אהבה מהתיכון

גרעאפס

New member
אהבה מהתיכון

בתיכון היה איזה מישהי... הייתי כל כך ביישן, לא יכלתי לגשת אליה. עכשיו אני חייל משוחרר, ואני עדיין לא יכול להפסיק לחשוב עליה. תבינו, אני לא סתם דלוק עליה. אני מרגיש שהיא ה"אחת". אני מרגיש שאנחנו נועדנו אחד לשני. ואני גם יודע שהיא הרגישה משהו אלי. ההרגשה היא כל כך חזקה... אבל הבעיה היא שעכשיו אני לא יודע מה לעשות אני לא בקשר איתה, וגם לא בקשר עם אף אחד שבקשר איתה לא יודע איך למצוא אותה לא יודע איפה היא, אם היא בכלל נשארה עדיין בעיר שלי, או עזבה, או טסה מה, אני אפתח ספר טלפונים ואתקשר לבית של ההורים שלה ואפול עליה? איך אני עושה את זה? ותבינו - אני חייב אותה... לא יכול בכלל לחשוב ברצינות על אף אחת אחרת ובבקשה בבקשה אל תגידו לי להתגבר עליה כי אני מרגיש את זה כל כך חזק ואפילו אם אני טועה, ואנחנו לא נועדנו אחד לשני, אני חייב לפגוש אותה ולגלות את זה לבד - זה ברור לי... מה דעתכם?

גנגי

New member
דעתי - הכנה, ומניסיון -

שתמיד עדיף לחיות בהווה מאשר בעבר. לזכרונות יש טעם מתוק והם משכרים, אבל גם משקרים. אבל הלא לא תשמע בקולי בכל מקרה, לכן עשה מה שאתה חושב שצריך לעשות. במקרים כאלה עצות של אחרים לא יעילות, וניסיון חיים של אחרים לא עובד בשבילך.

צימעס

New member
כן, להתקשר להורים

ככה או שיצא מזה משהו, או שתדע שאין סיכוי, ותוכל לחיות בנת בהווה.

אטיוד5

Active member
כן, תיפול עליה.

אולי היא תשמח, אולי היא כבר תפוסה, אולי היא בכלל לא בסביבה, אולי היא לא תזכור אותך. יותר מדי אולי. צלצול אחד פותר אותם.

סימפטום הX או משהו כזה ../images/Emo3.gif

האמת תלוי איזה תשובה אתה רוצה לשמוע
(או להקשיב ולהפנים בכול אופן
) התשובה הרומנטית:
כן תברר איפה ההורים גרים...תציב מערב על הבית...וברגע שהיא תיכנס תדפוק בדלת עם זר פרחים.
תרחישים שעלולים להתפתח:
1.היא מאוד תשמח לראות אותך ותתחילו לצאת...
2.היא מאוד תשמח לראות אותך אבל היא בדיוק התחתנה לפני חודש...
3.יעצרו אותך על מציצנות...
התשובה המציאותית:
תקבל את העבר כעבר ותתחיל לחיות למרות הרגשות עבר שיש לך...תסבול כמה זמן מגעגועים...תכתוב שירה...ותמשיך הלאה...
תרחישים שעלולים להתפתח:
1.תכנס לבאסה מתמשכת עד שזה יעבור לך...
2.תתחיל לצאת עם בנות אחרות כדי לרפא את עצמך ותמצא את "האחת" השניה שלך...
3.תשקיע את כל כולך בלימודים,קריירה ועבודה כדי להדחיק את הרגשות ותהפוך להיות מליונר (ואז היא תתחיל לחפש אותך)...

maybesure

New member
../images/Emo91.gif

אם כבר אתה מנסה לפנות אליה, שלח אליה מכתב בדואר. מעטפה עם השם שלה והמען. בלי פרטים שלך על המעטפה. במכתב תוכל לכתוב לה כל שתרצה, להוסיף פרטים שלך ולראות אם היא תיצור קשר. תוכל להוסיף תמונה לרענן את זכרונה. וגם ולי איזה משהו קטן רומנטי. רוב הסיכויים שלא תיפול כך בטעות על הוריה-אלא המעטפה תגיע ישר לידיה. גם סביר שלצד מס' הטלפון באתר בזק או בספר הטלפונים תמצא את כתובתה הנוכחית. אגב, ממליצה לחפש באתר בזק. תוכל לעשות חיפוש כלל ארצי בכל מדריכי הטלפון בהקלקה אחת. תזדקק לשם משפחתה ולשם הוריה. מציעה לך להקפיד על מכתב נקי משגיאות (היו שגיאות בהודעה שלך), יותר מכובד ונעים. מרוב שכלולים שכחנו שיש גם דואר רגיל

לדעתי- תתקשר לבית הוריה...

ובטוחה שמשם הכל כבר יזרום, ומי יודע אולי הצעד הזה באמת יוביל לאהבת אמת, אולי תגלה שהיא גם מעוניינת ובדיוק פנויה, ואם לא- לא נורא, לפחות תדע שניסית, שעשית הכל כדי לראות אם זה יקרה בינכם וזה לא נשאר בגדר סימן שאלה.

