אהבה מיוחדת

motin10

New member
אהבה מיוחדת

שיר שכתבתי וגם הלחנתי ==אהבה מיוחדת מבטיח בקרוב לשיר אותו כשאת רומזת ברמז דק מחזור הדם שלי נדלק כבר החץ פוגע ואת הלב חוצה מה לעשות ?אני כל כך רוצה הגידי כן ורוצי אלי מכל עבר ואז ידע העולם כי אני בעינייך הגבר אבליט את הריאות והחזה בלי דאווינים של כאילו וכזה אדקלם לך שירים וסרנדות בעל פה רק תסכימי ל....כוס קפה אלביש לך את המעיל והכפפה ולא אחדל מלאמר לך כמה את יפה אעפיל אלייך כל חיי ושום מאמץ לא יהיה קשה מידי אביא לך שי גם שלל וגם אם תגידי לא -לא אחדל תודה למי שקרא ונהנה ..תודה לתזמורת שלי שהיא כמובן פורום על כוס קפה נץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץ

motin10

New member
שרי 43

קודם כל אני שמח לראות את השם שלך ואני כבר מאושר ... ונראה לי שהשיר הזה תפור להיות דואט ..תעשי חזרות שרי ומי יודע אולי עוד שבוע בשידור חי אני ואת אצל דודו טופז חחחחחחחחחחחחחח נץץץץץץץץץץץץץץץץ

motin10

New member
שרייייייי

שרי אני חייב לספר לך .השבוע אני רואה מישהי רצה עם סיר על היד אחרי גבר וטראח טראח על הראש ..רצתי מהר לראות מה קרה..ופתאום אני רואה את סולטנה נותנת למירו הדייג בראש חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח..שריייייייי איפה המרוקאית שלנו???סולטנה נחובש ..ומירו הדייג המחזר הבלתי נשכח מאגם הברבורים חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח שרי תימסרי דש חם לקשתית ותגידי לה שתיכנס מידי פעם לפורום שנראה את השם שלה ...

כינה

New member
נץץץץץץץץץץץץ ../images/Emo3.gif

נץץץץץץץץץ חבל מאד שאין רמקול במחשב, אחרת הייתי כבר מלחינה לך את השיר. אתה יודע שפעם שרתי בחבורת זמר, אני מוכנה להיות הסולנית שלך (למרות שלדתיות אסור לשיר בפני גברים)
אז מחכה לשמוע את הלחן של השיר, כדי לשיר אותו בפני כל הפורום. כינה

motin10

New member
כינה החמודה

לדתיות מותר לשיר לפני כי אני כולה ציפור ...ולמען האמת חיפשתי סולנית ללהקה שלי ובינגו כבר מצאתי ...כינה אני מפנה לך את הבמה ומשאיר רק את התזמורת של הפורום שתלווה אותך כשאת שרה מה שבטוח אצלי תקבלי 12 נקודות .... נץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץ

כינה

New member
הופעת בכורה../images/Emo51.gif

נץץ מתי תהיה הופעת הבכורה שלי?? אני כבר מתכוננת כל היום וכל הלילה <אפילו מתרגשת קצת> יש לי פחד במה תגיד לי מתי ההופעה ותארגן קהל, שלא אשיר רק לעצמי. כינהההההה

למעלה