אהבה מטומטמת!

אהבה מטומטמת!

בוקר טוב לכולם! ברשותכם אבקש עזרה... הכרתי בחורה במסגרת העבודה. ואני מאוהב בה מספיק כדי להתאבד. ואפשר לומר שהיא בחורה פתוחה שרלילית כזאת שמתנשקת עם כל אחד שהיא רואה. ואנחנו יוצאים יחד אך כמובן שיש לה עוד המון מהצד. אשמח אם תאמרו לי מה שווה. לחזק את הקשר? להראות אהבה? או לרדת ממנה? בבקשה תעזרו לי זה דחוף אני לא מוצא את עצמי. תודה...

קודם כל, מה זה...

"מאוהב מספיק בשביל להתאבד"
וכיצד אתה מרשה לעצמך להגיע למצב כזה ועוד בגלל בחורה שאין לך איתה קשר אמיתי? דבר שני-במקומך הייתי עוזבת את זה ומטפלת בעצמי. גם בקשר למשפט שכתבת והערתי עליו קודם וגם כיוון שאני לא רואה איזה טוב יצמח ממה שאתה מתאר.

טנקס...

רק להתאבד התכוונתי שאני ממש אוהב אותה... לא שאני ימות ביגללה... תודה רבה! באמת די אני יורד מימנה נמאס לי! המשך יום מקסים ותודה על העזרה..

מולימול

New member
אני הייתי בורח מבחורה כזאת

זה לא הסטייל שלי ... אם אין לך בעיה עם בחורה כזאת ... שיבושם לך אם יש לך בעיה עם זה ... או שתלך משם (כנראה שזה בלתי אפשרי) או שתנסה "לשנות אותה" ( וגם זה בלתי אפשרי) בקטנה ... אל תבנה יותר מידי בניינים ... פשוט תהנה מהרגע

הצחיקה אותי ההודעה שלך..

את כותבת לדעתי בכותרת כאילו הולך להיות משהו ארוך ובסוף משפט שיכולת לכתוב אותו בנושא... בכל מקרה אני לא לגמרי מסכים איתך כן במצב הקיים אין ספק שהוא מבזבז את זמנו... אבל הייתי מציע שיעשה שיחת תיאום ציפיות. ואז אחרי זה יגיד לה יפה שלום וביי כדי שלא ירגיש שפיספס משהו... טוב אולי זה בעצם די דומה למה שאת אמרת...

oreldi

New member
לעזוב אותה ומהר

ותבדוק אם עצמך למה אתה יוצר קשר רומנטי דווקא עם בחורה כזאת

למעלה