אהבה לסבית

star2o

New member
אהבה לסבית

היי לכלכן! אני רוצה לכתוב שאף פעם לא היה לי מזל באהבה הלסבית! ואני הרבה זמן מחפשת מישהי שתוכל להגיד לי אני אוהבת אותך.. ולא איכפת לי כלום, אבל ניראה לי שרק היפות ובנות השמונה עשרה אולי זוכות לאהבה הזו...וזה די עצוב! וכדברי השיר של ריטה...."לא כל כך יפה...ולא בת שש עשרה אבל יודעת משהו על העולם הזה.... אז האם יש מישהי בכל היקום שלא איכפת לה הגיל שלי... והשער שלי....והבגדים שלי מישהי שמוכנה לקבל אותי אל בין זרועותיה החמות , ללטף אותי וללחוש כן אני אוהבת אותך......

morgan29

New member
יש כל כך הרבה שלא מוצאות אהבה

למה הן לא מוצאות אחת את השנייה? אולי צריך לארגן מפגשים גדולים אולי עם איזה פעילות ,או איזה טיול. לא נראה לי שאתרי הכרוית תורמות משהו ,חוץ משטיפת עיניים.

תתוּש

New member
אני חושבת שאת צודקת

הבעיה במפגשים זה שבסופו של דבר הרבה מבריזו וקשה גם לתאם משהו שמתאים לכולן.... וחוצמזה, הרבה מוצאות אהבה, הרבה מצאו אותה ואיבדו. ומהתקופה האחרונה שעוברת עליי אני יכולה לומר שסביר להניח שיש לנו יותר מאישה אחת לאהוב כל חיינו, אחרת נועדנו להיות אומללות.

morgan29

New member
פנתה אליי בחורה

בעקבות השירשור הזה,היא מארגנת טיול באיזה פארק בדרום כנראה עם לינה בטבע,כמובן זה בתשלום ואין לי עדיין את כל הפרטים,אבל היא תיהיה איתי בקשר. דבר כזה יהיה נחמד,אז ככה שהכל בידיינו.

למעלה