שהכרתי לא מזמן.
זה התחיל לפני שבועיים, כאשר נפגשתי עם חברים וידידה אמרה שהיא מביאה חברה.
אותה ידידה סיפרה דברים לא כל כך יפים על אותה חברה, כמו שהיא "זנזונת" , דברים בכיוון הזה.
באותו ערב אני והחברה די התחברנו , דיברנו המון והחלפנו טלפונים.
לא הרגשתי אליה משיכה כמו שאני מרגיש עם בחורות שאני רוצה לקשר, אבל זרמתי עם העניין ופשוט התחלנו לדבר יותר.
נפגשנו שוב עם חברים, לאחר מכן בלי חברים, ובסך הכל די נחמד לנו ביחד.
היום אחרי שבועיים בערך, היא ממש רוצה קשר רציני, ואני די מתלבט.
מצד אחד, לא כך נמשכתי אליה מבחינה חיצונית בהתחלה, אבל קצת הכרתי אותה יותר וכייף לי אתה , מצד שני אני לא בטוח, ואני לא מרגיש שאני רוצה משהוא רציני, ואין "פרפרים " בלב. בנוסף העובדה שיש לה נקרא לזה, ניסיון מיני גדול מדי די מורידה לי....

מה דעתכם , הייתם מנסים או חותכים?

sani48

New member
היי

קודם כל הידידה הזו שאמרה לך שהיא זנזוזת,לא באמת חברה שלה,אלה סתם בן אדם דו פרצופי,דבר די מגעיל לעשות בעיני,ולגבי מה ששאלתה,אם אתה לא מרגיש שאתה רוצה משהו רציני,אין לך פרפרים בלב,אתה לא נמשך אליה כל כך,וגם מפריע לך העבר המיני שלה,אז אין לך על מה להיתלבט,זה לא ילך,אתה תיהיה מבחינתך איתה מתוך נוחות כלשהי,והיא רוצה לפי מה שאתה מתאר יותר מזה,אז זה לא הוגן מבחינתך לעשות את זה,במקום הייתי משחרר אותה,או מבהיר לה שאין מצב לקשר רציני,והיא צריכה לעשות את השיקולים שלה,אם מתאים לה להשאיר את המצב כמו שהוא או לסיים את זה לגמרי

Megie

New member

מסכימה לגמריי עם Sani היקר

ואוסיף...
לדעתי, אתה גם באיזשהו מקום נתפסת מאוד על מה ש"החברה" סיפרה עליה..וזה הורס מאוד כל אפשרות.
בגדול, גם טם היא הייתה עם הרבה וגם עם מעט-זה לא אמור לשנות לך כל עוד אתה רואה שזה לא מה שהיא מחפשת..מאוד יכול להיות שפשוט הרבה ידעו לנצל את הרצון שלה למשהו רציני-ולזרוק אח"כ..לא שופטים ככה..ובמיוחד לא אחרי שמישהי שאמורה להיות חברה שלה-מלכלכת ככה מאחורי הגב שלה עם אנשים...אבל זה בניהן..

בכל מקרה, אני לא מציעה לך לנסות..זה לא זה ואם זה היה 'זה' לא היית חושב פעמיים או שואל אחרים.
לא צריך לפגוע במיוחד כשזה צפוי מראש.

mccm

New member
תודה...

אולי באמת אני צריך פחות להיתפס ולהכיר אותה בעצמי.
בהחלט נקודה חשובה מה שאמרת, אולי ניצלו את המצב פשוט ביחסים איתה...

mccm

New member
נכון

צודק, אני גם די לא אהבתי את איך שהיא דיברה, מצד אחד אולי היא ניסתה "לעזור " לי בכך שלא אפתח אלייה ציפיות, מצד שני זה ממש לא יפה לדבר ככה.
אין לי כוונה לפגוע בה, ובהחלט כמו שאמרת, לא מתאים להיות מתוך נוחות, פשוט נדבר איתה, ניפגש עוד קצת ונראה לאן זה מתקדם.

