אהבה מאוחרת

ממך פיללתי ליותר

נכון שגמדים זוכים ללעג אבל גם ללעג יש גבולות ולקרוא לגמד גם ליצן בהחלט עובר גבולות בגלל היותך המנהלת פה אני מגיב לך בגלוי בתקוה שאנשי הפורום ייוודעו לגמד ויבינו שגם אם צובטים אותי אני נצבט

ואותי לימדו ש....

ציפיות נועדו לכריות אמנם הניק גמדי ודוקא לננסים (שזה השם המפורש ולא גמד!!!) בחיים יש לי הרבה כבוד!!!!!!! (חברה ושני קרובי משפחה) אבל הסגנון הוא של ליצן החצר מיניפולטיבי וכמוך גמני מצטבטת שצובטים אותי

גמד ולא ליצן!

אז נכון שהאיקון אולי הטעה אותך, אבל אחרי שהבהרתי מה אני אז אנא התיחסי אלי כך והקרבה בין ליצן למלך היא בערך כמו מחט לתחת

בן דו

New member
בין מוק ופוק

הגמד מוק, יש קרבת משפחה לגמד פוק מעוץ לי גוץ לי? בן דו תוהה...

רו נה

New member
אני דווקא אוהבת ליצנים..

אמנם זו סטיה מנושא השרשור אבל יש לי אהבה מיוחדת לליצנים.

בן דו

New member
אפל טון, טון וחצי...

יוקו, שנה וחצי לא עשית כלום אז. או קיי. והשנה וחצי הנוכחיים, מה קורה בנושא החוצ-אפלטוני? אני קורא בין השורות שמשהו בפיזי לא ממהר להתחבר. הכצעקתה? בדוק את נושא המשיכה אליה בינך לבין עצמך. ספר עוד על הנושא אם יש לך דיווח מוכן. לא היית רוצה להיות לה אח, נכון? לא נזיר מתבודד עם דמותו של מלאך, ורואה חלומות עגומים של קדושה, ולמולך היא אישה, נכון? הסיפור יפה (פסיכופריחה, גנוב אותו!) מזכיר את הסרט "ג'ורג'יה" למי שראה. מאוד מסקרן אותי לדעת על הפיזיות בקשר הזה. אני רואה שם משהו. בן דו

yokohoma

New member
יוצאים לדרך

אנשים יקרים אני עוזב הכל עכשיו ויוצא אליה מי שיהיה כאן יותר מאוחר יקבל ממני עוד פרטים מי שלא יקרא בבוקר אני לא מתכוון פריטים עסיסיים אלא יותר איפה אני עומד עם ההליכה הזאת ומה קורה בעיקבותיה תחזיקו לי אצבעות

yokohoma

New member
אהבה מאוחרת המשך

היינו הלילה ביחד - לא ידעתי שאפשר לאהוב בכזה להט היתה לי חויה דתית - אלוהית - שמימית - התחרפנתי לגמרי אחים שלי ההגיון הלילה לא היה סחורה בעלת ערך אחיות שלי הלילה למדתי לעוף בין לילה הפכתי לילד - בתול - גבר - מאהב אלוהים יש חיים מעבר - רק לגשת ולקחת אותם

והיא הבהירה לך שלא

יהיה הלילה כלום. למה התכוונה כשאמרה "כלום". סרט ידוע מראש. לא יעזור לך כלום. בלעת את הכדור.

r e d head

New member
סיטואציה מוזרה קצת

דיווח און ליין מרגעי הבגידה הראשונים ואנחנו כאן מכירים את הסיפורים של כמה שנים אחרי, אחרי שהנפשות הפועלות כבר שיקמו את עצמן וחייהן. ועוד משהו מוזר לי יש מן דבר כזה שנקרא יסורי מצפון חזרת הביתה אחרי זיון סוער (זה לא אהבה, שלרגע לא תתבלבל) פגשת את אישתך, השותפה שלך, אם ילדך ו............? כלום?

מוזר קצת.

אני לא מכיר גבר שקם והתגרש בלי אישה נוספת באופציה. גזע חלש. אתה רוצה להתגרש
לך ועשה זאת בזכות עצמך, בלי אישה שעליה תיתלה. מפני שבגללה תיתלה. קח את עצמך בידיים, ותשקיע עשרים אחוז מההשקעה שלך באחרת, באישתך שלך. תן את עצמך במשפחה שלך, וראה איך תקבל אהבה חזרה.

Mastul4u

New member
מוזר.........

אני מכיר גברים שקמו והתגרשו בלי אשה נוספת באופציה......... ממסטול שגם שונא את תורת הגזע......... נ.ב גם יועצי השקעות.......

למעלה