אהבה מהאגדות

חיוכית2

New member
אהבה מהאגדות

כשהלב אוהב והמחשבות צצות, הדופק עולה כשהתמונות רצות. ואני חושבת על היום הבא, על מה יקרה איתך בכל דקה. רוצה להרגיש את גופך ניצמד לגופי, את החיבוק שלך שלנצח יהיה שלי. המבט הכובש שלך נותן בי כוח, להמשיך בדרכי ומשם לפרוח. החיוך הזה שלך כבש אותי מהיום הראשון, אוהבת אותך כ"כ ואוהב אותך עד יומי האחרון. אהבה שכזו לא מוצאים בכל יום,זו אהבה מיוחדת, אהבה שאם תשאלו אותי רק באגדות היא קיימת.

EastGirl83

New member
יפה.....

חיוכית2

New member
תודה לכולם,

לא היה לי קל עם השיר הזה. גם ככה זה נכתב מתוך ועם כל המורכבות שלו הצלחתי בכל זאת.

טוב, לגבי השיר שכתבת...

זאת רק השערה, יכול להיות שאני טועה. לדעתי מדובר בשיר שלך על קשר שחווית בעבר, שכיום הוא כבר לא קיים (רוצה להאמין שאני טועה). בהמשך לפרשנות שלי עדיין לא הצלחת להתגבר על הקשר הזה והוא מלווה אותך עד היום.

אני חושבת כך כי...

יש כאן רצון לא ממומש, הקשר הזה לא מתקיים כפי שבאמת היית רוצה שיתקיים ובאותן העוצמות ומאותה הסיבה ניתן גם לחשוב שהקשר הזה אכן קיים אך את לא מסתפקת במה שאת מרגישה ורוצה להרגיש יותר... מקווה שלא הבכתי אותך סתם אוהבת לנתח...

חיוכית2

New member
ממממ אוקיי

אז ככה: אז השיר הזה נכתב דווקא לבחורה שלא מזמן הכרתי,הקצנתי ברגשות כמו:"רוצה להרגיש את גופך ניצמד לגופי," שזה לא מה שהייתי רוצה כמובן,מקסימום חיבוק חברי כזה. זו בחורה מיוחדת שהייתי רוצה שהקשר יהיה הדוק יותר,ואני עובדת על זה.יש לנו הבנה שלא היתה לי עם אף אחת,משלימות משפטים,קוראות מחשבות וכ"ו. זה לא שיר אהבה,זה שיר שמתאר תחושות קיימות. אז די צדקת,רק שזה לא לגבר לשם שינוי. אגב, אני לא לסבית,ולא שלסבית זה דבר שלילי..אני רק אוהבת אותה באשר היא.

מבינה אותך מאוד

האמת שגם לי היו קשרים דומים עם כל מיני בנות בסביבתי הקרובה וגם אני הרגשתי כך. אבל חשוב להדגיש שאת לא לסבית כי אין שם משיכה מינית או משהו בסגנון

חיוכית2

New member
תראי,

זה לא שאני מדמיינת אותנו יחד במיטה,ממש לא. אבל,יש לה משהו סקסי שגורם לי לחשוב עליה הרבה,לחשוב במובן שהלב פועם כשהיא בסביבה,מתרגשת בסביבתה וכ"ו. את יודעת,כמו אהבה הראשונה,רק בלי מחשבות מיניות. מוזר,לא? ואגב,זה חתכת וידוי פה.

דבר ראשון, כל הכבוד על האומץ

זה יכול להשמע מוזר למי שלא חווה את זה, אבל מאחר שחוויתי את ההרגשה הזאת, זה לא מוזר בעיני זה פשוט מדהים. גם אני חוויתי את ההתרגשות הזאת. במקרה שלי מרוב התרגשות לא הצלחתי בכלל לדבר וכשדיברתי אז פשוט גימגמתי

חיוכית2

New member
אני מבינה אותך לגמרי

אני לא מגמגמת לידה או איתה אבל כשזה קורה אז זה ממש מהתרגשות. מכירה את השיר של עידן יניב "חושב עליה"? אז זה מה שאני מקדישה לה
בכל און,תודה על ההקשבה וההבנה,כמה שהייתי צריכה את זה.

למעלה