לעולם אל תאמין לשמועות.

זה חוק מאד חשוב לחיים.

אתה לא יודע באמת מהו אותו עבר שלה, ולא חסרות "חברות" שישמחו להרוס קשרים של אחרים ויפיצו דברים.

מאד לא לעניין שאותה בחורה לכלכה מאחורי הגב, זה דבר שני - לי העובדה שריכלו ואמר דברים לא יפים, זה מה שהיה מוריד.

יכולת כבר אז להירתע מהכרות איתה, אבל הלכת על זה בכל זאת, המשכת לדבר איתה, ולהפגש איתה, ובסה"כ היה לך כיף.

היא מבהירה לך שהיא מעוניינת להמשיך איתך הלאה - פה תעשה חושבים .

האם אתה מחפש בכלל קשר רציני?

האם אתה רואה אותך עם אותה בחורה?

אם כבר נחמד לך איתה, צאו תקופה ותבדוק מה קורה, אם אתה רואה שאין לך רגש - אל תמשיך.

חשוב שתבהיר לבחורה, שאתה לא נמצא איפה שהיא כרגע, ושאתה מעדיף לקחת דברים יותר לאט, בעיקר כי חלפו רק שבועיים.

אבל מה שלא יהיה, אל תניח לשמועות להנחות אותך ביחסך לאנשים אחרים.

mccm

New member
אחלה אנשים יש פה!

תודה לכולם , באמת נקודות מעניינות וחשובות שיש לקחת בחשבון.
לימור את צודקת, כמו שאמרו לי גם החברים קודם, אני באמת צריך להכיר אותה לבד ולא להקשיב לשמועות.
לדבר מאחורי הגב זה באמת לא יפה, פשוט חשבתי שאולי בתור ידידה, היא מנסה להגן עלי לא לפתח רגש עם הבחורה הזאת.

נראה לי שזה הדבר הכי טוב לעשות, לצאת תקופה מסוימת ולראות לאן זה מוביל.

qween6

New member
לימור

זה נכון אך לרוב אנשים לא תמיד נותנים הזדמנות כלפי אדם שרצות עליו שמועות....לצערנו זה קיים. וזה הרסני.

mccm

New member
האם קרה לכם שלא נמשכתם כלכך בהתחלה אבל ניסיתם

רציתי לשאול אתכם האם יצא לכם פעם לצאת עם מישהו\מישהי מבלי שבהתחלה ממש התלהבתם? אם זה משהו באופי, בהתנהגות או במראה?
אני לדוגמא עד לפני תקופה מסוימת , אם משהוא , הכי קטן לא היה נראה לי - פשוט הייתי פוסל.
אני היום אני יותר בוגר, ומבין שאף אחד לא מושלם, ולפעמים שווה לתת הזדמנות, גם אם שמעתי עלייה ככה, או שהיא עושה דברים מסוימים שמפריעים לי או שהיא לא מלכת היופי...
מה גם שאנחנו לא הולכים להתחתן מחר, ויכול להיות שנהיה זוג יהיה לנו כייף ביחד לתקופה מסוימת.

מה דעתכם? ואיך אתם התנהגתם במקרים כאלה?

כן.

אני תמיד נותן הזדמנויות כאלה לצד השני.תמיד יכולים להיות מופתעים לטובה וכמובן גם לרעה.

כן כן כן כן כן ושוב כן

יותר מפעם אחת.

יופי חיצוני אינו מה שמושך אותי להכיר אדם, לכן יצא לי מעל פעם אחת, לצאת עם אנשים שמאד אהבתי את אופיים ופחות משכו אותי חיצונית בשלב ההתחלתי.

בשני המקרים לא נמשכתי בהתחלה, אבל נתתי סיכוי כי בסך הכל הם אנשים מדהימים והיה לי כיף איתם.

