אהבה ממבט ראשון

אהבה ממבט ראשון

ראיתי בחורה בקניות, נגשתי אליה והתחלתי לדבר. היא כבת 40 ואני 12 שנה יותר. פרק ב לשנינו.
אבל כגודל ההתרגשות שהיא יצרה אצלי בשיחה, כך גודל הפחד שלי לאבד אותה.

אני חושש שאגלה שיש לה חתול ואני הרי לא אוהב חתולים, או שהיא תגלה שיש לי 2 ידיים שמאליות או שאני אגלה שיש לה אח עבריין או שהיא תבין שאני נעדר מהארץ לעיתים מזומנות ותסרב לקשר שכזה

כלומר למרות שהתגברנו על המחסום הקשה הזה שמפריד בין זרים בסופרמרקט, אני רואה את 1001 מחסומים הנוספים שבדרך אל האושר.
איך לא אאבד אותה?
אני הרי לא רוצה לספר לה בובה מאיסס אודות עצמי אלא את האמת

Jake Speed

New member
זרום

יהיה בסדר.

נניח שאתם מתאימים, אחלה מן אחלה.

אם לא? יש מיליון סיבות שבגללן קשר לא מצליח. הרבה פעמים, מרוב שאנחנו משקיעים זמן ב"לא לדפוק משהו" אנחנו דופקים אותו בלי הכרה מכיוון אחר.

אז זרום.

יהיה בסדר.

ג'ייק,

שאיבד נשים על שטויות. ולא רק פעם אחת

גניפר14

New member
ככה ג'ייק אתה ממשיך לאבד נשים?

מה יהיה איתך
הקסם אבד לך?
בקיצור אין לך את זה למרות כל הרעש והצילצולים שאתה עושה סביבך
וזו אומרת זקנה שעברה הרבה בחייה
ולכן תפנים ותקח את המלצת הזקנה
תתחיל לטפח את עצמך אל תזניח כי כוסיות אוהבות כוסונים.
אתה יודע יד שלישית וזה

גניפר14

New member
שום התכתשות ג'ייק אני סיימתי

לא מתכוונת להביך אותך בבית שלך
שמה כל הכוסיות יתחילו לברוח לך ולא תוכל למצוא זיון הולם.
אני בשונה ממך אדם מתחשב.
בנת?
אבל אם הייתי רוצה הייתי עושה אותך מה זה קטן שלא היית מאמין מה אישה בגילי מסוגלת לעשות.
אבל אני איך אמרתי מתחשבת ולא רוצה להביך אותך
לילה טוב

A Wolf Life F

New member
לכולם יש את התחושה הזאת

הההבדל הוא מה כל אחד עושה יותר... זורם פחות או יותר... אני גם חושבת שתזרום... ורק כאשר זורמים, שוברים מחסום ועוד מחסום ועוד מחסום...
אם הרגשת משהו כלפיה, אז חבל לאבד את זה....

galili40

New member
מחשבות

מובילות למעשים.
תחשוב חיובי, עם הקשיים לומדים להתמודד.

בהצלחה
גלי
חדשה כאן

Megie

New member

כל בוקר כשאנחנו מתעוררים, יש את הדברים השגרתיים שמצפים לנו-ויש מסביב המון בלתי ידוע..
אפשר לפחד לצאת מהבית בגלל 1001 סיכונים, ואפשר להאמין שהכל יהיה בסדר ובכך להינות מהעולם החיצוני..

אתה יכול לפחד מ1001 דברים ובכך להסתגר בפני הזדמנות מדהימה שהוצבה בפניך ויכול להיות שאפילו חלק מאותם פחדים שהעלת- יהיו נכונים לגביה אך יתגלו כחסרי משמעות?!

תן לעצמך לקפוץ למים ולזרום, הכי הרבה, המים לא יתאימו ותצא מהם בכל רגע נתון...מצד שני, יכול להיות שהמים יהיו החוויה הכי טובה ועוצמתית שתחווה..שום דבר לא שווה שתפספס את זה

בהצלחה!!

אתה זה שמכשיל את עצמך, לא הנסיבות

התרגשת ממנה? יש לך משהו אליה? אתה רוצה משהו רציני איתה?
כן?
אז יופי, תתחיל כבר!

אתה רוצה את הבטחון שבקשר איתה על נייר בשלושה העתקים, וזה לא הולך ככה בזוגיות.
יהיו דברים שיפריעו לך בה ולה בך (אתם הרי אמורים לדעת אם אתם מגיעים עם תובנות של פרק ב').
החוכמה היא פשוט להרגיש אם הקשר הזה נכון תוך כדי הקשר עצמו.
לא לקבוע דברים מראש אלא להתחיל את הקשר ולראות אם ההרגשה באופן כללי נעימה לשניכם.
תאמין לי שאם היא אוהבת אותך, היא תאהב אותך עם ה 2 ידיים שמאליות שלך.
ואם אתה תאהב אותה באמת, לא יהיה איכפת לך אם יש לה חתולים או ארנבים.
אתם בטבעיות תמצאו את הדרכים להסתדר גם מבלי להעלות אותם לרמה כל כך רצינית וקובעת.

תרגיש קצת יותר ביטחון, כי אם היא מה שאתה מחפש, אין טעם להתחיל בכלל לפחד.
לאט לאט, תיזום קפה, ארוחת צהריים/ערב, סרט.. וכו' וכו'.
.

אהבה ממבט ראשון

אני מרגיש אבל שהיא קשה עימי.

האם יש הנחה אצל כל אישה נאה, שגברים רוצים קודם כל ובסופו של דבר להשכיב וללכת, ולכן גם אני חשוד ככזה למרות שאני מעוניין בקשר רציני?
האם יש דרך שבה אדם יכול להפריך את החשד הזה?

תשובה

כל אדם יכול להיות נחמד. אם היא תאהב אותך כאדם, היא תמצא בך תכונות טובות. תן לה את הזמן להחליט, מה טוב בשבילה; והשקע בה באהבה ובמעשים טובים.

למעלה