גרעאפס

New member
קראתי את התגובות

וקצת ביאס אותי שרובכם חושבים שאני הולך להתאכזב... אולי אתם צודקים. לנסות בטוח אני אנסה בקרוב... אלך עם הראש בקיר... אני מקווה שאתם לא צודקים... זה יהיה מפחיד לחשוב שהבחורה שחשבתי עליה כל כך הרבה בשנתיים האחרונות לא הולכת להיות איתי זה מפחיד לחשוב שהשליתי את עצמי ככה שכל כך הזיתי... אמאל'ה... אבל האמת? אני לא מאמין שאתאכזב אני חושב שלפי החלוקה של אוניות בלילה אני שייך לסוג הרומנטיקן אני מאמין שיש אחת שנועדה לי שרק היא יכולה להתאים לי באמת... אני מקווה שהרומנטיקה תנצח...

אטיוד5

Active member
שמע

זה מאד מאד מאד לא רומנטי לחשוב שרק אחת יכולה להתאים לך.

גרעאפס

New member
../images/Emo12.gif

אף פעם לא שמעתי את הרעיון הזה האמת? נראה שיש בו קצת היגיון... אבל בכל זאת... לפחות הטעם הרומנטי שלי, מאד מאמין שיש אחת מסויימת שנועדה לי שחיינו נועדו עוד מקדמת דנא להישזר זה בזו שאנחנו משלימים זה את זה, שהזיווג שלנו מאחד משהו בבריאה שנברא נבדל ומטרתו להתחבר יחדיו... זאת התפיסה הרומנטית שלי..

אטיוד5

Active member
הגישה שלך מסוכנת

סליחה, כן? אבל היא מזכירה לי גברים שחושבים שנשיהן שייכות להם. צא מזה, אין כזה דבר "נועדנו". תחשוב כמה נשים בכלל פגשת בחיים שלך. אלף? ודווקא מבין האלף האלו, מתוך מליארדי נשים בעולם, נמצאה המתאימה ה*יחידה* לך? מתוך גישה חולנית כשלך גברים לפעמים מתאבדים ורוצחים את נשיהן, כי לפי הגישה שלך אם לא הן אז מי? ואם רק היא מתאימה, אז אף אחד אחר לא מתאים לה וכו'. סיק, סיק, סיק. חבוב, זה לא רומנטי. זה חולני. ועוד בנוסף הדיבורים על הבריאה ועל שזירת העולם המושלם בעזרת זיווגים. לך לטיפול לפני הגראפס הבא.

גרעאפס

New member
אוי ואבוי...

לקחת רעיון טוב ורומנטי ועשית אותו חולני אני לא אמרתי שאני רואה אותה שייכת לי, כאילו היא תלוייה ומשועבדת לי היא שייכת לי כמו שאני שייך לה... אני לא חושב שיש בזה משהו חולני אני מאמין שאנחנו נועדנו אחד לשני זה תפיסה מעוותת וחולנית? הגזמתם! באמת עשית עכשיו משהו שלא ייעשה...

האגס 1

New member
לא בטוח שאתה הולך להתאכזב

כי אם ייתברר שהיא תפוסה, או שפשוט החיבור ביניכם כבר לא חזק כבעבר - האפשרות שתתאכזב תלויה בך. אתה יכול לבחור שלא להתאכזב. באמת יכול להיות שיש רק אחת שמתאימה לך - לך עם האמת הפנימית שלך ואם אתה רוצה לא להתפשר - אל תתפשר. אבל ייתכן שהאחת שמתאימה לך היא לא אותה מיתולוגית מהתיכון.

עיניים

New member
אכזבה - הפתעה

תתפלא, אך האכזבה יכולה להגיע ממקום אחר לגמרי. בהיותך ביישן - מעולם לא ניגשת אליה, לא החלפת עימה מילה. המסקנה היא שאינך מכיר אותה כלל. האם חשבת על האפשרות שיתכן מצב שהיא שרלטנית, פלצנית, שקרנית, חסרת רגישות, גסת רוח ועוד מרעין בישין? לפעמים היכרות מרחוק ועוד מהעבר עלולה להתגלות כחלום שמתנפץ. מצד שני, אם לא תנסה לבדוק - לעולם לא תדע.

giulietta

New member
אני בעד להתקשר אליה

[דרך בית הוריה] ולברר. שניכם צעירים, זה לא שחלפו 15 שנה, יש סבירות גבוהה שהיא עדיין לא התמסדה, שווה לנסות. כדאי לחשוב ולתכנן טוב איך אתה מציג את עצמך ואיך אתה פונה אליה [בכנות אבל לא בהשתפכות מופרזת שעלולה להלחיץ ולגרום לך להראות כמו איזה תמהוני...]. מכל מקום, רצוי שתכין את עצמך לאפשרות שהיא לא פנויה, או שהיא פנויה ולא מעונינת. אבל אם לא תנסה לא תדע. בהצלחה [אשמח אם תחזור לספר לנו איך הדברים התפתחו...
]

למעלה