עם אחד היתה בסוף זוגיות של 5 שנים.

עם השני היתה זוגיות מדהימה של שנתיים .

המשיכה אצלי לגמרי מגיעה עם הזמן, כי יש דברים באופי של אדם שמקסימים אותי לחלוטין, גם אם הוא לא יהיה גבוה, שחרחר, ומסתורי

לגמרי שווה לתת סיכוי.

ברוך הבא לפורום

למה בכוח? למה להתפשר?

זה נחמד שנעים לפעמים להיות לידה אבל מעבר לזה, תאמין לי שלא כדאי שתאנוס את עצמך בשביל לצאת עם בחורה.
משיכה היא מינימום.

למה זה נקרא להתפשר?

הוא אומר שכיף לו איתה אבל שמועות הן הדבר הראשון שמונעים ממנו להכיר לעומק.

אין פסול לדעתי בלתת צ'אנסים גם למי שלא מושך אותנו בהתחלה, מפספסים המון כשבוררים כ"כ מהר.

ladykat

New member
בדרך כלל החושים שלי רומזים לי בצורה ברורה

שאם הבחור לא מוצא חן בעיניי מסיבה כלשהי - אני צריכה לברוח - הוא לא בשבילי...

קרה לי פעם ש"הכרחתי" את עצמי להתקרב לאיזה בחור שהתחיל איתי = הוא לא הדליק אותי ולא מצא חן בעיניי.
אבל יצא שרק נפגעתי מנתינת הצ'אנס הזאת -
כי הוא לא היה מעוניין בי.
הוא רק פגע בי.
החושים שלי ניסו להזהיר אותי- שהוא לא בשבילי.
אבל אני אמרתי: תמיד אני מתרחקת מאנשים שלא מוצאים חן בעיניי - ואני ממשיכה להיות לבד -
אבל אם אף אחד לא רוצה אותי - עדיף לדלג על מי שאין ממש משיכה !

2461

New member
מנסה....אף אחד לא מחתן אתכם חח

קח דברים בפרופורציות הנכונות

roy19862111

New member
מניסיון , זה אף פעם לא דבר טוב לאנוס את עצמך

להיות עם מישהי , וזה גם תלוי מזה לא נמשך , אם אתה לא מרגיש פרפרים בבטן אבל בכל זאת אתם מסתדרים וכיף לכם ביחד זה שווה ניסיון , אבל אם גם זה לא קיים אז עדיף שתחתוך ישר.

בקשר לניסיון המיני העשיר שלה , זה לא אמור להציק לך , אם בנאדם מחליט שהוא רוצה קשר רציני , מדוע לתת לעבר שלו להשפיע עליך (ודרך אגב אין בזה שום דבר רע , להיפך , לי זה רק אומר שלבחורה אין כל מיני מחסומים פסיכולוגים לגבי סקס).

PropellerBeanie

New member
מה זה אומר "לא נמשך כלפיה"?

לדעתי משיכה מינית היא לא תופעה דיכוטומית. זה לא שיש רק משיכה בעצמה קבועה או שאין משיכה בכלל. יותר מזה, זה הגיוני שרוב האנשים לא יצליחו לעורר את המשיכה המיוחדת שאנחנו חשים כלפי בחורות מושכות במיוחד (מעצם ההגדרה שלהן כמושכות הרבה יותר מאשר הבחורות השכיחות). לכן השאלה היא עד כמה אתה לא נמשך עליה. האם אתה לא נמשך עליה מספיק בכדי לוותר על יחסים איתה, אם כל שאר התנאים יהיו מושלמים? אם כן, אז כנראה שאתה באמת לא נמשך כלפיה מספיק. זה לפחות מה שאני הייתי עושה. הייתי שואל את עצמי אם הייתי רוצה לחתוך אם כל שאר הגורמים היו מושלמים.

למעלה